Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hava sıcaklığı 4 ve saat de gecenin 4ü illaki balkona çıkacakmış hasbinallah ya hasta falan olmaz insallah dimi bu sapşik
Uyuyakalırsam 3-4 saat balkonda kalırsa hasta olmasından korkuyorum
Bir yerde 7detecenin altı kediler için soğuk diye okumuştum ama kedim evde gerçekten sicakliyor belli merkezi sistem evimiz var ve biz bile kısa kol dolaşıyoruz
Hava sıcaklığı 4 ve saat de gecenin 4ü illaki balkona çıkacakmış hasbinallah ya hasta falan olmaz insallah dimi bu sapşik
Bir yerde 7detecenin altı kediler için soğuk diye okumuştum ama kedim evde gerçekten sicakliyor belli merkezi sistem evimiz var ve biz bile kısa kol dolaşıyoruz
Ah zavallımın tshirt seçeneği de yok napsın
Yaz kış kürk.
7 derece olayını bilmiyorum yanlış yönlendirmeyim
Ben bireysel kutup ruhluluğumu yazdım
Bana ılık, kedişi bilemem
Benim çocuğum da öyle. Bebekken kışın cam açık uyumak isterdi.
Şimdi de yıllardır üstüne yorgan değdirmez.
Bizim canımız yanmaz gardaş, hemişen kırgızistandan gelmişah bu torpahlara
Bence sıcakladiysa biraz cam açıp havalandırabilirsin sen uyursan balkonda kalmasın ya kıyamam sabaha kadar üşür. O şimdi bir hava alıp geleyim kafasındadir şapşik ya da sinek falan görmüştür dışarda
Bence sıcakladiysa biraz cam açıp havalandırabilirsin sen uyursan balkonda kalmasın ya kıyamam sabaha kadar üşür. O şimdi bir hava alıp geleyim kafasındadir şapşik ya da sinek falan görmüştür dışarda
Benim kedim de gecenin o saatinde 04.00 kalkar yemek yerdi, onların avlanma saati ya. Bahçede beslediğim bir kedi bazen geceleri eve girmek isterdi ama o saat olunca kapıyı tırmalalaya tırmalaya beni uyandırır, illa dışarı çıkmak isterdi. Şimdi evdeki zilli de o saatte kalkıp evde bulduğu tüm objelerle oynuyor sephadaki şeyleri yerde buluyorum. Bırakın çıksın ama uyuyakalmayın 4 saat dışarıda kalmasın. Uyuyacaksanız çıksın, biraz hava alsın. 5 dakika sonra alın içeriye.
Ah zavallımın tshirt seçeneği de yok napsın
Yaz kış kürk.
7 derece olayını bilmiyorum yanlış yönlendirmeyim
Ben bireysel kutup ruhluluğumu yazdım
Bana ılık, kedişi bilemem
Onların aslında yaz kürkleri ve kış kürkleri var, o yüzden mevsim geçişlerinde çok dökerler, tüyler yenileniyor. Ama özellikle yazın bu klimalar ve kışın ısıtma, onların da dengesini bozdu sanki. Eskilerde klima yoktu mesela benim çocukluğumda, yazın terlerdik, cam açardık, cereyan yaptırırdık vs. Kışın da doğalgaz yok, en lüks evlerde ise merkezi sistem kalorifer vardı, onu da geceleri söndürürlerdi. kalın kalın giyinirdik. Şimdi kışlar yaz gibi, yazlar da kış gibi evlerin içerisinde. Ama 7 derece olayı doğru kediler için, ben de 6 biliyordum.