4 çocuğa nafaka ?

Adam diyomişki üzerime hiç bisey yok 1lira nafaka bile almassin cocuklar içinde olsa

Şerefsiz pislik. Sanki başkasının çocuğundan bahsediyor..
Kadına denecek çok şey var da erkeğin haysiyetsizliği kadınının tuhaflığının önüne geçiyor.
Büyüklerin saçmasapan hırsları yüzünden olan hep çocuklara oluyor.
Yaşlanınca da evlatlık yapmalarını beklerler bunlar.

Adamın üstünde bişey yoksa ve arkadaşınız da hala!!! sadece düşünme aşamasındaysa geçmiş olsun.

Boşanmaz arkadaşınız oyalamayın burda milleti boşuna!

Son düzenleme:
Sevişmeninde bi anlamı olmalı bence.

Sevmediği zulmünü gördüğü adamla nasıl sevişebiliyo bu kadınlar anlamıyorum.

Eşim beni kızdırdığında ya da kalbimi kırdığında bırak sevişmeyi aynı odada nefes almak bile istemiyorum.

Biraz mide,biraz özsaygı,biraz gurur...

O günahsız yavrulara da yazık!...

Analarının babalarının elinde harap oluyorlar.

Allah hepimizin sonunu hayır etsin.

Nafaka vermek zorunda vermezse birikiyor ve icra yoluyla alınıyor bile aldattigini kanitlarsa tazminat alabilir mal varlığı yoksa bile alır icrayla maaşına el konulur filan ama olan olmuş adam o tehditleri gerçekleştirecek kapasitede bi insansa hiç bişey talep etmesin bosansin canindan daha değerli değil ya . O adamın başına bi iş geldiğinde zaten cocuklarina kalacak mali mulku

Şimdi herkes kızacak ama keşke daha akıllı davransaymış arkadaşınız. Kendisine hiç acımadım. Çocuklara yazık. Ne mal olduğunu bildiği bir adamdan 4 çocuk yapıp hepsinin günahına girmiş. Adam zorla mı hamile bırakmış kadını? İnsan hiç mi düşünmez bu pisliğe tek çocuk yeter diye? Anneleri kafasını kuma gömdüğü için o kuzular perişan olacak. Adam ben insan değilim diyor zaten. Allah o yavruların yüzüne baksın inşallah.

Para gelirken iyidi tabi, nerden geliyor bu degermenin suyu demiyordu. Ve halen kadin degil, adam bosaniyor. Ve halen dert para. Kadin nafaka pesinde.

Yalan yok, bence adam iyi ediyor hatta. Kendini böyle ezdirirsen, böyle sonuc alirsin iste. Sadece cocuklara üzüldüm. Ne mutlu yuva, ne akli basinda bir anne babalari var.

Heralde her çocuk bir umuduydu arkadaşınızın .
Bir bardak su içsin .
Nasıl kabul etmiş herseyi babasının üstüne yapmasına ??

Yapıcaı hüçbirleyi yok adam akıllı arkadaşınız safmış .
Ayrıca 4 çocuğu biranda yapmamıl buyuk ıhtımallr adamın ne bok oldugunu biliyodur .
Buda pırt zırt çocuk yapanlara örnek olsun .

Mal varlığını üstüne alan adamda bu olaya ortaklık ediyor o da suçlu mal kaçırıyor. O isterse gidip hayatında hiç görmediği birinin üzerine yapsın bu tarz olaylara karşı yasalar dur diyor araştırmalar yapılıyor yapayım 4 çocuk malı arkadaşın üstüne yap hadi bakalım benim param yok. O değneksiz köy görmüş atıp tutuyor

Malları aldıktan sonra hep devir yaptı ise daha rahat ispatlanır da, daha ilk alışta direkt başkalarının üzerine aldı ise yani minareyi kılıfına uydurdu ise çok, çok güç..

Malın mülkün alındığı ve satıldığı tarihten çıkıyor.iyi bir av. çözer bu işi

Zengin diye adamin her pisligine evet de,miden alsin her yaptığını. 4 cocuk doğur, adam seni kapiya koyunca da tutuş. Aklini arkadasin yillar once kullansaydi, mal mulk mutluluk getirmez. 5. 6. Cocugu da yaparmis adam bosamak istemese.. ispatlamadigi surece birsey alamaz evet

Back
X