4 b 'li memur yönetmeliği.

eyikurefe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
1.021
1.572
48
32
Arkadaslar sağlık bakanlığının ataması var şu sıralar tercıh donemımız.
Çok yuksek ıhtımal yerleşicem. Mevzu şu ki bu alım sözleşmeli eş durumu falan yok çakılı tayin, evliyim 4 yasında oğlum var. Sıkıntılı bir süreç eşim özel sektör güzel getirisi olan bir işletmemiz var adama hadi bırak gel desem çok buyuk haksızlık olur , ama benım de hayallerım emeklerım var.

Şimdi ben eş durumu haricin de hangi şartlar altında gelebılırım napabilirim pekte bir bilgim yok acıkcası. Hep kulaktan duyma bilgiler. Çok bunaldım artık. Ben imzalancak olan sözlesmeyı çalışma sartlarımı, ızınlerımı
tam detaylı olarak nerden bulabılırım. Son değişen şeyler falan yanı 4 b ye dair herşeyi diyeyım. sag. bak. sitesıne baktım ama cokta gergınım bısey bulamadım yanı parça pinçik buldum anlayamadım bişey.

Yardımcı olursanız cok mutlu edersınız benı.:110:

Çakılı kadro ise gelemezsiniz. 4 b ise 1 yıl sonra mazeret tayini isteyebilirsiniz çıkar mı bilemem benim ilk atandığım yıl sağlık bakanlığı tayinleri çok daha rahattı şimdi kadrolu ile adaylıktan çıkmadan eş durumu isteyemiyor . (Eş durumu yada sağlık durumu) Kadro

Çakılı kadro ise gelemezsiniz. 4 b ise 1 yıl sonra mazeret tayini isteyebilirsiniz çıkar mı bilemem benim ilk atandığım yıl sağlık bakanlığı tayinleri çok daha rahattı şimdi kadrolu ile adaylıktan çıkmadan eş durumu isteyemiyor . (Eş durumu yada sağlık durumu) Kadro
Ben sınava hazırlanırken kadrolu alım vardı benım bolum 71 le kapattı hatta. Sıra bana geldı 83 aldım ama yok yok yok. Bana gelınce hersey yok oldu gıttı. Acayıp gergınım ya.

Tayin hakkınız yok, imzalayacağınız sözleşmeyi çok iyi okuyun fakat tercih yapıp gitmezseniz puan da yanar

tayin hakkın yok imza atacağın sözleşmeyi çok iyi okumanı tavsiye ederim değişmediyse aileden bakmakla yükümlü olduğun birileri varsa bir ihtimal gelebilirsin ama değişmiş olabilir hayırlı olsun :kahve:

tayin hakkın yok imza atacağın sözleşmeyi çok iyi okumanı tavsiye ederim hayırlı olsun :kahve:
peki şunu da sorayım. 9 kadro acıldı bıze. benım alan sıralamam 6. ıkametgahım antalya. Üst bolge olarak bır ıstanbul bır antep var. sence antebı ılk sıraya yazmalımıyım. Bir umut işte yonetmelık değişir falan da alt bolge yapabılırmıyım :(

Tayin hakkınız yok, imzalayacağınız sözleşmeyi çok iyi okuyun fakat tercih yapıp gitmezseniz puan da yanar
Yok gıdıcem gıtmesınede bir şekılde donemezsem en fazla 2 yıl yanı istifa ederım muhtemelen.emekler çöp:KK42:

Ben sınava hazırlanırken kadrolu alım vardı benım bolum 71 le kapattı hatta. Sıra bana geldı 83 aldım ama yok yok yok. Bana gelınce hersey yok oldu gıttı. Acayıp gergınım ya.
Nasip ama size tavsiyem çakılı kadro ise tercih yapmayın daha 1 yıl var sınava o puanı kullanabilirsiniz acele etmeyin.

Nasip ama size tavsiyem çakılı kadro ise tercih yapmayın daha 1 yıl var sınava o puanı kullanabilirsiniz acele etmeyin.
mihrisah bizim bölüm zaten her alımda 10 kişi 5 kişi falan alıyo. 2017 sonuna mulakat gelıcek bakan soyledı daha gecen. yerlerde fena değil en kötü antep yada urfa cıkıcak. Korkuyorum acıkcası ya cunkı cok calıstım cocugum kucuktu falan zor olmustu benım ıcın.
Eğer kadrolu alım olursa zaten yıne tercıh verebılıyorum aynı puanımla. Ama kadrolu alımda cok zor artık.

Arkadaslar sağlık bakanlığının ataması var şu sıralar tercıh donemımız.
Çok yuksek ıhtımal yerleşicem. Mevzu şu ki bu alım sözleşmeli eş durumu falan yok çakılı tayin, evliyim 4 yasında oğlum var. Sıkıntılı bir süreç eşim özel sektör güzel getirisi olan bir işletmemiz var adama hadi bırak gel desem çok buyuk haksızlık olur , ama benım de hayallerım emeklerım var.

