Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba diş sancıları başlamış olabilir :)Kızlar bebeğim durduk yere ağlıyor karnı tok altı temiz gazı yok ateşi yok durup durup ağlıyor normal ağlaması değil ama huzursuz gibi ağlıyor emme süresi de uzadı memeyi çıkarıp çıkarıp emiyor atak falan mı ya nedir bu yıldım
Tokken emmiyor ki açken zor emziriyorum meme reddi gibi bi şey yapiyo ama değilAklıma diş geldi. Tokken emmesi stresten kendini korumak için güvende hissetmek için, rahatlamak içindir. Ağlama olmasa sadece rahatlamak için emiyor derdim.
Baktim çıkan diş yok ateş de yokmerhaba diş sancıları başlamış olabilir :)
Yok meme reddi değil atak o zamanMerhaba malesef bebekler o aylarda böyle durumlar yaşıyorlar, sebepsiz ağlama, meme reddi , uyku reddi vs. Bizim bebis de o aylarda öyleydi zordu evet ama geçecekMeme reddi de yaşamıştık biz 3 hafta civarı sürmüştü. Tabi bebeğe göre değişkenlik gösterir bu süre.
Kolay gelsin şanslısınız meme reddi olmamış biz de o da olmuştuYok meme reddi değil atak o zaman![]()
benim kızımın 4. ayda diş kabartısı huzursuzluk başladı 10. ayda çıktı :)Baktim çıkan diş yok ateş de yok
Sonra emmedi mi dahaKolay gelsin şanslısınız meme reddi olmamış biz de o da olmuştu![]()
O kadar ay çektiniz mi yanibenim kızımın 4. ayda diş kabartısı huzursuzluk başladı 10. ayda çıktı :)
maalesef canım. kolay patlamadı süreç bazen uzun olabiliyor. ama patlamaya başlayınca 2 alttan aynı anda çıktı. 1 ay sonrası da 2 üstten patladıO kadar ay çektiniz mi yani![]()
Sonra tekrar başladı şükür emmeyeSonra emmedi mi daha