4 boyutlu ultrasyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi veronica
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
V

veronica

Ziyaretçi
Arkadaşlar dört boyutlu ultrasyon cihazı her doğum doktorunda varmıdır yada şöyle söyliyim medipolde varmıdır bu cihazdan?Bilgisi olan varsa yazabilirmi

:emir_bebek:
arkadaşlar 4 boyutlu ultrason görüntüleri

allah herşeyi öyle güzel yaratmış ki ...

ay canlarım benim ne kadar tatlılar valla bizler şanslıyız böyle imkanlara sahip olduğumuz için bende 4d gircem ama biraz daha bekliyorum bebeğimi daha güzel görebilmek için

ya ben bi 20. haftada girmiştim ondada hiç bişey anlamadım .süpriz olacak yaniii kime benzediği.sağlıklı olsunlarda mühim değilllll

benimki babasına benziyo
resime çok dikkatli bakıyorum aynı babası

allahım ne kadar güzeller yaa çok şükür rabbime bize bu güzel varlıkları armağan ettiği için

çok güzeller canım yaaaa
teşekkürler peylaşımın için
rabbim bizede nasip eder inşallah bu duyguyu tatmayı.....

çok güseller ya bende pazartesi gördüm vucudunu ama yüzünü göstermedi bise neyse dr umda almış 4b ultrason bu pazartesi gittiğimde belki şansımıza görürüz:)

bu boyutlu ultrasonlar gerçekten harika bende haftaya gidicem aradım ama en ideal görüntünün 26 ile 28 haftalık dönemde olduğunu söylediler artık haftaya burdan paylaşırım sizinle

bende özel dr gıttım arkadaslar tavsıye ederım harıka bişey ekranda görünce bır an once doğurmak gelıyo içinizden:emir_bebek:

Back
X