4 aylık hamileyim sadece 39 kiloyum

Derya ama dertli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
197
115
53
31
Merhaba ilk gebeliğim kilo alamıyorum sadece 39 kiloyum iştahım hiç yok iyi beslenemiyorum çocuğda zarar biliyorum ama inanınki gram iştahım yok nasıl kilo alabilirim doktoruma danıştım zorla kendini diyor zorlayıncada kusuyorum 😢

Merhaba ilk gebeliğim kilo alamıyorum sadece 39 kiloyum iştahım hiç yok iyi beslenemiyorum çocuğda zarar biliyorum ama inanınki gram iştahım yok nasıl kilo alabilirim doktoruma danıştım zorla kendini diyor zorlayıncada kusuyorum 😢

Diyetisyene gidip ne veriyorsa hepsini harfi harfine tüketim. Bu durum sadece bebeğine zarar vermez, sizi de çökertir. Umarım 150 den fazla değilsinizdir.

Üzülmeyin hamilelikte 4 aydan sonra kilo alınır zaten. Keşke sağlıklı bir kilo ve beslenme düzeni oluşturup gebe kalsaydınız.

Az yiyorsanız hep faydalı şeyleri yiyin. Yoğurt, kaşar, muz gibi. Ekmek, pilav gibi besin değeri düşük şeylerden uzak durun

39 muuuu 😳
Boyunuz kaç ki? Normalde de diyetisyen desteği gerekiyordur sanırım. Hamilelikte kilo almak çok önemli değil. Önemli olan bebeğim gelişimi. Onu dert etmeyin ama kendiniz için mutlaka bir diyetisyenle takipte olun

Üzülmeyin hamilelikte 4 aydan sonra kilo alınır zaten. Keşke sağlıklı bir kilo ve beslenme düzeni oluşturup gebe kalsaydınız.

Az yiyorsanız hep faydalı şeyleri yiyin. Yoğurt, kaşar, muz gibi. Ekmek, pilav gibi besin değeri düşük şeylerden uzak durun
Canım normalde boyuma göre kilom idealdi boyum 1.50 kilom 44 dü hamile kalınca 5 kilo verdim şuan 4 ayıma girdim hiç kilo alamadım hatta veriyorum hala

Hiç merak etme Bi problem olmaz. Ablamda 39 kilo ile hamile kaldı 54 ile doğum yaptı son aylarda alıyorsun kilo. Yeğenim de gayet sağlıklı dünya ya geldi. 2900. Yemek yiyemiyırsan da en azından meyve sebze yemeye çalış bebek için faydalı şeylerden yemeğe çalış. Az az sık sık ye. Bol su iç. Sevdiğin şeyleri yemeye çalış en azından

Hiç merak etme Bi problem olmaz. Ablamda 39 kilo ile hamile kaldı 54 ile doğum yaptı son aylarda alıyorsun kilo. Yeğenim de gayet sağlıklı dünya ya geldi. 2900. Yemek yiyemiyırsan da en azından meyve sebze yemeye çalış bebek için faydalı şeylerden yemeğe çalış. Az az sık sık ye. Bol su iç. Sevdiğin şeyleri yemeye çalış en azından
Yaaa içime su serptin teşekkür ederim bende çocuk gelişmez diye çok korkuyordum

Kuzum ben de aynı konu için geldim inşallah modumu düşürecek yorum almam çünkü çok zorlu bir süreç ve insan her şeyden stres oluyor.. Ben gebeliği dün öğrendim tam 4haftalik suan..
Boyum 1.45 ve son zamanlarda 42den 37 kiloya düştüm hatta bugun 36.5 kiloyu gördüm başım çatlıyor dusunmekten ve asla kahvaltiliklari canim istemiyor

Back
X