mihrisah bizim bölüm zaten her alımda 10 kişi 5 kişi falan alıyo. 2017 sonuna mulakat gelıcek bakan soyledı daha gecen. yerlerde fena değil en kötü antep yada urfa cıkıcak. Korkuyorum acıkcası ya cunkı cok calıstım cocugum kucuktu falan zor olmustu benım ıcın.
Eğer kadrolu alım olursa zaten yıne tercıh verebılıyorum aynı puanımla. Ama kadrolu alımda cok zor artık.
14 yıllık saglık bakanlıgında 657 4/a lı olarak calısıyorum bı dönem 4/b lıydım tayın hakkı yok es durumu yok hıc bıse yoktu sonra kadroya gecınce ıstedıgım ıle tayın oldum ama 4 b linin en rahat bı yere gıtmedı becayiş yoluyla mumkun eger ata ırsan atandıktsn sonra 1 yılın dolunca becayıs bulabılırsen becayıs yapabılırsın
6 yıl sözleşme yapılıyor. Eşin özel sektörde 4 sene sigortalı çalışma şartıyla tayin isteme hakkı oluyor ama kaç yıldan sonra onu bende bilmiyorum, takipteyim
6 yıl sözleşme yapılıyor. Eşin özel sektörde 4 sene sigortalı çalışma şartıyla tayin isteme hakkı oluyor ama kaç yıldan sonra onu bende bilmiyorum, takipteyim