• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık hamileyim ve eşim kafamı yardı akıl alır gibi değil...

meri88

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
11
0
6
İstanbul
4 :emir_bebek:aylık hamileyim ve eşim bundan 8 gün önce kafamı yardı 9 aylık evliliğimde bir gülemedim kurban olduğum allahta güldürmeyince güldürmüyor.Yardı yarmasına bide beni o vaziyette hastaneyetek yolladı sen nasıl böyle birşey yaparsın eşine diyenlerede yalanlıyor üstelik.Kayınvalidem zaten allahtan bayılıyo boşanmamıza akıllarınca ben çocuğu doğurunca elimden alacaklar allahtan raporum car bende evi terk ettim kızlar bir daha dönmemek üzerine anliyacağınız onu geçtim ne bir özür ne bir af tek söylediği ben yarmadım ben vurmadım ben yapmadım annesi desen benim oğlum yapmaz öyle şeyler dün tüm kıyafetlerimi annemin evine yollamış birde yüzsüz gibi hastane masraflarıylada ilgilenmiyor böyle insanları allah korkusu olmayan insanları ne yapmalı ipemi asmalı evlenmeden de tanıyamıyorsun ki ahh ahh yinede çocuğum meleğim için güçlü olmaya çalışıyorum çünkü onu daha şimdiden deliler ibi seviyorum birde doktora gittim o şiddet gördüm gece böle ayağa kalkmış arkasına dönmüş bana yaslanıo sarılıyor sanki benden ziyade benim bebeğimi üzdüya küstürdü ya onu asla affetmicem çocuğumu benden alamaz dimi doğunca 6 yaşına kadar bende biliorum çocuk ama ya sonrası öle korkutuyor ki evladımı çok seviyorum onsuz yaşayamam allah yar ve yardımcımız olsun...

Alamaz tabi.
Bi de elinizde darp raporu var.
İyi ki almışsınız o raporu..
Herşey lehinizde merak etmeyin.

inşallah güzel kardeşim vermeyide düşünemem zaten ben o kadar taşicam neler çeke çeke siz gelip elimden alacaksınız hiç birşeyiylede ilgilenmiceksiniz üstelik hangi anne evladından vazgeçer ki...

bu nasıl bir şey yaa sabah sabah şok oldum yeni evlisiniz yaşananlara bak çok üzüldüm inanki geçmiş olsun Allahım o adamı bildiği gibi yapsın....
psikopatsın kendi kafanı kendin yardın öylemi terbiyesiz adam adi herif...

bebeğini senden hiç kimse alamaz hiç üzme kendini bunun için..bu kadar vicdansız biri olabilir mi? yaaa Allahım sen koru böyle insanlardan hepimizi...

inşallah güzel kardeşim vermeyide düşünemem zaten ben o kadar taşicam neler çeke çeke siz gelip elimden alacaksınız hiç birşeyiylede ilgilenmiceksiniz üstelik hangi anne evladından vazgeçer ki...

Zaten karısına şiddet uygulayabilen hele bi de hamileyken bi adamdan koca da olmaz baba da.
İşiniz çok zor ama emin olun daha keyifli büyüteceksiniz çocuğunuzu..

bu gördüğüm ikinci şiddet hadi birincide bir şans dedim çokta seviyordum çünkü bi tokat unutturur affettirir dedim ama hamileyim ve ne zor bir hamilelik çantayı kafama vurunca benim kayış koptu o korkusundan evde kan temizliyoo kan durmuyoki o halde bide çocuğumu vermem alırım onu diyo hastaneyede götürmüyo bide bana diyoki kimseye bu olayı anlatmicaksın kapıyı kitlemişti hastaneye gitmene bi şartla izin veririm geri döneceğine yemin edersen diyor...Allahım ölürmüsün öldürürmüsün şimdi aynen öle kafamı ben yarmışım gibi anlatıyo millete bide beni sakın rahatsız etme gibisinden mesajlar yolluyo allahım ıslah etsin ne denirki

Sabah sabah şok oldum ya, bu ne böyle, ahlaksız adamada bak sen.

