4 aylık bi iki gün çncesine kadar hissediodum ama bugün hiç hissetmedim yardım

derinsular

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
503
66
98
Bolu
arkadaşlar ben bayadır hissettim hareketlerini bugün anlamadım bişi mi oldu yoksa yardım edermisiniz yaşayan varsa korktum

16-18 haftalık falansan gayet normal bebek hareketleri aslında tam anlamıyla 20. haftadan itibaren hissediliyor adam gibi oda pıt pıt şeklinde hani 7 aylık hamile olmuş olsan git bir doktora diyeceğim ama haftan daha çok küçük bendede olurdu kaç kere doktora gittim birşeymi oldu diye birde bebekler uyku halinde oluyor gündüzleri genelde sen hareket ettiğin için onlar o sallantıda uyuyor yat sol yanına dinlen birde öyle dene ama korkma bence hiç

ben 22 haftalık hamileyim geçen hafta 3 gün hiç kıpırdamadı.sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinledik normaldi çok şükür.sonra doktorum yorgun olduğun dönemler veya fazla ayakta kaldığın dönemler cocuk uyur kıpırdamaz bu gayet normaldir dedi.eğer 28.haftadan önceyseniz alışşın bunlara.her zaman oynamaz.bir çikolata yiyip uzanın elinizi karnınıza koyun o zaman tepki verir

eltimin 9 aylık bebeği bütün gün oynamamıştı. korktuk. sonra annem "sırt üstü uzan, elinle ovala karnını" dedi. gerçekten işe yaradı. hareket etmeye başladı bebek.

ama senin erkenmiş daha. telaşlanma bence de.

bu dönemlerde normal diye biliyorum,ayni sey bendede olmustu tabi apar topar dr ye kalp atisini dinlediler hersey normal dr uykuya cekilmis rahatsiz etmeyelim dedi:44:ama icini rahat ettirmek istiyosan yinede bir doktoruna görün derim yada onca sirtustü yatip burnundan deriiiin nefes al ama cigere degil diyaframa yani karnina alicaksin ve yavas yavas agzindan ver bebege oksijen gidince bebiste kipirdamaya baslar denenmis ve onaylanmistir canim :71:saglikla kucagina alman dilegiyle:nazar:

bence korkacak bişi yok annesi.bizim bebişler her dakika gönlümüzü eyleyemezki.hem o hareket ediyodur sen hissetmiyorsundur.bende başlarda böyleydim.isterdim her dakika oynasın.

Back
X