4 eski bakan için karar verildi

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.504
En iyi cevaplar
2
69.632
1.623
102
4 eski bakanın Yüce Divan’a gönderilip gönderilmemesiyle ilgili TBMM Genel Kurulu'nda eski bakanlar için ayrı ayrı gizli oylama yapıldı. 4 eski bakan hakkındaki önergeler reddedildi.

Erdoğan Bayraktar hakkındaki önerge okunduktan sonra oylama başladı. Oylama 02.20 sıralarında sona erdi. Bayraktar hakkındaki önerge 219 "evet" oyuna karşı 288 "ret" oyuyla reddedildi. 3 milletvekili çekimser kaldı, 3 oy boş çıktı, 2 oy da geçersiz sayıldı.

Egemen Bağış hakkındaki önerge okunduktan sonra oylamaya geçildi. Oylama 01.00 sıralarında sona erdi, 245 'evet' oyuna karşı 255 'ret' oyuyla önerge reddedildi. 7 milletvekili çekimser kaldı, 6 oy boş çıktı, 4 oy da geçersiz sayıldı.

Muammer Güler hakkındaki önerge okunduktan sonra oylamaya geçildi. 23.00 sıralarında oy verme işlemi sona erdi. Güler ile ilgili önerge 241 'evet' 258 'hayır' oyuyla reddedildi. 6 milletvekili çekimser kaldı, 4 oy boş çıktı, 4 oy da geçersiz sayıldı.

Zafer Çağlayan hakkındaki önerge ile ilgili yapılan gizli oylama 21,10 sıralarında sona erdi. Oyların sayımına geçildi. Zafer Çağlayan hakkındaki önerge 242 'evet' oyuna karşı 264 'hayır' oyuyla reddedildi. Oylardan 7'si çekimser, 1'i boş, 3'ü geçersiz çıktı.

Kaynak : TBMM

Beklenen bir sonuçtu şaşırmadım hiç.
Kafalarını yastığa koydukları an,acaba kendileriyle hiç vicdan muhasebesi yaptılarmı diyeceğimde.
Hiç sanmam yaptıklarını.

böylece meclis sucun/sucsuzlugun ispatlanmasına dair bir gereklilik olmadıgı hükmünü mü vermis oldu (?) :KK43:

kelimenin gercek anlamıyla "tarih yazdılar..."

meclis aleni bir şekilde hırsızlık yapan 4 kişiyi aklamış oldu.

bence diğer hırsızlık suçlularını da hapishanelerden çıkarsınlar

meclis aleni bir şekilde hırsızlık yapan 4 kişiyi aklamış oldu.

bence diğer hırsızlık suçlularını da hapishanelerden çıkarsınlar

hükümlüleri cıkaramazlar ama ulkede hırsızlıgın suc kapsamına girmesini ve/veya kanıtlanmasının gereksiz oldugunu ilan edebilirler, o zaman tutarlı davranmıs olurlar.

Benim canımı en çok acıtanlardan biri de bu görüntü
Alın size kapak olsun diyor , bizle dalga geçiyor.

egemen-bagis-in-oy-kullanma-fotografi-sosyal-6886989_4997_m.jpg

http://www.haberler.com/egemen-bagis-in-oy-kullanma-fotografi-sosyal-6886989-haberi/

Soydu, başucuna koydu şimdi şapur şupur yerken alın da bakın nasıl da soydum amma diyor. (hepsi)

beklenen oldu farklı olsaydı adı adalet olurdu ki bunların adalet anlayışları böyle...

şaşırdık mı........... asla,keşke şaşırtabilselerdi:KK59:

Alni ak olan yuce divanda gercekten aklanmak isterdi.

Ilahi adalete guveniyorum ben. Hep benim devrim olacak sananlar her zaman yanildi. Bu devran da donecek elbet. Herkes hakettigini cekecek.O Egemen Bağış'ın dalga gecer gibi hareketinin de karşılığı ağır olacak

yüzleri kızarmıyor ki.
Hala bayraktar bana konuşma dediler saygımdan konuşmuyor diyor.
İnançlarını sorgulasınlar.

http://www.gazetevatan.com/erdogan-bayraktar-konusmama-karari-aldim-719200-gundem/

“Konuşmak istiyorum, hâlâ da istiyorum. Ama yakın arkadaşlarım, dostlarım konuşmamamın daha hayırlı olacağını söylediler. O yüzden konuşmayacağım. Arkadaşlar sizi sevdiğim için bunu açıklıyorum. Siz de beni sevin, sevgiye ihtiyacım var.” E.Bayraktar

TDK:
hayır, -yrı
Ar. ¬ayr
(II) a. 1. İyilik, karşılık beklenmeden yapılan yardım. 2. sf. İyi, hayırlı, yararlı, faydalı: Hayır haberdir inşallah!

"hayır" ı yanlış anlamış... daha neyi sorgulayacak ki.
insanın yüzünün kızarması muhim -turnusol kagıdı gibi- karakterini ele veriyor.

bir de beni sevin diye aglamış... gülsem mi aglasam mı bilemedim.

Böyle millete böyle vekil...

Ben Akp'den evet oyu kullanan 30-40 kişiyi merak ettim, yanlışlıkla yaptıklarını düşünüyorum.

Back
X