4 boyutlu ultrason

tuut 2924

Rabbim kuzularımı koru....
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
2.107
77
158
kızlar ankarada 4 boyutlu ultrasona nerde girebilirim bilen var mı??

Güven Hastanesi,
HŞ Klinik

Ankarada 1. Sınıf Kliniklerin çoğunda var.
Maya
Anatolia
bunlardada vardır sanırım

canım ben Fatih üniversitesinin beştepe şubesinde salı günü detaylıya gireceğim.fiyatı 150tl. normalde başka bir hastaneden randevu almıştım ama dr um heryerin detaylı çekemediğini iyi karar vermem gerektiğini söyledi.bende Fatihi seçtim ama elini hızlı tutmalısın canım çok yoğun her yer şimdide randevunu al.sıkıntı olabilir.

çok teşekkür ederim canım bilgilerin için.dün bir arkadaşımın tavsiyesiyle keçiörende bir polikliniğe gittim 100 liraya.gerçi ben daha 15 haftalığım ama merak ettim işte.ama asıl merak ettiğim organ gelişimiydi benim çok şükür her şey yolunda çıktı.bu arada cinsiyetinide öğrendim erkekmiş minik mucizem:)

canım gözün aydın sağlıkla kucağına nasip etsin mevlam. ama detaylı 19.ila 22.hafta arasında yapılıyor ve dr lar onun sonucunu istiyorlar.o zaman tekrar yaptırman gerekebilir.bende 21 haftalık gebeyim inşallah bizim de kızımız olacak :)

sağol canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın minik kızını... detaylı ultrasonu biliyorum canım dr tekrar derse bir daha girerim ben sadece merak için gittim:)) zor buldum ya sürekli görmek istiyorum... eve ultrason mu alsak ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…