4 aylik evliligim ve bitmek bilmeyen kavgalar

Bu vurma konusunu aranızda normallestirmeyin. Ilk zamanlar alışma süreci olur. Zamanla oturur herşey daha az kavga etmeye başlarsınız. Tek sorun ilgiyse güzel bir dille ifade et. Baktın olmuyor umursamamaya çalış kavgayla daha çok uzaklastirirsin. Sen plan yap Ona da fikrini sor mesela.

Oturup neden böyle hırcın ve kavgacı bir insan oldugunuzu bulun.
Daha sonrada eşinizle konuşun. Beraber cözüm arayın.

Iyice yuz goz olduk.

bu konuda haklısınız. konuşarak halledilebilecek bişeyler vardı belki ama ona vurarak siz süreci değiştirmişsiniz. yani haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz aslında ikiniz de bi yerde. bilemedim. bence bi süre birbirinizden uzak kalıp sakinleşin.

Seni kirmak icin yazmiyorum ama.......
Kuzum sen bukadarmi ilgiye muhtacsin???
Ne bilim...BENIMLE ILGILEEEEEEEEN diye yirtinmak...hatda insana el kaldirmak ne oluyo???

4 aylık evliyken tokatlamaya başladıysan adamı ilerde neler yaparsın kim bilir...

merahaba sana bir hoca tavsiye edeyim ona baktır bence

biraz sert olacak ama adama vurmak filan nedir bu hareketler...erkeklerin üstüne düşülmeye ya da o kadar sıkmaya gelmez. sen gittikçe onlar kaçar. kaçan ilgisiz olan sen ol. bak nasıl arkandan gelecek. bi de oluruna bırak biraz canım ya. gerçi bilemeyiz sen hangi hislerle bunları yapıyorsun. belki herşey çok daha farklı ama. adam sen gitmek isteyince seni durdurmak istemiş. sen ona vurduğun halde hala senin yanındaysa o adama helal olsun. bir lafa evi terkeden adamlar var. yanlış anlama sorununu küçümsemiyorum. arkadaşın filan yok mu onlarla takıl. bir süre eşini kendi haline bırak. bence sizin birbirinizi özlemeye ihtiyacınız var.ayrıca hersey düzelir merak etme. akşamına küs yatıp sabahına unuttuğun ya da herşey normalmiş gibi davrandığın çok şey olacak. daha yeni evlisin. bir süre sonra senle ilgilenmesini geç senle konuşmasını bile istemezsin. hatta seni rahat bıraksın istersin. kimseye akıl vermek haddim değil. sadece evlilik konusunda senden daha tecrübeli biri olarak düşüncelerimi ifade ettim.:KK52:

herşey düzelir inşallah...[/QUOTE]

Bende yeni evliyim az çok senin durumlarını bende yaşıyorum. Hiç susmayan ben Susup gitmeyi yalnız bırakmayı öğrendim. İnan işe yarıyor. Dün bizde kavgaliydik her gün günde 4 kez arayan ben bugun hiç aramadim. Kendisi arayıp duruyor. Sakın sakın trip atma sanki birsey olmamış gibi davran yemeğini yap sofrayi hazırla ye iç tv izle rutine bagla inan bana dırdır yapmıyorsun surat asmıyorsun diye sasiracaktir o senin üzerine düşecektir.

Çok yüz göz olmussunuz keşke o radde getirmeseydiniz.. şiddet en kötüsü.. neyse seni seviyor mı? tek derdiniz ilgisiz olması mı? şayet tek derdin buysa öyle kabul etmelisiniz.. ama her konuda ilgisizse o zaman düşünmek lazım.. sıkıntı vardır demek

Sizin mesajınızı okurken bile ağlayasım geliyor. şimdi bana diyorlar öfke kontrolünü sağla vurma. biliyorum yaptıgım cok yanlış ama inanın hakim olamıyorum o da bana vursa yeridir. siz nası hakim oldunuz ? onla muhatap olmayayım baska seyle mesgul olmak istesem ne akşam dısarı cıkmama izin veriyor ne baska birşeye.zaten haftanın 6 günü tam zamanlı çalışıyorum.tek günümde de ailesiyle görüşmesem bunu yanlış anlayacak baska problemler cıkacak diye korkuyorum.
Ofekji kontrol altında tutmayı ogrenmeslisin yoksa çok üzülürşün. tek izin gününde gitmeyin hafta ici akşamları gidin.. eğer illa pazar günü diye diretirse o güne bir plan yapın önceden canınız ne istiyorsa onu yapın. sizde hafta ici uğrayın ailesinin gönlü olmuş olur

Bu adamın kendi kendine direkmen "Sana ayıracak vaktim yok" kıvamına geldiğini sanmıyorum. Belli seviyelere sen getirmişsin gibi.. O yüzden tek bi cümlesiyle kötü yargılamak istemiyorum kocanı. Sen vurduğunda refleks olarak o da sana el kaldırabilirdi. O zaman savunulacak hiçbir yanı kalmazdı eşinin. Ama sabır bile gösteriyo olanlara belli ki.
İlk olarak sen biraz tavırlarına çeki düzen ver.
Her insan kendi saygınlığını kendisi yaratır.
+1
ben de önce sana ayıracak vaktim yok demesine takıldım ama konu sahibi adama vuruyormuş
bu adamda karşılık olarak eliyle değil diliyle vurmuş
bende olsam bana vuran birine sana harcayacak zamanım yok diyebilirim hatta daha fazlasını da diyebilirim

+1
ben de önce sana ayıracak vaktim yok demesine takıldım ama konu sahibi adama vuruyormuş
bende olsam bana vuran birine sana harcayacak zamanım yok diyebilirim hatta daha fazlasını da diyebilirim
+1

Boşan vallaha boşan kendine hayat kur yaşanmaz ..

Yüz göz olmayı sen seçmişsin,kusura bakmayın ama anlattığından öyle gözüküyor.
Evliliğin ilk dönemlerinde böyle şeyler olabilir ama sizin bi sinirlerinizi kontrol etmeniz gerekiyor. Ayrıca nişanlılıkta böyle değildi diyorsunuz amaa evlilik bambaşka bir kurum. O flört doneminde ki gibi ilgi alaka çok olmuyor malesef buna alışın derim ileride her şey rayına oturur zaten :işsiz:

Sanki ben adamin uzerine atlayip bana ilgi goster diyormusum gibi bir algi olusmus. Ofkemi kontrol edemeyisim ayri ilgi beklemem ayri. Burda tek ilgi bekleyen kadin ben miyim yani. Kimse de bi aksam da basbasa program yapalim isteginde olmuyor mu yani

Back
X