4 aylık kızım başını tutamıyor başına gelen var mı lütfen cevap verin

2 yaşa kadar bu şekilde takip edilmeli diyordu

ben onu da ele alıyorum bakalım eğer o tarihlere yakın olursa gerçekten doğru. Mesela başını kaldırmayınca nasıl dönme belirtisi var. Benimkinde sanki hiç yok. Öyle ki yan çeviriyorum kafası yay gibi geride yan tutarken sırtını hep geriye atmak istiyor hiç yüzüstü gelmek istemiyor. Acaba kasları çok mu gergin diye düşünüyorum. Ellerini inceliyor çok fazla ses çıkarıyor eline oyuncak verdiğimde tutuyor sallıyor. Ama gösterdiğimde uzanmıyor yani şöyle yüzüne yaklaştırdığında ellerini getirip oyuncakta birleştiriyor. Sosyal gülümsemesi de var. Gelişimi önden gidiyor. Acaba kilosu fazla olduğu için mi böyle. Bilmiyorum çok fazla takip ediyoruz heralde biraz rahat olmak lazım heralde
Dönme belirtisi dediğim ayaklarını yana atmaya çalışıyor belini kaldırıp . Tam dönmüyor daha . Uzanır daha. Kızımda bu hafta uzandı oyuncaklara . Ben bir sorun olduğunu sanmıyorum . Ama 4 aylık kontrolde kendim sordum . Doktor bakmadı bile . Başını tutabiliyor mu diye

Bazı sitelerde anneler 3-3.5 aylıkken tutuyordu oturma belirtisi var vs yazınca ben bir sorun olduğunu düşündüm . Ama şu mesajlardan sonra bir rahatladım . İnşallah bir sorun yoktur biz evham yapmışızdır
Hiç endişeye evhama gerek yok bitanem bizde evham bitmez bak benim oğlan dik tutuyor başını ama daha dik oturamıyor yine evhamlardayım evham hep olacak sağlıklı sıhhatli olsunlarda🫂❤️

Öyle valla anneme soruyorum böyle şeyler var mıydı biz küçükken yooo diyor bi devletin aşılarını olmaya giderdik diyor
Ayy evet ya bende anneme soruyorum o da böyle diyor ne güzel büyümüşüz biz 😅 yok tummy time, yok zeka kartları, yok vitaminleri, yok televizyon izlemesin say say bitmez 😂 bence her şey sosyal medya yüzünden böyle biz annelerde aman yanlış bir şey yapmayalım diye evhamlı, stres topu olduk

Ayy evet ya bende anneme soruyorum o da böyle diyor ne güzel büyümüşüz biz 😅 yok tummy time, yok zeka kartları, yok vitaminleri, yok televizyon izlemesin say say bitmez 😂 bence her şey sosyal medya yüzünden böyle biz annelerde aman yanlış bir şey yapmayalım diye evhamlı, stres topu olduk
Ayyynen öyle biraz da akışına bırakmak lazım ama işte olmuyor ne yapalım artık devir değişti 🥹😃

Öyle valla anneme soruyorum böyle şeyler var mıydı biz küçükken yooo diyor bi devletin aşılarını olmaya giderdik diyor
Aynen valla Instagrama girmek istemiyorum keşfete düşüyor illaki sonra al sana yeni evham 😂

Aynen valla Instagrama girmek istemiyorum keşfete düşüyor illaki sonra al sana yeni evham 😂
Ben özellikle girip bakıyorum . Sonra bebeğimle aynı ayda olup sabah mükemmel uyanıp kocasına kahvaltı hazırlayan çocukları okula bırakan evi pırıl pırıl olan anneleri görüp bunalıma giriyorum . Sonra da onların bebekleri herşey yapıyor benimki yapamıyor diye kendimi yiyip bitiriyorum

Bayaaa da varmşız . Ben yazarken kimse görmez . Buralarda kimse kalmamıştır demiştim ama 🥰 anneler her yerde . Teşekkür ederim cevaplarınız için

Aynen bende bilmek istemiyorum cahillik mutluluk valla önceden bilgiye bu kadar hızlı erişim yoktu. Şimdi telefonunda yanında ne konuluyorsan internetten ne araştırıyorsan. Tak diye bütün her yerde onlar çıkıyor karşına. Birde düşünüyorum biri beni kollarımdan tutup çekse bende rahatlamak için kendimi geriye bırakırım kaldırmaya çalışmam 😀 belki bizim miniklerde öyledir 😀 ne yapayım biraz da pozitif düşünmek gerek 😄

Aynen bende bilmek istemiyorum cahillik mutluluk valla önceden bilgiye bu kadar hızlı erişim yoktu. Şimdi telefonunda yanında ne konuluyorsan internetten ne araştırıyorsan. Tak diye bütün her yerde onlar çıkıyor karşına. Birde düşünüyorum biri beni kollarımdan tutup çekse bende rahatlamak için kendimi geriye bırakırım kaldırmaya çalışmam 😀 belki bizim miniklerde öyledir 😀 ne yapayım biraz da pozitif düşünmek gerek 😄
bebekler cidden belli olmuyor bi anda güncelleme geliyor sanki dün yapmadıklarını bugün yapıyorlar. şimdi yürüyor maşallah durdurup sevemiyorum bile 😂

Ben özellikle girip bakıyorum . Sonra bebeğimle aynı ayda olup sabah mükemmel uyanıp kocasına kahvaltı hazırlayan çocukları okula bırakan evi pırıl pırıl olan anneleri görüp bunalıma giriyorum . Sonra da onların bebekleri herşey yapıyor benimki yapamıyor diye kendimi yiyip bitiriyorum
Benim de takildigim sürekli çocuklara aktivite üreten anneler inanın hic vaktim olmuyor yemek ev çamaşırdan 😂 havalar duzeldi de parka gidiyoruz bari 😂

Back
X