4 aylık bebekle otobüs yolculugu

cerenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
56
2
36
Elazığ
merhaba kızlar bebegim şuan 3 aylık mayısta bursaya yolculugumuz var ve ilk defa bebegimle otobüs yolculugu yapacagız ve benim kızım emzik emmiyo malasef yolculugum 8 saat sürcek şimdiden korkusu sardı sizde bebeklerinizle yolculuk yaptınızmı nasıl geçti kolaylaştırnak için neler yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum

canım bende aynı dertteyim tecrübesi olan arkadaşlardan öneri bekliyorum, üstelik bizimki 16 saat sürecek otobüsle bebeğim 4 aylık ne gerekecek,bebek hep kucağımdamı olacak, puset alsam işe yararmı? gibi birsürü soru var kafamda.

mrb kızlar bence yolculukta puset muhakkak gereklı hem o ezıyet cekmeden rahatca yatmıs olur hem sen rahat yolculuk yaparsın ben ozel arabayla sık sık gezmelere cıkıyorum ama o kadar uzun yol yapmadık hnuz:) ama bebekler zaten araba calısırken uyuyorlar araba onlara besıkle nınnı gbı gelıyor bende ılk zamanlar puset kullanmıyordum ama kullanmaya baslayınca rahatladım baglıyorum arabaya rahat edıyorum muhakkak tawsıye ederm

teşekkürler canım,puset özel arabada gayet rahat olur ama otobüs yolculuğu yapacaz yaz tatili için memlekete gideceğiz puseti kucağımızdamı tutarız eşimle ya uyursak o kucağımızda iken diye korkuyoruz çok uzun yol...

mrb kızlar bence yolculukta puset muhakkak gereklı hem o ezıyet cekmeden rahatca yatmıs olur hem sen rahat yolculuk yaparsın ben ozel arabayla sık sık gezmelere cıkıyorum ama o kadar uzun yol yapmadık hnuz:) ama bebekler zaten araba calısırken uyuyorlar araba onlara besıkle nınnı gbı gelıyor bende ılk zamanlar puset kullanmıyordum ama kullanmaya baslayınca rahatladım baglıyorum arabaya rahat edıyorum muhakkak tawsıye ederm

canım benim kuzenim sinop a otobusle gıtmısti.. 12 saatlık bı yolculuk bebısın pusetınıde ortaya muavının geçtiği yere koymuslar cok rahat oldugunu söylemişti :)

merhaba kızlar bebegim şuan 3 aylık mayısta bursaya yolculugumuz var ve ilk defa bebegimle otobüs yolculugu yapacagız ve benim kızım emzik emmiyo malasef yolculugum 8 saat sürcek şimdiden korkusu sardı sizde bebeklerinizle yolculuk yaptınızmı nasıl geçti kolaylaştırnak için neler yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum

bizde otobüs yolculuğu yapacağız.oğlum içinde bir koltuk alacağız.puseti var zaten umarım iyi geçer yolculuk.

inşallah rahat bi yolculugunuz olur... puset gerçekten güzel bi gereç.. hele sıcak ta cocuk kucakta haşat oluyor.. ama pusette raht rahat yatıyor hem anneden rahat etmiş oluyr :)

önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar artık pusetimiz hazır :) önümüzdeki cuma çıkacaz yola inşallah yolculuklarımız iyi geçer rabbim güle güle gidip gelmeyi nasip etsin hepimize amin :)

Back
X