4. Bebis Geliyo

Dreamelodi

1 ken 5 olmak :)
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
270
202
333
Merhabalar ikiz gebeligim le birlikte tanıştım kk ile ve muhteşem dostluklar kurdum ikiz anneleriyle. .
ikizlerim 19 aylıklar ve ben 8 haftalık hamileyim ..Birde abimiz var 9 yasinda..süpriz bi gebelik demek istemiyorum ama planlı değil. Zor günler geçiriyorum ağzımda acı tat mide bulantıları Vs.
Bu saatte bu halde kk ilede paylaşmış oldum böylece tüm hamislerin bebis lerine kavuşması dileklerimle..

Son düzenleme:
Bir gün ben de buraya böyle konular açabilecek miyim acabaaaa :)
(Bu arada evli değilim, bekarım ama vakti geldiğinde anne olmayı çok istiyorum.)

Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
Amin teşekkür ederim
vakti geldiğinde hayırlısıyla sizdende böyle haberler alırız inşallah :)

Maşallah , hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun .
Sanırım istenen gebelik nihayetinde , Allah kolaylıklar versin . Tecrübelisiniz zaten biraz daha dayanın , malum en geç 3. aydan sonra geçecek bu dönem rahatlayacaksınız .

Merhabalar ikiz gebeligim le birlikte tanıştım kk ile ve muhteşem dostluklar kurdum ikiz anneleriyle. .
ikizlerim 19 aylıklar ve ben 6 haftalık hamileyim ..Birde abimiz var 9 yasinda..süpriz bi gebelik demek istemiyorum ama planlı değil. Zor günler geçiriyorum ağzımda acı tat mide bulantıları Vs.
Bu saatte bu halde kk ilede paylaşmış oldum böylece tüm hamislerin bebis lerine kavuşması dileklerimle..

Allah evlatlarinizi size bagislasin.
Acaba ben de bir gün anne olur muyum? :KK42:

Hay maşallah, sağlıkla doğsun Allah'ın izniyle. Bana da dua edin nolur, hamilelerin duası kabul olurmuş, benimde evlatcıklarım olsa bir sürü ne güzel oluuurr :KK68:

Maşallah , hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun .
Sanırım istenen gebelik nihayetinde , Allah kolaylıklar versin . Tecrübelisiniz zaten biraz daha dayanın , malum en geç 3. aydan sonra geçecek bu dönem rahatlayacaksınız .
Planlı değil evet ama istenen bir bebek artık ona asla dokunamam.
inanın tecrübeyle alakası yok herseferinde ilkmis gibi yasiyosunut. .geciyo unutuluyor bile ama geçmesi zor :)
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Allah evlatlarinizi size bagislasin.
Acaba ben de bir gün anne olur muyum? :KK42:
Insalla 2016 ya bebeginuz kucaginuzda girersiniz inanin cok ama cok icten dua ettim
Tabi isteyen tum arkadaslaimiz icinde

Konu sahibi arkadasm rabbim hayirli evlatlar nasi0 etsin insalla ay ikiz oluyormu birde bu minnaklarda

Hay maşallah, sağlıkla doğsun Allah'ın izniyle. Bana da dua edin nolur, hamilelerin duası kabul olurmuş, benimde evlatcıklarım olsa bir sürü ne güzel oluuurr :KK68:
Amin insallah o zaman sizin ikiziniz olsun diye dua edeyim sağlıklı bir kız bir erkek olsun hemde Allahım :KK68:

Allah razı olsun hayırlısıyla sizede nasip etsin insallah
Allah razi olsun. Rabbim evlatlarinizin acisini size gostermesin insallah. Onlari size sizi de onlara bagislasin..
Insalla 2016 ya bebeginuz kucaginuzda girersiniz inanin cok ama cok icten dua ettim
Tabi isteyen tum arkadaslaimiz icinde

Konu sahibi arkadasm rabbim hayirli evlatlar nasi0 etsin insalla ay ikiz oluyormu birde bu minnaklarda
Allah razi olsun, cok iyisiniz. Cok tesekkur ederim dualariniz için. .

Cok tesekkurederim Allahım isteyenlere nasip etsin ..
bir ikiz dahà olursa kısmını düşünmek bile istemiyorum inanın çok zor sürekli birilerine bagimlisiniz..ikizlerim 8. Haftalarında belli olmuştu suan korkmuyorum desem yalan olur.Dr um büyük ihtimal supriz olmazsa tek dedi tektır yaa

Planlı değil evet ama istenen bir bebek artık ona asla dokunamam.
inanın tecrübeyle alakası yok herseferinde ilkmis gibi yasiyosunut. .geciyo unutuluyor bile ama geçmesi zor :)
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

En güzelini , en doğrusunu yapıyorsunuz bencede .
Haklısınız öyle büyük mucize ki , sıkıntıyı yaşarken zor geliyor doğal olarak ama atlatınca unutturuyor Allah , gülüp geçiyor sonra insan . Aksi halde nasıl tekrar çocuk yapmaya cesaret edebilir ki insan .
Sağlıkla , hayırlara büyütün yavrularınızı ...

ikizlerim 19 aylıklar ve ben 8 haftalık hamileyim ..Birde abimiz var 9 yasinda..süpriz bi gebelik demek istemiyorum ama planlı değil. Zor günler geçiriyorum ağzımda acı tat mide bulantıları Vs.
wuuuu Allah yardımcın olsun canım :) ikizlerden sonra bir bebek :) bende ikiz annesi olarak seni kutluyorum:) bu zorluklara rağmen kelimelerini seçerek yazmışsın çok takdir ettim:) ikiz zormu diyorlar bana evet güzelliğide zorluğuda iki kat düşünmüyorum tekrar ama olursa yine ikiz olsun isterim diyorum :) Allah ım o derece evlat sevgisi veriyor heralde insana:)

Ayyyyy 4 çocuk... Bir buçuk yaşında ikizler varken hamile olmak düşünmesi bile zor allah kolaylık versin canım yaaaa gerçekten zor bir durum. Hamilelik sıkıntılarıyla mı uğraşacaksın bebişlerle mi yoksa dokuz yaşındaki oğlunla mı.... Bütün zorluklara rağmen çok ta keyifli. Kalabalık ve bıcır bıcır çocuklarla dolu bir aile hep sıcacık gelmiştir bana. Ama bende o toto yok maalesef :) ben ikinciye hamileyim ve zorlanacağım ne yapacağım diye düşünüyorum. Senin yazını okuyunca utandım kendimden. Allah sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çocuklarınla ve eşinle çok mutlu bir hayat sizlerin olsun :)

wuuuu Allah yardımcın olsun canım :) ikizlerden sonra bir bebek :) bende ikiz annesi olarak seni kutluyorum:) bu zorluklara rağmen kelimelerini seçerek yazmışsın çok takdir ettim:) ikiz zormu diyorlar bana evet güzelliğide zorluğuda iki kat düşünmüyorum tekrar ama olursa yine ikiz olsun isterim diyorum :) Allah ım o derece evlat sevgisi veriyor heralde insana:)
10 tanede olsa sevilir evlat.tek bebekte büyüttüm ben ikiz de büyütüyorum kesinlikle ikiz zor.tek olup büyüklere bakanlar ne şanslı. Ben uzunca bir süre tek baktım bebeklerime. Allah kolaylığını veriyor.sizin ikizlerinizin cinsiyeti ve yaşı nedir allah bağışlasın :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizim başımıza :)

Back
X