Ne demek kafaya vurmak, hemde hamile bir bayana şiddet uygulamak.

Rapor almakla ve ailenizin evinize gitmekle çok iyi yapmışsınız.

Sakın özür vs. dilerse dönmeyin çünkü ilk şiddetide değilmiş, devamı artarak gelecektir.

Bu adamdan ne sana eş olur, nede karnındaki yavruna baba olur.

gecmis olsun canim nasil eli kalkar sana ya elleri kirilsin.:47::47:
Sakin donme alismis kudurmustan beterdir Yine yapar.)))

Dönmicem zaten henüz 25 yaşındayım yıılar sonra yıpranmışken birşeyler biteceğine şimdi bitsin.Döndüğüm an kendi karakterimden kişiliğimden şüphe duyduğum andır sadece tek korkum kızlar sırf bana acı çektirmek için ailesiyle bir olup meleğimi elimden alması evladım adına çok acı çekiyorum uyuyamıyorum üniversite mezunuyum evladıma bakabilcek güce sahibim annemde arkamda zaten hep ben hayatımı evladıma empoze ettim artık...Yıkığım sadece ne evliliğimden bişi anlayabildim ne hamileliğimden allahım sabır versin...

Allah ıslah etsin onu..Senin de yardımcın olsun.darp raporunu iyiiki almışsın, hiçbişey yapamaz..çocuğu da alamaz senden

çok geçmiş olsun ..

Allah ıslah etsin o adamıda rapor alıp annene gitmekle en iyisini yapmışsın.Bu erkekler nasıl böyle karaktersiz olabiliyorlar anlam veremiyorum madem istemiyosun neden evleniyosun başkasına acı çektirince çokmu mutlu oluyorlar.hadi senide geçtim diyelim o küçük meleği hiçmi düşünmez bu adam.Adam kelimesi ne kadar yakışır o kişiliksize oda ayrı tabii.

Allah yardımcın olsun.

Çok kötü oldum:43:o sabiyi ve seni üzdüğü için beddua etmek istiyorum ama mübarek ayda ağzıma kötü bi cümle almak istemiyorum..Allah yar ve yardımcın olsun canım benim.

Çokkk geçmiş olsun bebeğinizi asla alamaz hele birde bebek birza büyüyüp çalıştığınızda hiç alamaz. insan hamile insana nasıl yapar bunu aklım almıyor çok üzüldüm gerçekten hep mi böyleydi? Ama ayrılmaya karar verirsen eğer nafakanı ,evi varsa yarısını tüm haklarını kullan elinden geleni ardına bırakma gurur yapma sakın böylelerine insan bile denmez.Çok gençsin çünkü,özür dilememesi ,yalvarıp yakarması gerekirken bide hava yapıyo size hayret doğrusu ...

4 :emir_bebek:aylık hamileyim ve eşim bundan 8 gün önce kafamı yardı 9 aylık evliliğimde bir gülemedim kurban olduğum allahta güldürmeyince güldürmüyor.Yardı yarmasına bide beni o vaziyette hastaneyetek yolladı sen nasıl böyle birşey yaparsın eşine diyenlerede yalanlıyor üstelik.Kayınvalidem zaten allahtan bayılıyo boşanmamıza akıllarınca ben çocuğu doğurunca elimden alacaklar allahtan raporum car bende evi terk ettim kızlar bir daha dönmemek üzerine anliyacağınız onu geçtim ne bir özür ne bir af tek söylediği ben yarmadım ben vurmadım ben yapmadım annesi desen benim oğlum yapmaz öyle şeyler dün tüm kıyafetlerimi annemin evine yollamış birde yüzsüz gibi hastane masraflarıylada ilgilenmiyor böyle insanları allah korkusu olmayan insanları ne yapmalı ipemi asmalı evlenmeden de tanıyamıyorsun ki ahh ahh yinede çocuğum meleğim için güçlü olmaya çalışıyorum çünkü onu daha şimdiden deliler ibi seviyorum birde doktora gittim o şiddet gördüm gece böle ayağa kalkmış arkasına dönmüş bana yaslanıo sarılıyor sanki benden ziyade benim bebeğimi üzdüya küstürdü ya onu asla affetmicem çocuğumu benden alamaz dimi doğunca 6 yaşına kadar bende biliorum çocuk ama ya sonrası öle korkutuyor ki evladımı çok seviyorum onsuz yaşayamam allah yar ve yardımcımız olsun...

