4 aylık oldum hala süt içemiyorum

Tşk ederiz Ayşe.Gerçekten güzel bir paylaşım olmuş.Ben de süt içemiyorum hiç hamile kalmadan önce de içmezdim şimdi de ağzıma alamıyorum ama onun yerini tutabilecek herşeyden yemeye çalışıyorum...

Rica ederim :) Bir faydam dokunduysa ne mutlu.. Benim bu listeden çıkardığım sonuç şudur : Bir tencere yaprak sarma yemek kalsiyum açısından çok iyiymiş yani :)))))))))))) Asma yaprağındaki kalsiyum miktarı çok işime geldi doğrusu :)))) Kalsiyum istiyorum , sarma sarın banaaa :)))

bende 14 haftalık hamileyim ve süt içemiyorum ayran ve peynirle aram iyi fakat sütü içmeye bile teşebbüs edemedim DÜŞÜÜRKEN BİLE MİDEM BULANIO:32:

Kızlar ben de 26 haftalık oldum,halen süt içemiyorum.Peynir tüketiyorum,yoğurt yemeye çalışıyorum hergün.Süt içemediğim için doktor CalDvit kalsiyum sandoz verdi.2 bardak süt yerine geçiyo içindeki kalsiyum dedi.Tabii ki vitamin neticede ama doktoruma çok güveniyorum,bana bu şekilde çözüm sunabildi.Mesela vejeteryandım et tavuk balık yemek gerekiyor diye alıştırdım,hiç zor gelmiyor artık.Ama süt..ı ıh..kalsiyum tabletini öneririm.İçemediğiniz günlerde en azından..

benim de çok gaz problemim oluo o yüzden süt içmek istemiorum. yoksa tiksinmiorum. bol yoğurt ayran da işi görür herhalde ya.

Back
X