Çok üzgünüm :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.433
5.408
723
Merhaba herkese beni bilen biliyor burda, her şeyi kafama takardım her şeyi,tonlarca konum vardır :(
Şimdi ciddi bir sorun var belki hayatın anlamsızlığını öğretecek belki anlamını..
3 gün önce seminere başladık yaklaşık 7-8 saat bebeğimi emzirmedim mememde bi ağrı hissettim süttür dedim eve geldiğim gibi defalarca bebeğimi emzirdim ağrı hala devam ediyordu neyse elimi attım göğsüme,şişlik vardı parmak boğumu kadar ve ağrıyordu konu da açtım burda arkadaşlarıma da sordum herkes emzirmedin ondan süt tıkandı dedi masaj yaptım sıcak duşlar aldım yok..
Bekledim bugüne kadar belki geçer vesvese yapmayayım boşuna dedim ama bugün artık dayanamadım hastaneye geldim ultrason çekildi hemen MR sonra da biyopsi istendi boyutu büyük kötü bişeymiş gibi konuştu sonra beni teselli ederken hiç bir şey yoksa bile onu ordan almalıyız almazsak daha kötü olabilir dedi :(

Çocuklarım minicik 10yıldan sonra anne oldum ne onlara ne kendime doyamadım
Lütfen gören herkes bana dua etsin temiz çıksın sonucum :(

Bi de şunu merak ediyorum biyopsi hemen çekilmeli mi tecrübe edinen söylesin lütfen 🙏🏼

Son düzenleme:
Merhaba herkese beni bilen biliyor burda, her şeyi kafama takardım her şeyi,tonlarca konum vardır :(
Şimdi ciddi bir sorun var belki hayatın anlamsızlığını öğretecek belki anlamını..
3 gün önce seminere başladık yaklaşık 7-8 saat bebeğimi emzirmedim mememde bi ağrı hissettim süttür dedim eve geldiğim gibi defalarca bebeğimi emzirdim ağrı hala devam ediyordu neyse elimi attım göğsüme,şişlik vardı parmak boğumu kadar ve ağrıyordu konu da açtım burda arkadaşlarıma da sordum herkes emzirmedin ondan süt tıkandı dedi masaj yaptım sıcak duşlar aldım yok..
Bekledim bugüne kadar belki geçer vesvese yapmayayım boşuna dedim ama bugün artık dayanamadım hastaneye geldim ultrason çekildi hemen MR sonra da biyopsi istendi boyutu büyük kötü bişeymiş gibi konuştu sonra beni teselli ederken hiç bir şey yoksa bile onu ordan almalıyız almazsak daha kötü olabilir dedi :(

Çocuklarım minicik 10yıldan sonra anne oldum ne onlara ne kendime doyamadım
Lütfen gören herkes bana dua etsin temiz çıksın sonucum :(

Bi de şunu merak ediyorum biyopsi hemen çekilmeli mi tecrübe edinen söylesin lütfen 🙏🏼
Geçmiş olsun kötü düşünmeyin ben emzirmedim ama can yakıcı bir şişlik vardı, aynı süreçlerden geçtim biyopsi temiz olduğu hâlde ameliyatla alındı. Alınmalı dediği için illa ki kötü huylu sanmayın yani, değildir zaten eminim sizin de temiz çıkacak.

Mr cekildiyseniz sonucuna göre biyopsi yaparlar korkma iğne ile girip alıyorlar acı duymuyorsun uyuşturuyorlar.eger devlette yaptırırsanız sonucu 1ay sonra çıkıyor imkanınız varsa özel labaratuvar da dışardan verin.
2011 yılında 2015 yılında iki kere meme kanserine yakalanmış kemoterapi radyoterapi almış ve hastalığımi atlatmış hayata pozitif bakabilen bir kadınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X