Bu konu acilali cok olmus sizin bebekleriniz buyumustur simdi :) benim bebegim 5 aylik. Doktorumuz sebze corbasina baslatti. 4. Ayda kilo alimimiz durdu bizimde. Sadece 300 gr. aldi. Bu ay da zarla zorla 700 gt aldirabildim ama son 4-5 gün aksamlari yatmadan mama verdim
cunku goguslerim artik eskisi gibi dolmuyor hissediyorum. Bebegimde tam doymadigi icin cabuk uyaniyor tabiki. Ve artik eskisi gibi de memede kalmiyor 5 bilemedin 10 dk emip birakiyor sıkıp bakiyorum yok bi kac defa daha deniyorum ancak o zaman biraz geliyor herhalde sut az geliyor ondan emmek istemiyor diyorum
kilo alimi az oldugu icin dr umuz benden sut miktarini ogrenmek istedi 80 cc ancak cikti. Bence yeterli mama vermeyelim dedi ama ben yine de icim rahat etmedi verdim. 5 ay itibariyle de ek gidaya basladik. Ama ben yine de aksamlari mama vermeye devam ediyorum ve daha huzurlu oldugunu goruyorum. Yanlis mi yapiyorum bilmiyorum
bu arada gece uyandiginda emziriyorum. Sizler neler yaptiniz bu sureci nasil atlattiniz ve ben neler yapmali neler yapmamaliyim ?