- 15 Temmuz 2013
- 1.028
- 307
- 118
İnsanlar malesef bazen ne yaşabileceklerini kestiremiyor şiddete her açıdan bakmak lazım şiddet sadece suratınıza atılan bir tokatmıdır yoksa ruhen psikolojikmen yaşadığınız olaylar zaten bir şiddetmidir eşe yada hangi anne bencillik iç güdüsü taşıyabilir evladına karşı cehalet dediniz şey suratınıza atılan bir tokatın muhasebesini yapp son bir karar almaktır ben cahil bir anne değilim çocuğumun sosyal ve bireysel tüm hayatını idrak edebielecek ve kaliteli şekilde yönlendirecek zihniyete sahibim allahh hiç bir şeyi boşa vermez insana biz çocuk yapmayız ALLAH OL DER VE OLUR ne yapmalıydım aldırmalımı yanlış düşüncelerinizi biraz acımasızca eleştirdim galiba bende babasız büyümüş bir birey olarak annem tarafından yaşam kalitem hiç bir dönemde sömürülmedi izinde vermedi zaten çünkü öyle babam olcağına hiç olmasın dedim hep kötü bir hayata gelmicek çünkü onu yetiştirecek olan herşeyden öte ona tapan ve bilinçli bir anne...Saygılarımla size
Hiç öyle bişey yok kimse dün dünyanın en iyisiyken bugün karısının kafasını yarmaz.bugün kafanı yarmış olan kocanın geçmişte hiçbir şiddet meğili hakareti küfürü olmadığını söylemiceksin heralde elbette ki vardı bu da son hamle olmuş böyle şeyler bi anda ortaya çıkmaz.ben şunu söylüyorum kendin bu evlilikte 9 aylık evliliğimde bir gülemedim yazmışsın.bu kadar mutsuz olduğun bi adamla 5 ayda korunmasız ilişkiye girmek cehalettir.Yani ALLAH OL DEYİNCE OLMUYOR gidip korunmasız ilişkiye girerseniz hamile kalırsınız tabii ki bu da çok doğal madem bu kadar yüzünüz gülmüyordu en azından evliliğinizden emin oluncaya kadar korunsaydınız şimdi bu halde karnınızda bir de bebekle bunları yaşıyor olmazdınız.