- Konu Sahibi Mervegediz
canım üzüldüm ya adınaYahu cevap bile vermiyor bana napıcam bilemedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım üzüldüm ya adınaYahu cevap bile vermiyor bana napıcam bilemedim![]()
canım üzüldüm ya adınaistersen baska bi doktorla görüş.. yani fikir alırsın veya revizyon düşünüyorsan kesinlikle aynı doktora olma bence !
fazla riske gerek yok o yüzden tanınmış doktorlara gitmelisin benceKorkuyorm artık kime gideceğimi bilmiyorumki
biraz bekle derim yinede, ödemden kaynaklanıyo olabilir :) muhammet bey ile görüsmeyi dene bence3. Ameliyatı olabilir miyim bilmiyorm. Başka doktorlarla görüşücem ama mutlka
Aynı ne yazık ki şişlikler de iyice indi hiç bir şey kalmadı iyice uzadı burnum o sebeble. Peki sen nasılsın???Sen nasılsın cnm
Özelden atıyorum fotoAynı ne yazık ki şişlikler de iyice indi hiç bir şey kalmadı iyice uzadı burnum o sebeble. Peki sen nasılsın???
Merhaba bende aynı durumdayım 20. Gün burun ucunda eğrilik var ödemmi bilemşyorum moralim çok bozuk, burun orta kemiği düz , burun delikleti orantılı ama burun ucu eğri
Yandan benimde aynı sorun bombe gibi ve 4,5 ayımdayım
Çok zor bir durum , benim bir taraf şiş evet ödem var ama çoğu kişinin en başımdan düzgün çıkıyor alçıdan banttan çok düzeleceğine inanmıyorum, yandan çok güzdl ama öndem yamukYandan benimde aynı sorun bombe gibi ve 4,5 ayımdayım
kime oldun ? istersen özelden yazabilirsin ..