• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık hamileyim ve eşim kafamı yardı akıl alır gibi değil...

çok çok geçmiş olsun.allahım ne hayvanlar var dünyada.kusura bakma ama insan diyemedim.korkma çocuğu elinden alamaz elinde darp raporu var.mahkeme kesinlikle bunu göz önünde tutar.şiddet uygulayan birisine mahkeme zannetmiyorumki çocuk teslim etsin.

Son düzenleme:
Mübarek günlerde allaha havale ediyorum böyle "insan"ları. allah ıslah etsin... Çok geömiş olsun sana da.. allah hep güldürsün yüzünü...

bu gördüğüm ikinci şiddet hadi birincide bir şans dedim çokta seviyordum çünkü bi tokat unutturur affettirir dedim ama hamileyim ve ne zor bir hamilelik çantayı kafama vurunca benim kayış koptu o korkusundan evde kan temizliyoo kan durmuyoki o halde bide çocuğumu vermem alırım onu diyo hastaneyede götürmüyo bide bana diyoki kimseye bu olayı anlatmicaksın kapıyı kitlemişti hastaneye gitmene bi şartla izin veririm geri döneceğine yemin edersen diyor...Allahım ölürmüsün öldürürmüsün şimdi aynen öle kafamı ben yarmışım gibi anlatıyo millete bide beni sakın rahatsız etme gibisinden mesajlar yolluyo allahım ıslah etsin ne denirki
çocukmu kandırıyor.ne yani,çantayı sizmi kafanıza vurdunuz sırf ona iftira atmak için.
delimi ne.
psikıopatın önde gideni. çocuğunuzu buna vermez mahkeme.
yarın öbür gün, çocuğun kafasına bavulu geçirsin diye mi verecek.
şiddete eğilimli adama çocuk asla verilmez.
o konuda içiniz rahat olsun.

yazık yazık insanlar ne kadar vicdansız ne kadar acımasız olmuş yaa insan kocasına güvenemezse kime güvenecek?
9 aylık evlilik 4 aylık hamilelik ve kafan yarılıyor
insanlar gerçekten evlenmeden tanınamıyor bir anne oğlu boşansın diye neden heveslenir hiç anlamam
sen gidince biz gidince bizden iyisi mi gelecek sanki

yazık yaa yazıklar olsun madem evlilik yürütemeyecekti eşin olacak 'adam' ne diye evlendi

Böyle insanlar gelinlerle uğraşmayı bırakıp kendi dertlerinde boğulsunlar inşallah. Kötü söylemeyim diyorum ama eşiniz ve ailesine iyi söylenecek laf yok. Daha siz hamileyken kan akıtmış, çocuk olduktan sonra daha beterini yapar bu adam. Allah sizi ve doğmamış bebeğinizi o adamdan ve ailesinden korusun. Kanım dondu resmen.

4 :emir_bebek:aylık hamileyim ve eşim bundan 8 gün önce kafamı yardı 9 aylık evliliğimde bir gülemedim kurban olduğum allahta güldürmeyince güldürmüyor.Yardı yarmasına bide beni o vaziyette hastaneyetek yolladı sen nasıl böyle birşey yaparsın eşine diyenlerede yalanlıyor üstelik.Kayınvalidem zaten allahtan bayılıyo boşanmamıza akıllarınca ben çocuğu doğurunca elimden alacaklar allahtan raporum car bende evi terk ettim kızlar bir daha dönmemek üzerine anliyacağınız onu geçtim ne bir özür ne bir af tek söylediği ben yarmadım ben vurmadım ben yapmadım annesi desen benim oğlum yapmaz öyle şeyler dün tüm kıyafetlerimi annemin evine yollamış birde yüzsüz gibi hastane masraflarıylada ilgilenmiyor böyle insanları allah korkusu olmayan insanları ne yapmalı ipemi asmalı evlenmeden de tanıyamıyorsun ki ahh ahh yinede çocuğum meleğim için güçlü olmaya çalışıyorum çünkü onu daha şimdiden deliler ibi seviyorum birde doktora gittim o şiddet gördüm gece böle ayağa kalkmış arkasına dönmüş bana yaslanıo sarılıyor sanki benden ziyade benim bebeğimi üzdüya küstürdü ya onu asla affetmicem çocuğumu benden alamaz dimi doğunca 6 yaşına kadar bende biliorum çocuk ama ya sonrası öle korkutuyor ki evladımı çok seviyorum onsuz yaşayamam allah yar ve yardımcımız olsun...

Bu ne yaa!! Bu aralar KK da şiddet konuları arttı :50:

Ne biçim insan bunlar!! Alamazlar bebeğini merak etme.. İyi de bir avukat bulursun! Her şeyini alırsın!!!! Fazlasını da hak ediyorlar ya neyse!!!!

Meri88;
Ben seni gercekten takdir ettim .
Hamileyim cocugum icin katlanmaliyim diyen kadinlar yerine,
kendine saygini on planda tutup yapilabilecek en dogru seyi yapmissin
ve Allahin izniyle bu pislikten kurtulacaksin

Bebegini de alamaz merak etme.

Yolun acik olsun...

Takdir ettim sizi. :29:
Susup otursaydınız, o şiddeti bebeğiniz doğunca bebeğinize de yapmayacağının bir garantisi yok.
Her öfkelendiğinde bi taraflarınızı yarmasına müsade etmediğiniz için tebrik ediyorum sizi.
Bundan sonraki hayatınızda mutluluklar olsun inşallah :16:

şaka gibi ya adama bak
sinirlerim zıpladı gene:47:
dönme o adamın yanına adam demek istemezdim ama neyse
hatta kendine koruma iste ne olur ne olmaz
manyakmı ne

Tebrikler!

Ezdirmeyin kendinizi!