kendine hemen iyi bir boşanma avukatı bul arkadaşım internetten bulunduğun şehirdeki iyi boşanma avukatlarından bulabilirsin o sana en doğru yolu gösterir ve yardımcı olur sakın erteleme düzelir diye bekleme ALLAH a bol bol dua et ve bulduğun avukat kadın olsun ne de olsa bir kadını en iyi başka bir kadın anlar

Allah o herifi bildiği gibi yapsın.

unutma feriştahı gelse senden bebeğini alamaz. Sadece çok dikkatli ol, aman ha bir iftiraya kurban gitme. Bunu da dillendirme yerin kulağı vardır. Gözünü dört aç, eve girecek tamirci de bile illa yanında biri olsun.

Çocuğu almak için tek geçerli sebep ahlaka uygun olmayan yaşamdır.

Mümkünse ailenle kal.

Son düzenleme:

gazanız mubarek olsun. ne diyem ki onu allah ıslah etsin. zaman öcunu alır merak etme. sana allah yardım etsin. kolay değil. işte önemli olan bundan kurtulmanız bence çünkü okadar seye katlanıp ta yıllarca siddete hakarete maruz kalan kadın... ve okadar cokki mutsuz çocuklar... zararın neresinden dönsen kar...

Şimdi ne yapmayı düşünüyosunuz, dava açacak mısınız?
Böyle bir durumda ne uzatmaya, ne düşünmeye gerek var gibi görünüyor.
Aslında bir avukat bulup aklınıza takılan her şeyi sorabilir, daha net bir tavır takınabilirsiniz.

Hamileyken şiddet gösteren adamın(!) olduğu evde can güvenliğiniz yok.
Öyle bir şey düşünmüyorsunuz anladığım kadarıyla, ama arada çocuk var bir şans daha vereyim derseniz bir sonraki şiddet daha kötü olur, çocuğunuzu seviyorsa karnınıza vurmaz o olur.

Ne güzel anneniz arkanızda, mesleğiniz elinizde veya iş bulabilecek durumdasınız.
Uzatmaya ne gerek var.
Sonlandırıp kendi hayatınıza ve çocuğunuza bakın.

Şerefsiz adam:47:

Böylelerini adam tutup dövdürteceksin aslında.

Rapor almanız çok iyi olmuş,yanlız karakolada gidip mutlaka şikayetçi olun ve uzaklaştırma isteyin .

Niye siz gideceksiniz ki evden,o gitsin ,sizin eşyalarınızı hangi hakla gönderiyorlar.

ay inanmıyorum ya nasıl bir anne oğlunu karısından boşatmak ister hala aklım almıyor benim
yazık diyorum sadece
eşinin psikolojik sorunları var bence insanlıktan çıkmışlar :19:
iyi ki gitmişsin o evden can güvenliğin içinde ruh sağlığın içinde en doğru kararı vermişsin
Bebeğini alamazlar merak etme ama bu süreçte ailenle birlikte kal derim

Okudum ve içim cız etti. Sana yolladığı msjlari silme,şen ve ailende ona kanitlayacagi hic bir hakaret etmeyin.delil olacak herseyi sakla.bosan ve bebisini sağlıkla buyut inşallah.hep böyle dik ve onurlu dur.

Back
X