4 aylık evliyim boşanıyorum😔

aysozd45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2023
84
57
3
Kızlar eşim borsa ve iddia oynamış. Söz vermişti ama sözünü tutamadı. Altınların bir kısmını borçları için bozdum. Bu işleri birlikte yaptığı kişiyle görüşsün istemiyorum ama adamla bağını koparmıyor. Ailece görüşme şartı koydum tama dedi söz verdi öylece onun memleketine gittik. Yine o çocukla görüşmek istedi tartıştık. Bana imalı konuştu boşanalım dedi. Sanki hayatımda zorla tutuyormuşum gibi konuşuyor🤦🏼‍♀️ Ailesine bu mevzuları açtım. Başta destekler gibi yaptılar ama oğullarını haklı yere çıkardılar. Eşim saygısız şekilde davrandı bende ailemin yanına geldim. İçip aradı yine saygısızlık yaptı. Ailesi ortalığı karıştırdı çirkefleştiler. Boşanalım diye uğraşıyorlar altın nafaka konuşuyorlar. Bir aydır bekleme modundayız. Abuk subu mesajlar dışında hiçbir adım yok. Boşanmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? 😔 Severek ayrılacağız

Sadece siz severek ayrılacaksınız anladığım kadarıyla, zira eşiniz tarafından size gösterilen bir sevgi kırıntısı yok.
Boşanmaktan başka çareniz yok, borsa bağımlılığı olup düzeleni görmedim.
Pişmanlık mesajları atmıştı ama geri dönmedim. Böyle olunca iyice öfkelendi. Fevri biri ve ailesinden çok etkileniyor. Bende bağımlılık derecesinde mi diye korkuyorum. Eltime beni sevdiğini ama çok kırıldığını söylemiş. Konunun farklı noktalara gittiğini söylemiş. Seviyorum ama saygısızlığa tahammül edemiyorum o yüzden boşanmayı düşünüyorum

Sonu sürprizli olmuş. Severek ayrilacagız kısmını beklemiyordum. Gonul demekki. Size yaptiklarini düşünüp sogumaya bakın bari. Barisirsaniz bu olayin yuz kayini yasarsinız hos barışmak isteyen de yok da. Aman aman gelirse de uymayın.

Zaten cirkeflesip hakaret boyutuna gelmiş işler yani sizin boşanmayı düşünmenizin filan önemi kalmamış karşı taraf zaten boşanmaya karar vermiş. Yol yakınken yakanızı kurtarın bu aileden

Pişmanlık mesajları atmıştı ama geri dönmedim. Böyle olunca iyice öfkelendi. Fevri biri ve ailesinden çok etkileniyor. Bende bağımlılık derecesinde mi diye korkuyorum. Eltime beni sevdiğini ama çok kırıldığını söylemiş. Konunun farklı noktalara gittiğini söylemiş. Seviyorum ama saygısızlığa tahammül edemiyorum o yüzden boşanmayı düşünüyorum
Pişmanlıktan attığı mesajların alt metini; “senin gibi saf bulamam” malesef. Zira hiçbir kadın kolay kolay borsa batıran kocasına altınlarını vermez, eziyetini çekmez. Kendinize yapılan saygısızlığı kabul etmemeniz çok güzel, bu yüzden boşanmanızın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

Çoğul konuşmuşsunuz da adamın sizi sevdiği kısım nerde tam olarak? Sevse 4 ayda boşanma aşamasına gelir misiniz?
Açıklama da tam detaylı yazamadım. Eltimle konuşmuşlar bana da pişmanlık mesajları attı ama saygısızlığa tahammül edemiyorum. Ailesine bahsettim diye gurur yapıyor. Nasıl sevmekse artık…

Kızlar eşim borsa ve iddia oynamış. Söz vermişti ama sözünü tutamadı. Altınların bir kısmını borçları için bozdum. Bu işleri birlikte yaptığı kişiyle görüşsün istemiyorum ama adamla bağını koparmıyor. Ailece görüşme şartı koydum tama dedi söz verdi öylece onun memleketine gittik. Yine o çocukla görüşmek istedi tartıştık. Bana imalı konuştu boşanalım dedi. Sanki hayatımda zorla tutuyormuşum gibi konuşuyor🤦🏼‍♀️ Ailesine bu mevzuları açtım. Başta destekler gibi yaptılar ama oğullarını haklı yere çıkardılar. Eşim saygısız şekilde davrandı bende ailemin yanına geldim. İçip aradı yine saygısızlık yaptı. Ailesi ortalığı karıştırdı çirkefleştiler. Boşanalım diye uğraşıyorlar altın nafaka konuşuyorlar. Bir aydır bekleme modundayız. Abuk subu mesajlar dışında hiçbir adım yok. Boşanmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? 😔 Severek ayrılacağız
Severek ayrılacağız mı ?
Ayrılmayın madem hanımefendi .
Gece gündüz kumar oynayan kocanızı pencerenin bır kenarında bekleyin .

