Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Selam arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.4 aylık kızım yatırınca kıyameti koparıyo devamlı mekik çeker gibi kafası ayakta.Oturtunca susuyor ama oturması için henüz erken değilmi...Yatırır yatırmaz başlıyor ağlamaya napcam bilemiyorum.
Benimkide öyle, 4 aylık olmamıza 5 gün var ama beyefendi adam olduda oturmak istiyor. Ben tam oturtmuyorum ama hafif oturur gibi yaptırıyorum, yani kendime yaslıyorum. Bu oturma işi hakkında çok farklı yorumlar var. Netten araştırdım ama 4. ayda oturmalılarmış, sonra doktorların bazısı 5. ayda diyor. Bazı sitelerde 6.ayda diyor. Ben 5. ayda oturtmayı düşünüyorum.
Evet benimkide ayın 12 sinde 4 aylık olcak ama doktora sordum 5 aylıkken dedi.Arkadaşım var bizden 3 gün küçük bebeği var ona doktor destekli oturtabilirsiniz demiş bende anlamadım her kafadan ayrı ses çıkıyor..En ideali 5. ay gibi görünüyor zaten 2 ay daha ben oturtmadan zaptedemem heralde benimkini..
benim oğlumda 4 ayına birkaç gün kaldı sanki onu anlatıyosun ben şöle yapıyorum benim koltuklarım biraz geniş kocaman yastıkları var tam ikim koltuğun birleştiği yere onu dayıyorum sırtını dolduruyorum yanlarına puf puf yastıklar koyuyorum onu tutacak şekilde o zaten ellerini emmekle meşguk olduğu için hafif yatar pozisyonda uyuya kalıyo..mobilyası müsait olsan yapsın çok işe yarıyor..
merhabalar benim oğlumda 4ay 8 günlük ama sizlerin söylediği gibi oturmak istiyor ve yatmıyor ayaklarından tutarak kafasını kaldırıyor.birde yüksek yastıkta uyumak istiyor bizim gibi bende hafif yüksek bir yastığa koyuyorum omuzlarını ve başını ama merak ediyorum bir sakıncası olur mu diye sizlerin bi fikri var mı
yok bence olmaz bende yastığa yatırıyorum doktor önerdi çünkü bizim reflü gibi ağzına su geliyor ve ciddi ciddi tıkanıyordu hyani yanında olmasak Allah korusun ...O yüzden koyabilirsin bence..Mirisacım benimde koltuklarım gemi gibi çok geniş ve kocaman yastıklar var ve istediğin şekli verebiliosun şu an annemdeyim burda herkes biraz el atıyor fazla yorulmuyorum ama eve gidince bende koltuk formülünü denicem sağol ...
benim oğlumda 4 aylık 6 günlük ama 3 ayından beri kandırıyor kafasını biraz otutur gibi yapıyorum kenarlarına yastık koyuyorum öyle duruyor ana kucağında biraz dik oturuyor sürekli kafası havada