Sizde yarılacak kafa varmış ama onda bu durumu idrak edecek kafa yokmuş anlaşılan!

Çok sinirleniyorum şiddet temalı konulara!

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

çok geçmiş olsun, yaşamayan halinizi bilemez kim bilir ne kadar zordur içinde bulunduğunuz durum. darp raporunuz olduğu sürece güvendesiniz, çocuğunuzu şiddet uygulayan birisine vermezler merak etmeyin.

yalnız şunu da demeden geçemeyeceğim; bakın ikinci kere bu oldu diyorsunuz, birincisinde şans verdim diyorsunuz. ne güzel bir çocuğunuz olacak dünyalara değişmezsiniz şu an biliyorum ama. neden şiddet gördüğünüz bir eşten çocuk yapma kararı aldığınızı gerçekten sorguladım. 4 aylık hamilesiniz çok da eskiye dayanmıyor. keşke daha düşünceli olsaydınız.

umarım çocuk için de sizin için de hayat bundan sonra güzel olur. ama aynı durumda olan bir kere şiddet uyguladı bana eşim şans verdim diyen, hamile kalmayı düşünenler varsa bir daha gözden geçirirler umarım kararlarını. şiddetin şansı olmaz, olmamalı.

canimsin yaa
birinci sayfadan oteye gidemedim
cocugunu senden alamaz ama sen o raporu aldin degilmi?
sikayette bulundunmu?
lutfen bulun
bu kadar alcak bir insan olamaz
kurban olsun karnindaki yavruya
o kaynanada alsin oglunu basina calsin

ne kadar sinirlendim bilemezsin
sen guclu ol yazdiklarin mantikli ve guclu oldugunu gosteriyor
lutfen kendini ezdirme ve gereken cezayi cekmesini sagla
bu arada ailen ne diyor bu duruma arkandalarmi?

Çoook üzüldüm RABim yardımcınız olsun o şerefsize de ALLAH ıslah etsn.. Darp raporu almakla cok iyi etmişsiniz. Sessiz kalmayın şiddete katlanmayın devamı gelir çünkü sevgiler..

Tebrıklerr :kkk::kkk:

Raporunuz elınızde asla cocugunuzu alamaz ezdırmeyın kendınızıı ne guzell ....

Sakın donmeyın o eve bırgun don dersee sakınn ...

Su mubarek aylarda hamıle bır kadına bunlar yapılıyor Allah ıslah etsın :14:

Ooofff cok üzüldüm. Bu ne ya böyle sabah sabah icim parcalandi. Hele yazmissinya yerdeki kani temizliyor korkusundan diye. Allah o insani bildigi gibi yapsin. Canimi acittin. Allah yardimcin olsun. Ama karninda bi bebegin var seni teselli edicek. Ve birde ailen. Allah islah eylesin ben ne deyim. Özür diliycene bide senin kendinin yaptigini söylüyormus. Bosan veya bosanma diyemem karar senin. Eminim en dogru karari vericeksindir. Allah yolunu acik etsin arkadasim.

Rabbim yardımcınız olsun içim cız etti o anları gözümün önüne getirdimde şu mübarek günlerde bırakın eşini bir hamile bir anne adayını bu şekilde darp etmek kırmak üzmek rabbim vicdan merhamet Allah korkusu versin şu insanların içine tıkandım kaldım kelimelerde çıkmıyor öyle bir adamdan bırak eş olmayı bir baba olmaz olamaz olmamalı daha çok söylerimde neyse :47:

Son düzenleme:
bi gün bile gülmedin madem bu evlilikte ne diye çocuk yaparsın arkadaşım?

bu ne cehalet ne bencillik?

o karnındaki günahsızın ne suçu var babasız büyüyecek göz göre göre kötü bi hayatın içine doğacak!

buna hakkın yoktu sırf çocuk istiyosun diye!

ya bi insan bunu karısına çocuğuna nasıl yapabilirki bi de ben yapmadım demiş. sen yapmadın da ben mi yaptım deseydin üstüne üstelik doğmamış çocuğu sahiplenip istiyo ne kocalık yapmış da bi de babalık yapacak! kaynanan zaten ayrı bi dertmiş sakın geri adım atma

bi gün bile gülmedin madem bu evlilikte ne diye çocuk yaparsın arkadaşım?

bu ne cehalet ne bencillik?

o karnındaki günahsızın ne suçu var babasız büyüyecek göz göre göre kötü bi hayatın içine doğacak!

buna hakkın yoktu sırf çocuk istiyosun diye!

İnsanlar malesef bazen ne yaşabileceklerini kestiremiyor şiddete her açıdan bakmak lazım şiddet sadece suratınıza atılan bir tokatmıdır yoksa ruhen psikolojikmen yaşadığınız olaylar zaten bir şiddetmidir eşe yada hangi anne bencillik iç güdüsü taşıyabilir evladına karşı cehalet dediniz şey suratınıza atılan bir tokatın muhasebesini yapp son bir karar almaktır ben cahil bir anne değilim çocuğumun sosyal ve bireysel tüm hayatını idrak edebielecek ve kaliteli şekilde yönlendirecek zihniyete sahibim allahh hiç bir şeyi boşa vermez insana biz çocuk yapmayız ALLAH OL DER VE OLUR ne yapmalıydım aldırmalımı yanlış düşüncelerinizi biraz acımasızca eleştirdim galiba bende babasız büyümüş bir birey olarak annem tarafından yaşam kalitem hiç bir dönemde sömürülmedi izinde vermedi zaten çünkü öyle babam olcağına hiç olmasın dedim hep kötü bir hayata gelmicek çünkü onu yetiştirecek olan herşeyden öte ona tapan ve bilinçli bir anne...Saygılarımla size

Back
X