- 10 Temmuz 2025
- 6
- 4
- 1
- 21
- Konu Sahibi Pera Ozturk
-
Ebeyi değil doktoru dinleyinHanımlar merhaba bebeğim 4 aylık sütüm gelmiyor mama ile besleniyor sağlık ocağındaki ebe ek gıdaya başlamam gerektiğini mamanın fazla kilo aldırdığını obeziteye sebep olabileceğini söyledi. Kayınvalidemler 6 ayı beklememi söylüyor ebeyi takma diyor. Ne yapmalıyım ek gıda zarar verir mi?
Merhaba, o ebeye birdaha gitmeyin , çocuk doktorunuza gidin gerçekten kilo alımı ayının çok üzerinde ise formül mama içinde çocuk doktoru öneri sunuyot merak etmeyin ek gıda için çok erkenHanımlar merhaba bebeğim 4 aylık sütüm gelmiyor mama ile besleniyor sağlık ocağındaki ebe ek gıdaya başlamam gerektiğini mamanın fazla kilo aldırdığını obeziteye sebep olabileceğini söyledi. Kayınvalidemler 6 ayı beklememi söylüyor ebeyi takma diyor. Ne yapmalıyım ek gıda zarar verir mi?
Kayınvalidem mamayı da dozunda vermiyor kilo versin diye sudan fazla mama koyuyor ve sürekli çocuğu zorla beslemeye çalışıyor olduğu zaman tabi sonu kabızlık oluyorİlk defa doğru söyleyen bir kayınvalide duydum. O ebe kaç yüzyıllık ebe Allah aşkına. Süt yoksa en iyi alternatif mamadır. Çocuğa mamayı dozunda verirsen aşırı kilo almaz alması gerekeni alır. Ek gıda için en azından 5.5 ayı bekleyin derim.
Sizin çocuk niye sürekli kayınvalidenin elinde?Kayınvalidem mamayı da dozunda vermiyor kilo versin diye sudan fazla mama koyuyor ve sürekli çocuğu zorla beslemeye çalışıyor olduğu zaman tabi sonu kabızlık oluyor
Vermiyor ağzına geleni söyleyip eşimi doldurup üzerime salıyor çocuğun cinsel bölgesini de öpüyor sürekli anlatamıyorumSizin çocuk niye sürekli kayınvalidenin elinde?
Şaka mı yapıyorsunuz böyle bişey olabilir mi ? Ne demek vermiyor ne demek öpüyor ? Anlatamıyorsunuz Bencede yeterli tepkiyi vermiyorsunuz demek ki evden kovun defolup gitsin.Vermiyor ağzına geleni söyleyip eşimi doldurup üzerime salıyor çocuğun cinsel bölgesini de öpüyor sürekli anlatamıyorum
Ek gıdaya başlamayın bence ve evet bir çocuk doktoruna götürmelisiniz. Bizim doktor dedi ki aadece mamayla beslenen bebeklerde bile ek gıda için 6.ayı beklemek en doğrusu. Çünkü şu an çok küçük ve öyle tabak tabak yemek yemicek, ama ek gıda verdiğin için mamayı azaltıcaksın böylece alacağı vitamini vs alamamış olacak. Doktor böyle açıkladı bizeHanımlar merhaba bebeğim 4 aylık sütüm gelmiyor mama ile besleniyor sağlık ocağındaki ebe ek gıdaya başlamam gerektiğini mamanın fazla kilo aldırdığını obeziteye sebep olabileceğini söyledi. Kayınvalidemler 6 ayı beklememi söylüyor ebeyi takma diyor. Ne yapmalıyım ek gıda zarar verir mi?
Sen niye böyle bir ortamda çocuk doğurdun? Yok mu senin ailen? Kaç yaşındasın eğitimin nedir?Vermiyor ağzına geleni söyleyip eşimi doldurup üzerime salıyor çocuğun cinsel bölgesini de öpüyor sürekli anlatamıyorum
4 aylık cocuga kasıkla su verıyorz cok sıcaklarda. su bıle verılmez dıyor bazı doktorlar sen ne vercen yemek?Hanımlar merhaba bebeğim 4 aylık sütüm gelmiyor mama ile besleniyor sağlık ocağındaki ebe ek gıdaya başlamam gerektiğini mamanın fazla kilo aldırdığını obeziteye sebep olabileceğini söyledi. Kayınvalidemler 6 ayı beklememi söylüyor ebeyi takma diyor. Ne yapmalıyım ek gıda zarar verir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?