- Konu Sahibi disadvantage
Eğer eşinizin ailesi ile aranızda ciddi sorunlar varsa, siz bu sorunları aşmayacaksanız, uzun vadede boşanma ile sonuçlanabilir durumunuz..
Eşinizin ailesi ile yaşadığınız sorunları anlatmamışsınız.. Sorunların boyutlarını, onların sizce yanlış olan davranışlarını, sizin bu davranışlara verdiğiniz tepkiler vs bilemezsek, yapacağımız yorumlar afaki olur.. Bence anlamlı yorumlar istiyorsanız, biraz daha detay yazmalısınız..
O kadar çok ki sorunlar, nerden başlayacağımı bilemedim. En başından beri bayram seyran bilmediler, her aradıklarında bahsettikleri tek konu benim oğlum iyidir,ablası desen her aradığımda trip atardı resmen sorunlu kardeşi değil töbe töbe sevgilisi sanki.Bunlar benim için önceden sorun olmadı insan kör oluyor işte ve nişanlımdı o zamanlar hep yanımdaydı.Her zaman ama her zaman eşimin annemi araması ,onun için bir şey yapması sorun oldu ve şu an eşim ailemle görüşmüyor. Beni boşanmanın eşiğine getiren olay da bu oldu zaten.
Tartışma esnasına olaylar düğünden sonra geldi. O insancık(eşimin annesi) balayında arayıp altınlarımı getirin diye bağırdı, o kız senin paranı yedi dedi( ben çalışıyorum , kendi param var çok şükür)Boşanacaksın dediler o kızdan inanın ortada onlara yaptığım tek saygısızlık yok. Ha iş anneme laf söylemeye geldi telefonda ben de bağırdım duydular, saygısızlıksa yaptım o zaman. Eşim o dönem yanımdaydı yine, özür dilemeden onlarla konuşmam dedi.
Gel gelelim zaman geçti, eşim onlarla görüşmeye başladı hiç birşey olmamış gibi, altınları hediye ettim sus dedi.(Hiç istemedim ki altınları)Sen onlara düğünde surat yapmışsın ondan yapmışlar böyle dedi, özür dilemem gerekiyormuş.Hatalı benmişim. Sonra kavga kavga bitmedi, en kötüsü benim aileme saygısızlığı. Onlar her açıdan yanımızdayken onlarla görüşmeme kararı almış,eve gelmeyecekler o da gitmeyecekmiş. İşte bardağı taşırdı.
Kendine ediyor farkında değil.Çok pişman olur ama geç olur.
Her zaman ben hatalıyımdır susmam gerek.Çabalayan ben değilim odur hep.Kafasına taktığını takar. Hastalıklı bir ruhu var ama kabul etmez.
Kim isterdi ayrılmayı, ne kadar severdi beni üzülsem dünyayı yıkardı yalanmış.
Ailesi diğer kızlara da aynısını yapacak, ama o yuvasını bozdurdu.
Allah ne onu ne de ailesini affetmeyecek