• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 derecede balkona çıkmak için kuduran kedim

Bişi olmaz, 4 derece benim için ılık bir hava, o da sıcaklıyor demek ki ben gibi😁
Bir yerde 7detecenin altı kediler için soğuk diye okumuştum ama kedim evde gerçekten sicakliyor belli merkezi sistem evimiz var ve biz bile kısa kol dolaşıyoruz

Hava sıcaklığı 4 ve saat de gecenin 4ü illaki balkona çıkacakmış hasbinallah ya hasta falan olmaz insallah dimi bu sapşik
Uyuyakalırsam 3-4 saat balkonda kalırsa hasta olmasından korkuyorum
Hasta olmaz diyemiyorum da bizim cadı kızımızda da balkon sevdası var ancak geceleri ben çıkarmıyorum üşütür diye. Yine de siz bilirsiniz

Bir yerde 7detecenin altı kediler için soğuk diye okumuştum ama kedim evde gerçekten sicakliyor belli merkezi sistem evimiz var ve biz bile kısa kol dolaşıyoruz
Ah zavallımın tshirt seçeneği de yok napsın
Yaz kış kürk.
7 derece olayını bilmiyorum yanlış yönlendirmeyim
Ben bireysel kutup ruhluluğumu yazdım
Bana ılık, kedişi bilemem😄

Hava sıcaklığı 4 ve saat de gecenin 4ü illaki balkona çıkacakmış hasbinallah ya hasta falan olmaz insallah dimi bu sapşik
Uyuyakalırsam 3-4 saat balkonda kalırsa hasta olmasından korkuyorum
Benim kedim de aynı.Sanırım kızgınlık dönemine girdi.Hasta olur çıkmasın.

Benim çocuğum da öyle. Bebekken kışın cam açık uyumak isterdi.
Şimdi de yıllardır üstüne yorgan değdirmez.
Bizim canımız yanmaz gardaş, hemişen kırgızistandan gelmişah bu torpahlara👹🤣

Bence sıcakladiysa biraz cam açıp havalandırabilirsin sen uyursan balkonda kalmasın ya kıyamam sabaha kadar üşür. O şimdi bir hava alıp geleyim kafasındadir şapşik ya da sinek falan görmüştür dışarda

Benim kedim de gecenin o saatinde 04.00 kalkar yemek yerdi, onların avlanma saati ya. Bahçede beslediğim bir kedi bazen geceleri eve girmek isterdi ama o saat olunca kapıyı tırmalalaya tırmalaya beni uyandırır, illa dışarı çıkmak isterdi. Şimdi evdeki zilli de o saatte kalkıp evde bulduğu tüm objelerle oynuyor sephadaki şeyleri yerde buluyorum. Bırakın çıksın ama uyuyakalmayın 4 saat dışarıda kalmasın. Uyuyacaksanız çıksın, biraz hava alsın. 5 dakika sonra alın içeriye.

Benim oglum betona bastigi zaman direkt usutuyor oksurmeye basliyor 🥹 bebekken cigerlerini usutmustu o gunden bu yana oyle

Ah zavallımın tshirt seçeneği de yok napsın
Yaz kış kürk.
7 derece olayını bilmiyorum yanlış yönlendirmeyim
Ben bireysel kutup ruhluluğumu yazdım
Bana ılık, kedişi bilemem😄
Onların aslında yaz kürkleri ve kış kürkleri var, o yüzden mevsim geçişlerinde çok dökerler, tüyler yenileniyor. Ama özellikle yazın bu klimalar ve kışın ısıtma, onların da dengesini bozdu sanki. Eskilerde klima yoktu mesela benim çocukluğumda, yazın terlerdik, cam açardık, cereyan yaptırırdık vs. Kışın da doğalgaz yok, en lüks evlerde ise merkezi sistem kalorifer vardı, onu da geceleri söndürürlerdi. kalın kalın giyinirdik. Şimdi kışlar yaz gibi, yazlar da kış gibi evlerin içerisinde. Ama 7 derece olayı doğru kediler için, ben de 6 biliyordum.

Back
X