4 aylık oglumun huyumu değişti sizce.bi bakarmısınız

ceren26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
493
73
118
merhabalar bu aralar baya dertliyim.koglum dort aylık bir hafta oncesine kadar kendi kendine oynayan ,sıkışınca emzik emen bi çocuktu.bı haftadır durmadan ağlıyor hep kucakta yada arabada olmak istiyo.yerine bırakıp tuvalete bile gidemez oldum.eşimde bende yorgunluktan helak olduk yemek bile yiyecek zamn bırakmıyor bize.doktor kan ve israr testi yaptı bişiy ıkmadı.ama gazı var dedi 4 ayda böyle gaz sancısı olur mu?sancı bebeği bu hale getirir mi?bu halde olan var mı?

merhaba;evet gaz 1 yaşına kadar sürüyormuş bazı çoçuklarda.senide çok iyi anlıyorum.bizde bu yollardan geçtik kendini kasma sap simlex adında bir ilaç var gaza iyi geliyor.tavsiye ederim.bu süreç geçeçek emin ol.normal karşıla suçlamada kendini.kızım 13 aylık yeni yeni iyi olduk hala tuvalete gidemiyorum ortalıktan kayıp olunca kıyamet koparıyo arkamdan geliyo....:)allah ın izni ile düzelir ...

Son düzenleme:
kiyamam ben ona :) 2 cocuk annesi olarak sana sunu söyleyebilirim.ben kimi zaman geldi bebeklerimi anakucagina koyup tuvalete onlarlar beraber girdim biliyorum senin icin cok yorucu ama sabirli ol güzelim olur mu? inan gecicek.rahatsizlik hissetmese oda böyle yapmaz annesi.yazik konusamiyorki derdini söylesin yavru.hem biliyormusun sana bir tavsiyem var.kucagini istedigi her an bebegini al yanina.sipa gibi olup kucagina sigmadigi zamanlar geldiginde ic cekerek keske daha cok alsaymisim diceksin.tecrübeyle sabittir.kizimi okula biraktigimda öpmek istedigimde bana kiziyor ve cümle aynen su.

- ne yapiyorsun anne rezil oluyorum arkadaslarima! (kendisi henüz 7 yasinda)!!

sana muhtacliginin tadini doyasiya cikar lütfen. saglicakla kalin

sabsimplex kullanıyorum zaten kaka sorunumuzda var fitil yapmaya başladım artık.sanki dünden beri daha iyi gibi.inşallah düzelir oglum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…