Gebelikte bebeğin 4 gün geriden gelmesi :(

mrvpskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
122
19
48
28
Normalde 5+4 olmam gerekirken ultrason 5+0 ölçtü. Doktorum bir sorun olmadığını söyledi ama içim içimi yiyor :(( böyle bir durum yaşayan var mı acaba?

İlk zamanlar 1-2 hafta önden ya da geriden gelebilir döllenme zamaniyla alakalı bı durum, sonradan kendi zamanina uyumlanacak merak etmeyin

ilk zamanlar bunun çok normal olduğunu söylemişti doktorum benimki de önden gidiyor mesela ama 2 gün. Çok normal zamanla haftasını yakalayacaktır canınızı sıkmayın

Ben dogurana kadar birisi bi hafta geriden geldi ikiz gebelik . Hatta son aylara doğru arayı kapatır dediler ama kapatmadı bı sorunda olmadı elhamdülillah doğdu sağlıkla

Gayet normal bi durum benimde ilk haftalarda bazen geriden bazen ileriden çıkıyordu çok küçük olduğu için ultrason tam ölçemiyor
Normalde 5+4 olmam gerekirken ultrason 5+0 ölçtü. Doktorum bir sorun olmadığını söyledi ama içim içimi yiyor :(( böyle bir durum yaşayan var mı acaba?

Valla bi ara 1 hafta geri çıkıyordu benim bebeğim. Şu an haftasıyla uyumlu ama. 3 5 günden bir sorun olmaz demişti doktor da. Hatta inanın ultrason cihazından cihazına bile fark ediyor. Aynı hastanede 2 farklı doktorun odasına gittim birinde günüyle uyumluyken diğerinde gerideydi😅

Çok normal, benim 2 hafta geriden geliyordu 38+3te gayet sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim

Back
X