4 aylık burnum hala şiş neden böyle kızlarrrr...:(

bence burnun yüzüne cok uyumlu duruyor, illakide kavis olmasina gerek yok, tabiki eski halin nasildi bilmiyorum ama resimlerde cok güzel cikmisin canim, ama senin istedigin önemli yinede, dert etme derim böyle cok güzelsin

eski halim çok kötüydü kızlarr bilgisayarıma format attırdım hepsi gitti var ama uzaktan hepsii..ama çok çok aşırı kemerli bi burnum vardı eski halime göre doktorum bi şahaser yaratmış denilebilir..
ama bence çok daha iyi olabilirdi

eski halim çok kötüydü kızlarr bilgisayarıma format attırdım hepsi gitti var ama uzaktan hepsii..ama çok çok aşırı kemerli bi burnum vardı eski halime göre doktorum bi şahaser yaratmış denilebilir..
ama bence çok daha iyi olabilirdi

canım inan insan hep daha iyisi olabilirdi diyo kendikendine. Süper bi burun olmuş olsa bile kendini eleştiriyo. Bende genel anlamda beğensemde burnumu bazen daha iyisi olabilirdi,şurası şöylemi olsaydı acaba diyorum. Ama revizyon durumun yoksa alışıp sevmeye çelış bence burnunu.Yoksa psikolojin bile bozulabilir

burnunuzun önden görünüşünü aylar önce yüklemiştiniz..ve önden de beğendiğim nadir burunlardan biriydi..bence burnunuz gayet güzel ben size de çok yakıştırdım..önceki halini de biliyorum onu da yüklemiştiniz :)) burnunuzu sevin çünkü gayet hoş ;)

simdiye kadar gördügüm en güzel ve dogal burunlardan biri... hic belli olmuyor ameliyatli oldugu,en önemliside bu degilmi zaten...

biraz daha kalkık ve zarif olsa ne olurdu kızlar :( o kadar eziyet çektimm of ya neyse bunada şükür daha kötüde olabilirdi demekten başka yapıcak bişiyim yok ..saolun ilginiz için

bence harika olmuş burnun ve yüzüne yakışabilecek en iyi burnu yapmış doktorun.
takmayın şu kavise kalkıklığa lütfen, yani açın bakın tvyi burnu estetikli olan herkesinki aynı,birçoğuna da yakışmıyor ama kavis ve kalkıklık takıntısı yüzünden eskisinden kötü oluyorlar. sanki burun satan bir dükkan varmış gitmiş hepsi aynı burundan alıp takmış gibi :D
mesela Funda Arar, Ebru Yaşar, eski burunları çirkindi amayüzlerine yakışıyordu, özellikle fundanınki çok çirkin duruyor. senin burnun böyle klasik bir şanssızlık yaşamamış çok güzel olmuş hiç dert etme.zaten saçımızı boyatmaya gidincede kafamızdaki hayal ile aynadaki birbirini tutmaz hiçbir zaman. bence sen çok güzel olmuşsun..

güzelll görünüoooo bencede:)benim gibi elinden ayna düşmüyo sanırım:)bende inceledikçe burnumda bisürü sorun buluyorum etrafımdakilere söyleyinceeee sana öyle geliyor gayet güzel diyolar:)doktorumda aynayla fazla gezme demişti:):):)

ben dogruları demek istıyorum daha dogrusu görüşümü söylemek zorundayım missangela nında dedıgı gıbı daha zarif olabilirdi ama 4. ay yenı sayılır iyileşmedi vwe 1 sene sonunda ( cok buyuk değişim bekleme) değişiklık olurr incelme olur eeeeeeeee burada tecrube konuşuyorrrrr:)))))

bencede cok güzel ilk fotonoada baktim ameliyat öncesi bence doktorun cok iyi is cikarmis yüzünün ifadesi cok degismis hem dogal hemde şık ;)

ortası hala incelmedi..yandanda kalkık olduu söylenemez..şansmı yoksa yanlış doktor seçimimi bilmiyorum kadersizim galibaamafoldumben

burun kokun sis gibi gorunuyor umarın en kısa zamanda iner sekli cok guzel olmus ama buna emin ol bi de doktorunla hiç konustunmu sislikler hakkında belkide ona gore farklı br masaj verir ve odemin iner.

Gördümmm, gördüm sonunda :)))

Bence boşuna dert ediyorsunuz, benimki de böle olsun daha ne isterim, çok hoş bence boşuna kafanıza takmayın

Back
X