4 aylik bebegim var yeniden hamileyim sanirim

Rossella

♡^♡♧○
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.079
831
43
Ekim ayinda dogum yaptim ve hala adet gormedim. Gecen pazartesi esimle birlikte olduk (erken bosalma problemi var esimin)
Beni hic dinlemeyen onlem almayan biri... o kadar dedim ben emzirdgm icin korunamiyorum sen korun dedim kac kez uyardim ama nafile sakalasircasina zorla benimle birlikte olmaya calisiyor .. artik ben sogudum zaten hicbir iliskide ne istek duyuyorum ne de mutlu oluyorum... zaten esimle bu konuda cok sikintiliyim :(
su an cok zor durumdaym hep onun yuzunden :( yeni dogum yaptim ya tekrar hamileysem :( iliskiden 18 saat sonra ovalasyon testi yaptim adet olmadim ama yumurtlama doneminde.miyim onu ogrenmek istedim negatf cikti ama ben supheleniyorum ilk hamileligmde.ki belietiler var adet sancisi gibi sanci oluyo ve akinti geliyo... ilk hamileligmdede akinti cok olmustu.. sanki hamileymisim gibi hissediyorum :( esimle surekli kavga ediyorum.. bebegim cok kucuk sutten kesmek zorunda kalcam boyle bisey varsa ve daha yeni dogum yaptim ayni seyleri bu kadar kisa surede yasayacak gucum yok :( zaten dogum yaptigmdan beri uykusuzum bebek bakmak cok zor :( bi de sezeryanla dogum yapmistim :( dogustan tek tupluyum ama ilk bebegime de ilk denemede hamile kalmistim. Kan testi yaptircam carsamba gunu :( sonuctan korkuyorum acikcasi :(

Şüpheli ilişkiden 15 gün sonra kan ver canım tam netleşir. Hamile olabilirsin de olmayabilirsin de.. Eşler bazen böyle inatçı maalesef.

Emzirirkende dogum kontrol hapi kullanabilirsin belli olsunda ona gore sen korun bence.

Emzirirkende dogum kontrol hapi kullanabilirsin belli olsunda ona gore sen korun bence.

Bundan sonra dogum kontrol hapina başlayın bari.Bebek bu kadar küçükken 2. ona haksızlık olur diye düşünüyorum.İnşallah hakkinizda hayırlısı olur

Birinciyi emzirirken ikinciyi doğuranlar var canım, hatta biri yazmıştı ikisini beraber emzirdim diye, hayırlısı olsun, eğer yeni bebeğin kısmeti varsa aklında olsun, ilkini emzirmeyi bırakma :(

Ekim ayinda dogum yaptim ve hala adet gormedim. Gecen pazartesi esimle birlikte olduk (erken bosalma problemi var esimin)
Beni hic dinlemeyen onlem almayan biri... o kadar dedim ben emzirdgm icin korunamiyorum sen korun dedim kac kez uyardim ama nafile sakalasircasina zorla benimle birlikte olmaya calisiyor .. artik ben sogudum zaten hicbir iliskide ne istek duyuyorum ne de mutlu oluyorum... zaten esimle bu konuda cok sikintiliyim :KK43:
su an cok zor durumdaym hep onun yuzunden :KK43: yeni dogum yaptim ya tekrar hamileysem :KK43: iliskiden 18 saat sonra ovalasyon testi yaptim adet olmadim ama yumurtlama doneminde.miyim onu ogrenmek istedim negatf cikti ama ben supheleniyorum ilk hamileligmde.ki belietiler var adet sancisi gibi sanci oluyo ve akinti geliyo... ilk hamileligmdede akinti cok olmustu.. sanki hamileymisim gibi hissediyorum :KK43: esimle surekli kavga ediyorum.. bebegim cok kucuk sutten kesmek zorunda kalcam boyle bisey varsa ve daha yeni dogum yaptim ayni seyleri bu kadar kisa surede yasayacak gucum yok :KK43: zaten dogum yaptigmdan beri uykusuzum bebek bakmak cok zor :KK43: bi de sezeryanla dogum yapmistim :KK43: dogustan tek tupluyum ama ilk bebegime de ilk denemede hamile kalmistim. Kan testi yaptircam carsamba gunu :KK43: sonuctan korkuyorum acikcasi :KK43:
Canım Doğumdan sonra adet görmedim demişsin adet görmeden de yumurtlama olmaz ki