Şimdi ben eş durumu haricin de hangi şartlar altında gelebılırım napabilirim pekte bir bilgim yok acıkcası. Hep kulaktan duyma bilgiler. Çok bunaldım artık. Ben imzalancak olan sözlesmeyı çalışma sartlarımı, ızınlerımı
tam detaylı olarak nerden bulabılırım. Son değişen şeyler falan yanı 4 b ye dair herşeyi diyeyım. sag. bak. sitesıne baktım ama cokta gergınım bısey bulamadım yanı parça pinçik buldum anlayamadım bişey.

Yardımcı olursanız cok mutlu edersınız benı.:110:
Ben de açıktan atama ilanlarına bakmıştım 20 kişiydi sağlık bakanlığına bağlı kuruluşlar. Bu sayı tüm Türkiye geneli bir de :(
Siz kpss ile atanmak istiyorsunuz heralde dimi? Kpss olayını hiç bilmiyorum ben

peki şunu da sorayım. 9 kadro acıldı bıze. benım alan sıralamam 6. ıkametgahım antalya. Üst bolge olarak bır ıstanbul bır antep var. sence antebı ılk sıraya yazmalımıyım. Bir umut işte yonetmelık değişir falan da alt bolge yapabılırmıyım :KK43:
senin gibi düşünüp tercih yapacak insanlar olacağını gözardı etme :kahve:

artık alımların çoğu sözleşmeli olacak zaten ona hiç takılma biran önce atanmaya bak. Bu alımda kadro açarlar bir bakarsın diğerinde yok. 2 yıl 87 ile atama beklemiş biri olarak söylüyorum bunu.
Geçen sene sözleşmeli atandım 1 yıldan fazla oldu geçen gün yazı geldi 3 yıl tamamlanınca tayin hakkınız gelecek diye. Bu 3 yıl olayı her kurum için geçerli olabilir diye söylüyorum bir araştırmakta fayda var.

Ben de açıktan atama ilanlarına bakmıştım 20 kişiydi sağlık bakanlığına bağlı kuruluşlar. Bu sayı tüm Türkiye geneli bir de :KK43:
Siz kpss ile atanmak istiyorsunuz heralde dimi? Kpss olayını hiç bilmiyorum ben
Aynn canim kpss

artık alımların çoğu sözleşmeli olacak zaten ona hiç takılma biran önce atanmaya bak. Bu alımda kadro açarlar bir bakarsın diğerinde yok. 2 yıl 87 ile atama beklemiş biri olarak söylüyorum bunu.
Geçen sene sözleşmeli atandım 1 yıldan fazla oldu geçen gün yazı geldi 3 yıl tamamlanınca tayin hakkınız gelecek diye. Bu 3 yıl olayı her kurum için geçerli olabilir diye söylüyorum bir araştırmakta fayda var.
Aynn iste ben de bunu dusunuyorum burasi turkiye surekli yonetmelikler degisiyo. Ben atansam gerisi gelir diye dusunuyorum. Ama ya gelmezse bide. Yazik ogluma bana esime.

Aynn iste ben de bunu dusunuyorum burasi turkiye surekli yonetmelikler degisiyo. Ben atansam gerisi gelir diye dusunuyorum. Ama ya gelmezse bide. Yazik ogluma bana esime.

yaşadığınız şehire en yakın olan yeri tercih edin. En kötü ihtimal istifa edersiniz baktınız yapamıyorsunuz. Birde daha sonra acaba tercih yapsam ne olacaktı demek var.
Ayrıca kadrolu bir alımda tekrar tercih yapabilirsiniz sadece aynı puanla tekrar sözleşmeli tercihi yapamazsınız.

Benb4b den 2011 yılında kadroya alınan gruptayim. En iyi bilgiyi sağlık müdürlüklerinden alın. 4b ye eş tayini gelmişti diye hatırlıyorum. Ama sonradan vazgeçildi mi değişti mı bilmiyorum.

Benb4b den 2011 yılında kadroya alınan gruptayim. En iyi bilgiyi sağlık müdürlüklerinden alın. 4b ye eş tayini gelmişti diye hatırlıyorum. Ama sonradan vazgeçildi mi değişti mı bilmiyorum.
Esi ozel sektör olan icin bir duzenleme yok be yazikki.

eşim polisti ben ona tabi olduğum için onun bulunduğu ilçeye gittim ben ama asker polis değil eşin özel sektöre bu ayrıcalığı vermiyolar ne yazıkki

14 yıllık saglık bakanlıgında 657 4/a lı olarak calısıyorum bı dönem 4/b lıydım tayın hakkı yok es durumu yok hıc bıse yoktu sonra kadroya gecınce ıstedıgım ıle tayın oldum ama 4 b linin en rahat bı yere gıtmedı becayiş yoluyla mumkun eger ata ırsan atandıktsn sonra 1 yılın dolunca becayıs bulabılırsen becayıs yapabılırsın

Back
X