4 cm yumurtalık kisti

duygu_878

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
168
63
18
38
selamlar
bartholin apsesi için doktora gitti. patladığı için geçmiş. ama yumurtalıkta 4cm kist gördü ultrasonda. adet olmama 3 gün var. ancak öbür ay adet döneminde gel, dedi.
çok konuşan doktor da değildi. yani daha önce 3 kere kist oldu. birkaç ay sonra gel demişlerdi. gittiğimde geçmişti. ama adet döneminde çağıran ilk defa gördüm.

Reglken muayene edilir genelde foliküllere bakalır gerekirse yumurta geliştirici ilaç verilir. Doktorun adı Buğday mı? Benim ilk doktorum oydu çok konusmazdı da.

Reglken muayene edilir genelde foliküllere bakalır gerekirse yumurta geliştirici ilaç verilir. Doktorun adı Buğday mı? Benim ilk doktorum oydu çok konusmazdı da.
yok değil...regl iken oluyor yani bilmiyordum bunu. bende hormon testine mi yollucak dedim

Adet ile birlikte bu tur kistler yok olabiliyor onun için adette gel dedi bende de 7 cm kist vardı. Bendd adetle kontrole gittim. Oylece yerinde duruyordu. Aynı gün dogum kontrol hapına basladım, gitmezse sana da baslatır doktoe cunku 4 cm de biraz buyuk, 21 gün kullandım. 28 günde adet oldum. Adetin 3. Günğ doktora gittim kistim.1.8 santime küçülmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…