4.bucuk aylık burnum yamuk şiş ucu düşük yardımm

Mervegediz

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
147
33
13
Merhaba benim 2. Ameliyatımın sonucu bu ilkinde de aynı sorunlar vardı eğrilik daha fazlaydı suan daha az napıcam bilmiyorum düzelir mi sizce zamanla ucu şişlikten mi o şekilde :((( birde ödem için iğne yaptırsam mı ??

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 957
  • image.webp
    image.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 880
bence de ödemden kaynaklandıgı icindir veya verilen masajları yaptınmı canım? o kadar ameliyat masasına yatmıssın cok dikkat et bence hemen doktoruna danısmalısın

bence de ödemden kaynaklandıgı icindir veya verilen masajları yaptınmı canım? o kadar ameliyat masasına yatmıssın cok dikkat et bence hemen doktoruna danısmalısın
Doktorum sürekli aynı şeyleri söylüyor ilk ameliyatımdada aynı şeyleri söyledi ama 2. Yi oldum hala aynı şeyler devam ediyor 5 ay olucak hala aynı

Hala şiş görünüyor önden biraz daha sabret uc en geç inen yer yandan güzel duruyor

Hala şiş görünüyor önden biraz daha sabret uc en geç inen yer yandan güzel duruyor
Şişlik çok fazla zaten ama ben eğriliği düşünüyorum eğri gibi ucu da düşük ben düz bi uç düşünüyordum uzun yani anlamadım tam ama :(( iğne hakkında fikriniz var mı

Şişlik çok fazla zaten ama ben eğriliği düşünüyorum eğri gibi ucu da düşük ben düz bi uç düşünüyordum uzun yani anlamadım tam ama :KK43:( iğne hakkında fikriniz var mı
İğneyi bilmiyorum ama iğneyle dolgu yapıp düzeltiyolarmış onu okumuştum çok çabuk ve kolay bi işlem oluyomuş

Merhaba benim 2. Ameliyatımın sonucu bu ilkinde de aynı sorunlar vardı eğrilik daha fazlaydı suan daha az napıcam bilmiyorum düzelir mi sizce zamanla ucu şişlikten mi o şekilde :KK43:(( birde ödem için iğne yaptırsam mı ??
öncelikle geçmiş olsun. burnun şiş görünüyor düzelir diye düşünüyorum şişlikler indikçe

aynı doktora niye oldun ki başaramamış bi daha ona emanet etme kendini doktorun kim bu arada
Başka bi kaç doktor zor olur dedi kendi doktorm kolay birşey yok dedi birde burnu doktorun biliyor falan dediler ne biliyim acayip kötü çok belli de olmuyor fotoda ama

Yani çok barizzz :( doktor hiç yardımcı olmuyor napıcam ben yaa ;((

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 344
canım bence çok kötü gözükmüyo, ödemden kaynaklanıyo olabilir. ama 2 ameliyattan sonra böyle bi sonuc almak üzücü tabi. :/

Başka bi kaç doktor zor olur dedi kendi doktorm kolay birşey yok dedi birde burnu doktorun biliyor falan dediler ne biliyim acayip kötü çok belli de olmuyor fotoda ama[/QUOT
devlet hastanesi falan mı cnm yandan kötü durmuyo ama kalkık bi burun da değil kbb ci miydi ön çok net değil bu tarz bi sorun yaşasaydım ünlenmiş doktorlarda . ameliyatı mecbur olurdum devamlı göz önünde olan bi organımız doktorun özeldeyse para falan verdiysen köküne kadar da alırım o doktordan paramı

Özeldi canım evet baya da ünlenmiş bi doktor kendisi burda adına 500 sayfa var işin en ilginç tarafı birde o kadar yakınmama rağmen cwvap dahi vermiyor olması

Back
X