Ortada bir sevgi yok ,olabildigince hızlı bir şekilde bu adamdan kurtulun ,henüz 4.ayda yalama olmuş bir evlilik boşuna gençliğiniz,yıllarınız gitmesin.Sanki aile sizi severek ayırıyor gibi yazmışsınız, belkide kendinizi öyle inandırmak istiyorsunuz ancak durum su ki eşiniz tırt çıkmış,başkasını suçlamayın

Pişmanlıktan attığı mesajların alt metini; “senin gibi saf bulamam” malesef. Zira hiçbir kadın kolay kolay borsa batıran kocasına altınlarını vermez, eziyetini çekmez. Kendinize yapılan saygısızlığı kabul etmemeniz çok güzel, bu yüzden boşanmanızın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.
İyi niyetimi suistimal etti. Üstüne üstlük paracı pulcu oldum. Düşünceniz için teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum🙏
Zaten cirkeflesip hakaret boyutuna gelmiş işler yani sizin boşanmayı düşünmenizin filan önemi kalmamış karşı taraf zaten boşanmaya karar vermiş. Yol yakınken yakanızı kurtarın bu aileden
İlk gelinde yıllardır konuşmuyor. Aile çok sıkıntılı. Eşimden yana boşanma hareketi yok. Bir aydır öylece bekliyoruz. Dilekçeyi kendim göndermeyi düşünüyorum. Beklemek manasız geliyor

Eşiniz tekrar yazmadı mı, yazma ihtimali var mı görüşebilir misiniz ? Eğer bu imkanlar var ise görüşmeyi deneyin ve terapi almasini söyleyin, bagamlilik bir psikolojik rahatsızlıktır tedavi almasını sağlayın ayrıca aile sağlığınız içinde terapi-destek ne lazımsa alın, bu çerçevede evliliğimiz devam edebilir diyebilirsiniz ve bu süre zarfında kendi aileniz dahil ailelerden uzak durun ve durmasını sağlayın

Boşanma davası açın bir daha şans vermeyin. Ne olduğunu görmüşsünüz sizde sanki gelip yalvarsa kanacak gibi bir beklenti var. Böyle yaparak sadece kaçma şansınızı ertelersiniz. Boşanın nafaka istemeyin ama tüm altınlar ve düğünde takılan takılar, altınlar sizin isteyin. Bahane bulmayın. Çok üzülürsünüz adam sizi sevmemiş. Sadece saf ve kolay ikna edilir güdülür bulmuş.

Kumarbaz oğulları ve aile de pislik kendi oğullarının her hatasında arkasında olup sizi ezmeye çalışacaklar. Daha 3 aylık evli kadının düğün altınlarını alıp kumar oynayan adama tepki vermek para gözlük olmuyor, her aklı başında azıcık kafası çalışan tepki verir

Tamam iste sevmediğini siz de anlamaya baslamışsınız. Tamamen kabul edince çok daha kolay olacak her şey sizin için.
Öyle mi diyorsunuz? Bu süreç beni biraz ürkütüyor😔
Ortada bir sevgi yok ,olabildigince hızlı bir şekilde bu adamdan kurtulun ,henüz 4.ayda yalama olmuş bir evlilik boşuna gençliğiniz,yıllarınız gitmesin.Sanki aile sizi severek ayırıyor gibi yazmışsınız, belkide kendinizi öyle inandırmak istiyorsunuz ancak durum su ki eşiniz tırt çıkmış,başkasını suçlamayın
evet haklısınız.. eşim adam gibi adam çıkmadı😔 2 senelik geçmişiz olmasına rağmen evlenince çok farklı bir yüzünü gösterdi

Siz severek ayrılıyorsunuz bence eşiniz sevse bunları yapmazdı zaten… düzeltmek için uğraşmıyo bile adam baksana dünya umrunda değil 🤷‍♀️

Back
X