Beni hic dinlemeyen onlem almayan biri... o kadar dedim ben emzirdgm icin korunamiyorum sen korun dedim kac kez uyardim ama nafile sakalasircasina zorla benimle birlikte olmaya calisiyor .. artik ben sogudum zaten hicbir iliskide ne istek duyuyorum ne de mutlu oluyorum... zaten esimle bu konuda cok sikintiliyim :KK43:
su an cok zor durumdaym hep onun yuzunden :KK43: yeni dogum yaptim ya tekrar hamileysem :KK43: iliskiden 18 saat sonra ovalasyon testi yaptim adet olmadim ama yumurtlama doneminde.miyim onu ogrenmek istedim negatf cikti ama ben supheleniyorum ilk hamileligmde.ki belietiler var adet sancisi gibi sanci oluyo ve akinti geliyo... ilk hamileligmdede akinti cok olmustu.. sanki hamileymisim gibi hissediyorum :KK43: esimle surekli kavga ediyorum.. bebegim cok kucuk sutten kesmek zorunda kalcam boyle bisey varsa ve daha yeni dogum yaptim ayni seyleri bu kadar kisa surede yasayacak gucum yok :KK43: zaten dogum yaptigmdan beri uykusuzum bebek bakmak cok zor :KK43: bi de sezeryanla dogum yapmistim :KK43: dogustan tek tupluyum ama ilk bebegime de ilk denemede hamile kalmistim. Kan testi yaptircam carsamba gunu :KK43: sonuctan korkuyorum acikcasi :KK43:

Canım bir yakınımda doğumdan sonra adet görmeden 9 ay sonra 2. Ye hamile kaldı yani mümkün bu

Rabbim nasip etmişse vardır bir hayr canım ben 15 aydır deniyorum olmuyor
İnşallah hayırlı zamanda gelir bebisin allah gönlüne göre versin canim

Kızlar adet görmeden yumurtlama mümkün değil ki az da olsa görmüştür belki adet lekelenme şeklinde bile olsa yeterli yani
Ama hiç adet görmeyen kadının yumurtlaması mümkün mü?

Kızlar adet görmeden yumurtlama mümkün değil ki az da olsa görmüştür belki adet lekelenme şeklinde bile olsa yeterli yani
Ama hiç adet görmeyen kadının yumurtlaması mümkün mü?

Canım kuzenimin eşi adet görmeden hamile kalsın 4 aylık şu an

Detayları bilmiyorum tam olarak

Adet olmadan yumurtlama olablrmis. Saglkocagindaki hemsire vucut hamile kalmaya alisiyor tekrar kalirsn korun dedi
:KK57: Bana da olmaz demişlerdi bende Doğumdan sonra 1 yıl adet görmemiştim test yapmaya gitmiştim acabamı diye ama adet olmazs yumurtlamada olmaz demişlerdi

Bu kadar korkma gülüm ya. Burada ben dahil nice bebek isteyen kadinlar var. Rabbim onu sana nasip ettiyse sabeinida verir dermaninida... sevgiyle kal:KK200:

Adet olmadiginda hamilelik dusuk ihtimalde olsa var diye biliyorum,,,emzirirken bakirli spiral taktirabilirsjn esleri dikkat etmeyenler ve hormonsuz cozum olmasi acisindan ideal diye dusunuyorum

KizlR hsmilelik var mi bugun test yaptrdim iliskinin.ustunden 9-10 gun gecti

Ben de böyle bir konu açtım dün.
Doğumdan sonra 2 kere adet gördüm sadece ve yeniden hamileyim.
6.ayda hamile kalmışım.
Ertesi gün hapı kullanmama rağmen hem de.
Doktorum sıkı sıkı tembih etmişti, adet görmeyebilirsin ama bu süreçte hamilelik gerçekleşebilir özellikle ilk 6 ay korunun diye.
Yani illa adet görmeniz gerekmiyor hamilelik için.

Ben de böyle bir konu açtım dün.
Doğumdan sonra 2 kere adet gördüm sadece ve yeniden hamileyim.
6.ayda hamile kalmışım.
Ertesi gün hapı kullanmama rağmen hem de.
Doktorum sıkı sıkı tembih etmişti, adet görmeyebilirsin ama bu süreçte hamilelik gerçekleşebilir özellikle ilk 6 ay korunun diye.
Yani illa adet görmeniz gerekmiyor hamilelik için.
Sezeryan.mi normal.mi yapmistinz dogum? Bugun kan testi yaptirdim. Bhgccg 1.20 cikti. Hic adet gormedim. 4 bucuk ay once doğum yaptim sezeryan oldum. İliskiden tam 9 gun sonra test yaptrdim 1.20 cikti. Bundan 1 ay once yaptrmisti doktor o zmn adet olmadim diye gitmistm bana hamilelik testi yaptrmis o zmn 0 cikmisti simdi niye 1.20 cikti :(

Sezeryan.mi normal.mi yapmistinz dogum? Bugun kan testi yaptirdim. Bhgccg 1.20 cikti. Hic adet gormedim. 4 bucuk ay once doğum yaptim sezeryan oldum. İliskiden tam 9 gun sonra test yaptrdim 1.20 cikti. Bundan 1 ay once yaptrmisti doktor o zmn adet olmadim diye gitmistm bana hamilelik testi yaptrmis o zmn 0 cikmisti simdi niye 1.20 cikti :KK43:
5 üzeri sanirim hamile oluyo ben genelde hamileligimi idrar testi ardindan ultrason ile ogrendigimden tam bilemiyorum ama

Back
X