4 çatlamış yumurta.... hamilemiyim..

okyanus1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
94
4
36
Nevşehir
merhaba arkadaşlar, bu ay doktor kontrolünde klomen kullandım 4 yumurtam gelişmiş ve çatlamış tabi o günlerde günaşırı ilişkiye girdik şimdi adetime 1 hafta var.. geceleri ve sabahları hafif kasık ağrılarım var göğüslerimde çok ağrıyo ama o her ay öyle... sormak istediğim dün iç çamaşırımda koyu kıvamlı muhallebiye benzeyen ve oldukça yapışkan bişey gördüm... acaba nedirki bu... gebelik oluştuğuna dair bir akıntı mı yoksa başka birşey mi.. var mı böyle birşey ile karşılaşan.. tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.. ve şimdiden teşekkür ediyorum...

Bebegin yerlesme kanamasi olabilir. Ins hamilesindir.

teknik anlamda yerleşme kanaması olması biraz zor ama bu işler belli olmaz. her şey olabilir. ben hamile olduğumu adetime 1 hafta kala idrar testi ile öğrendim ama henüz çok erken 1 hafta daha sabret her şey belli olur ve umarım istediğin olur...

cevaplarınız için teşekkür ederim ama kan değil... beyaz birşeydi.. şimdi adetime 5 gün var akıntı azaltdı ama ara ara hafif sulu o yapışkan şey yine geliyor ama saydam.. seninde bebeğin hayırlı olsun bende çıkmadı idrar testinde yarın kan testi yaptırıcam.. ama biliyorum yine hüsran yine hüsran..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…