Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesden istemiyormuş ama bende korkmaya başladım4D ultrasonlar gebelik sırasında, yarık dudak ve omurilik sorunları gibi şüpheli fetal anomalileri yakından incelemek veya spesifik bir şeyi izlemek için yapılır. Doktorunuz muhtemelen rutin olarak istemiştir.
Ayrıntılı ultrason 20 24. Haftalarda bebeğin beyin gelişimi tamamlandıktan sonra yapılır. Ancak bebeğinde doktor bir durumdan şüphelendiyse kalpte örneğin beyinde vs. Ondan sevk etmiştir muhakkak yaptır. Rutin olarak sadece dediğim haftalarda yaptırılıyor ama doktorun şüphesini söylememesi mantıksız olmuş.Merhaba hanımlar geçen gün kontrolüm vardı doktorum benden 4 d ultrason çektirmemi istedi 10 gün sonrası için ayrıntılı ultrason mu oluyor? kimisi çektir kimiside çektirme diyo acaba bi sorun var diye mi istedi bilgisi olan yardımcı olabilir mi
İki hafta sonra 20 oluyorum sorsam mı acaba doktora tekrardan bişe olup olmadığınıAyrıntılı ultrason 20 24. Haftalarda bebeğin beyin gelişimi tamamlandıktan sonra yapılır. Ancak bebeğinde doktor bir durumdan şüphelendiyse kalpte örneğin beyinde vs. Ondan sevk etmiştir muhakkak yaptır. Rutin olarak sadece dediğim haftalarda yaptırılıyor ama doktorun şüphesini söylememesi mantıksız olmuş.
Belki ondan demiştir. İdeali aslında 22. Haftadır ama 20 24 arası detaylı için uygundur 1 ay sonra çağırdı ise yapıp gel demiştir.İki hafta sonra 20 oluyorum sorsam mı acaba doktora tekrardan bişe olup olmadığını
Bende digerlerini yaptırmadım siz ultrason yaptırdınız mıDetaylı ultrason için beni de 18-20. Haftalar arasında çağırdı ben ikili üçlü test yaptrmayi dusunmedigim için erken çağırmış da olabilir aksatma dedi rutin kontroldur belki de
Ultrasonu kesinlikle yaptırın. Bebekte doğumda belli olacka kalp böbrek ve problemler görülüyor gerekirse doğumda müdahale ediliyor ve bebek sağlıklı yaşamına devam ediyor. Doktorun istediği tahlilleri yaptırmamak bana mantıklı gelmiyor ki detaylı ultrasona bebeğin sağlığını %90 belirler örneğin kalbi delik mi beyinde su var mı tavşan dudak mı kordon kanından iyi besleniyor mu vs vsBende digerlerini yaptırmadım siz ultrason yaptırdınız mı
Benim düşüncemde yaptırmak ama çoğu insan yaptırma üzülürsün vs bişeler diyeUltrasonu kesinlikle yaptırın. Bebekte doğumda belli olacka kalp böbrek ve problemler görülüyor gerekirse doğumda müdahale ediliyor ve bebek sağlıklı yaşamına devam ediyor. Doktorun istediği tahlilleri yaptırmamak bana mantıklı gelmiyor ki detaylı ultrasona bebeğin sağlığını %90 belirler örneğin kalbi delik mi beyinde su var mı tavşan dudak mı kordon kanından iyi besleniyor mu vs vs
Hayır öyle şey mi olur bu sadece zihinsel engeli tespit eden bi uygulama değil. Örneğin hastasınız ama doktor teşhis koyar ise üzüleceksiniz diye doktora gitmiyorsunuz bu da aynı durum. Mesela bazı durumlarda plesanta ile ilgili sorun oluyor detaylıda görülüyor böylece annenin normal doğum yapamayacağı tespit ediliyor. Hemen kan takviyesi ayarlanıyor böylece anne de bebek de tehlikeye girmiyor. Bu bir örnek bazen bebeğin böbrekleri de tıkanıklık oluyor hemen doğumda çözülüyor böylece bebek organ yetmezliği ile doğmuyor diyaliz ile uğraşmıyor. Ne kadar önemli olduğunu anlatabildim mi ?Benim düşüncemde yaptırmak ama çoğu insan yaptırma üzülürsün vs bişeler diye
Evet çok sağolun şimdi daha iyi anladım siz yaptırdınız mı PekiHayır öyle şey mi olur bu sadece zihinsel engeli tespit eden bi uygulama değil. Örneğin hastasınız ama doktor teşhis koyar ise üzüleceksiniz diye doktora gitmiyorsunuz bu da aynı durum. Mesela bazı durumlarda plesanta ile ilgili sorun oluyor detaylıda görülüyor böylece annenin normal doğum yapamayacağı tespit ediliyor. Hemen kan takviyesi ayarlanıyor böylece anne de bebek de tehlikeye girmiyor. Bu bir örnek bazen bebeğin böbrekleri de tıkanıklık oluyor hemen doğumda çözülüyor böylece bebek organ yetmezliği ile doğmuyor diyaliz ile uğraşmıyor. Ne kadar önemli olduğunu anlatabildim mi ?
Evet yaptırdım ben riskli bir gebelik geçirmiştim zaten o yüzden yaptırdımEvet çok sağolun şimdi daha iyi anladım siz yaptırdınız mı Peki
Hangi hastanede yaptırcaksınızCookk onemli ihmal etmeyin bende bu Hafta gidiyorum 20+2 yNi 21. Haftam oluyo
Ben prof yaptırdım fiyat olarak çok fazlaydı ama benim için önemliydi devlet hastaneleri bu konuda destek oluyorfiyatı ne kadardı peki
Evet canim detayli oluyor bebegin tum ic orga lari omurgalari yarik dudak damak beyni parmak sayilarina kadar hatta doppler ile kan damarlarina akisinakadar bakiliyor rutin yapilir bende 1 hafta once yaptirdimMerhaba hanımlar geçen gün kontrolüm vardı doktorum benden 4 d ultrason çektirmemi istedi 10 gün sonrası için ayrıntılı ultrason mu oluyor? kimisi çektir kimiside çektirme diyo acaba bi sorun var diye mi istedi bilgisi olan yardımcı olabilir mi