- Konu Sahibi sevda sila
Peki şunu sorucam kese mi 6+5 yoksa embriyo mu 6+5Geç dollenmeymis bugün kalp atışını duyduk çok şükür regla göre 7+5 olması gerekiyo ama ultrasyon 6+5 gosteriyo
Ya da her ikisinin de büyüklüğü 6+5 ile mi uyumlu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki şunu sorucam kese mi 6+5 yoksa embriyo mu 6+5Geç dollenmeymis bugün kalp atışını duyduk çok şükür regla göre 7+5 olması gerekiyo ama ultrasyon 6+5 gosteriyo
6+5 le uyumlu kese ve bebek bebeğimin boyu 8.34mm dediPeki şunu sorucam kese mi 6+5 yoksa embriyo mu 6+5
Ya da her ikisinin de büyüklüğü 6+5 ile mi uyumlu?
Her ikisinin de boyutu haftayla uyumluysa korkmayın, benim kese geriden geliyor bebekse haftasıyla uyumlu gidiyordu bu yüzden kalbi durmuştu6+5 le uyumlu kese ve bebek bebeğimin boyu 8.34mm dedi
Çok şükür doktor gayet iyi dedi 3 ay önce bende kalp durmasından 12 haftalık bebegimi kaybettimHer ikisinin de boyutu haftayla uyumluysa korkmayın, benim kese geriden geliyor bebekse haftasıyla uyumlu gidiyordu bu yüzden kalbi durmuştu
Çok geçmiş olsun aynı şeyleri yaşamışızÇok şükür doktor gayet iyi dedi 3 ay önce bende kalp durmasından 12 haftalık bebegimi kaybettim
Bana hiç bir açıklama yapmadılar ilk defa yaşadım bunu olabilir genetik sorunları olabilir o yüzden vücut gelistirmiyo falan dediler patolojiye gönderdik temiz geldi sonuclarimizÇok geçmiş olsun aynı şeyleri yaşamışızpeki neden kalbi durdu acaba benim kese gelişmiyordu mesela
Ben 12 haftalık diye kontrole gittim ama malesef 8+5 haftalikta kalbi durmuş ama kese büyümeye devam etmişÇok geçmiş olsun aynı şeyleri yaşamışızpeki neden kalbi durdu acaba benim kese gelişmiyordu mesela
Patoloji sonucu önemli değil genetik testleri yaptırmamız lazım kanda pıhtılaşma var mı diye kontrol etmemiz lazımBana hiç bir açıklama yapmadılar ilk defa yaşadım bunu olabilir genetik sorunları olabilir o yüzden vücut gelistirmiyo falan dediler patolojiye gönderdik temiz geldi sonuclarimiz
Sizinki de bambaşka olmuş her şey sağlıklı ilerlerken kalbinin durması çok garip hissettiriyor insana.Ben 12 haftalık diye kontrole gittim ama malesef 8+5 haftalikta kalbi durmuş ama kese büyümeye devam etmiş
Peki hiç lekelenmeniz olmuş muydu ilk gebelikteBen 12 haftalık diye kontrole gittim ama malesef 8+5 haftalikta kalbi durmuş ama kese büyümeye devam etmiş
Ben hiç anlamadım sadece gebelik belirtilerim azalmıştı mesela kasik ağrım kalmadı göğüs ağrım mide bulantım kalmamıştı hastaneye yatisim yapıldı ilaçla düşük yaptiracaklardi 3 gün boyunca ilaç verildi ne kanama başladı nede düşük oldu doktor Rahime çok güzel tutunmuş ilaç fayda etmiyo düşmüyor dedi o yüzden kürtaja almak zorunda kaldı meleğim annesine sımsıkı tutunmuş benimle kalmak için ama olmadı bende onu Melek olarak ugurladim bak bu resimde 7 haftalikti kalp atışlarını ilk defa duymustumPeki hiç lekelenmeniz olmuş muydu ilk gebelikte
Peki hiç lekelenmeniz olmuş muydu ilk gebelikte
Peki hiç lekelenmeniz olmuş muydu ilk gebelikte
İlk defa Bebek kaybi varsa yapmıyorlar genetik testleri ama şimdi doktorum önlem amaçlı coraspirin başlattı pregestoron içiyorum bakalım inşallah güzel ilerlerPatoloji sonucu önemli değil genetik testleri yaptırmamız lazım kanda pıhtılaşma var mı diye kontrol et
memiz lazil
Herşey normal dendi ve bir anda kayıp etmek ben haftalarca kendimi toparlayamadim çok kötü günlerdi çok şükür ki aradan 3 ay geçti ve Allah yeniden kısmet etti benim yaş sıkıntım var belki o yüzden bilmiyorum bu defa yakın takip yapacaz dedi doktor 15 günde bir kontrol dediSizinki de bambaşka olmuş her şey sağlıklı ilerlerken kalbinin durması çok garip hissettiriyor insana.
Benim de öyleydi düşmedi kürtajla alındı. Ben de yaş problemi yok ama ona rağmen kalbi durdu. Allah nasip etmeyince etmiyor. Bana da corasprin başladılar Protestan sabah akşam 1 tane vajinal olarak kullanıyorum. İnşallah her şey yolunda gider. Ben de lekelenmeler oluyor maalesefHerşey normal dendi ve bir anda kayıp etmek ben haftalarca kendimi toparlayamadim çok kötü günlerdi çok şükür ki aradan 3 ay geçti ve Allah yeniden kısmet etti benim yaş sıkıntım var belki o yüzden bilmiyorum bu defa yakın takip yapacaz dedi doktor 15 günde bir kontrol dedi
Şu an bende kanama yok şükür sadece sırtım ve kasıklarım agriyo ama dün kalp atislarina bakıldı gayet iyi dedi doktor geç döllenme dedi regl tarihiyle uymadı 1 hafta geriden dedi doktor buda önemli değilmişBenim de öyleydi düşmedi kürtajla alındı. Ben de yaş problemi yok ama ona rağmen kalbi durdu. Allah nasip etmeyince etmiyor. Bana da corasprin başladılar Protestan sabah akşam 1 tane vajinal olarak kullanıyorum. İnşallah her şey yolunda gider. Ben de lekelenmeler oluyor maalesef
Bi sorun yok bence içiniz rahat olsunHerşey normal dendi ve bir anda kayıp etmek ben haftalarca kendimi toparlayamadim çok kötü günlerdi çok şükür ki aradan 3 ay geçti ve Allah yeniden kısmet etti benim yaş sıkıntım var belki o yüzden bilmiyorum bu defa yakın takip yapacaz dedi doktor 15 günde bir kontrol dedi