4. Etap Kilo Alma Yarışması (Şubat Ayı)

sağol cnm,aynen 2 kilo bana da yetmez...

doğum kontrol hapları ben de işe yaramadı maalesef...

şu anda bir kase makarna yiyorum arkasından 1 bardak ballı sütle muz yicem en sonunda da cipsle kapıcam gösterimi:)

^ Dikkat et canim kendine.
Geceleri az uyumak daha cok kalori yakmak demekmis,
uyumadigin icin kilo yapmayabilir bu yediklerin,
Diyene bak hala ayaktayim :37:

hahaha evet:)

ya işte bir de böyle bir problemim var eşim vardiyalı çalışıyor gececi su an ve ben evde tekim uyuyamıyorum tırsak bir yapım var:):53:

o yüzden benim uyku düzenim yeme düzenim de alt üst oluyor:( belki de bu da sorunumun bi parçasıdır...

Benim babamda vardiyeli calisiyor,
Bilirim ne kadar zor oldugunu bir kadin icin esinin vardiyeli calismasini.
Allah yardimcin olsun,
ben evli olmadigim halde uyuyamiyorum ya.
Usuttum biraz dun gece oksurmekten 4 de uyudum
sabah 8 de kalktim, toplantim var diye,
o zamandan beri ayaktayim.
Hala uykum yok diyebilirim.
Nolcak bu zombi halim bilemedim.
Kesiiin bu yuzden alamiyorum kilolari:43:

evet cnm ya cok zor,teşekkür ederim...bir de çalışmaya başlıyınca nolcak bilmiyorum ayda bir görüşücez herhalde...

çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine havalar çok sakat...su anda senin iyleşmen için en önemli şey bağışıklık sisteminin güçlü olması ki uyku da bunun için çok gerekli...

ben aslında uykuyu cok severim bol bol da uyurum ama bi değişklik olmuyor...bunlarla alakası olduğunu düşünmüyorum başta genetik faktör olmak üzere kemiklerimizin zayıflığı da çok etkiliyor..

^ Haklisin canim, bir an once iyilesmem icin erken yatmak sart.
Gunduzleri fazla biseyim yok, gorsen hasta demezsin ama gece yatinca basliyor oksuruk krizleri.
Aglayana kadar oksuruyorum, yinede rahatlayamiyorum bogazim yirtiliyor resmen.
Pekmez ic diyeceksin valla dun uyuyamadim diye ictim bir caybardagi ama yok.
Sorun yemek borusunda degil nefes borusunda.
Bizim burdaki doktorda hastaligi tam bronsite cevirmeden ilacta vermez,
simdi pinti sey, bosunami sigorta oduyoruz anlamadim gitti.
Oyle yani derdim bitmiyo benim, Ama cocuklugumdan beri hep gec yatarim.
Erken kalkmis olsam bile fayda etmiyor.
Cok garip, belki vucudumun fazla uykuya ihtiyaci yok..
4 saatlik uyku ile ayaktayim, yorgun hissetmiyorum. Ilginc :44:

oooooo canım dikkat et alerjik astım türü bişeyle de karsı karsıya olabilirsin yattığın yastığı,nevresimi 50 derece ve üstünde üstünde yıka ki ev tozları yok olsun...sen yine de görün mutlaka doktora ve biraz da abart durumunu ben çoğu zaman bunu yapıyorum başka türlü ilgilenmiyolar bile çünkü...

peki yapı olarak sinirli bi insan mısın genelde zayıf insan profili gergin,sinirli ve uyku sorunu yaşayan insanlar oluyor...benim de çocukluğumdan beri duyduğum bir şey varsa o da uykunun bünye için ne kdr yararlı olduğu,gelişimine katkıda bulunduğu ve dolayısıyla kilo aldırdığı...

bence sen ilk başta bu konunun üzerine bir git derim vücudun yorgunluğunu hissettirmemek,ayakta kalmak ve savaşmak için cok enerji harcıyor olabilir...

Yapi itibariyle cok sakinim, kolay kolay stress yapmam cok rahatim, hatta biraz fazla rahatim diyebiliriz.
Kizmayi sinirlenmeyi pek beceremem, hemen gulesim gelir. Babamda cok fazla uyumadan rahatlikla ayakta durabilen bir tip,
bence biraz genetik. O tabi vaktini iyi degerlendiriyor, keske bende vaktimi iyi degerlendirsemde hakkini versem.
Erken yataga girdigim zaman don anam don, s.kiliyorum yatakta, o yuzden pilim bitince yatmayi tercih ediyorum :1:
Bizim doktora gelincee, daha once simdi halimden daha kotu haldeyken yanina gidipde,
ilac alamayinca bosuna zaman kaybi yasadim diye gitmem birdaha kolay kolay.
Iki saat bekletiyo zaten, randevuleri hep aksiyo kadinin.

hımm anlıyorum cnm...dedğin gibi genetik olsa gerek:)

ama sen yine de ihmal etme kendini.yurt dışında fln mı oturuyosun peki oralarda cok zor ilaç veriyolar çünkü...

^ Evet canim, ben yurddisinda yasiyorum.
Burda doktorlar cok cimri pinti yaa.
Sigortaya para veriyoruz, yinede ilac yazmiyolar.
Illa kendin iyiles yada olmek uzereyken gel:ssz:

öyle cnm biliyorum ablam da yurt dısında benim anlatıyodu o da...fazla ilaca bağlılık yaratmak istemiyolar herhalde bi de o yönden düşün bizim burda torbayla alıyoruz ilaçları sonra da gercekten cok hasta oldugunda içince fayda etmiyor...sende bol bol bitki çayı iç ekinezya süper olur mesela ya da bağışıklık sistemini güçlendirmek için çinko tabletleri alabilirsin hem de varsa sivilce problemlerinden kurtulursun bebek gibi cildin olur...

hangi ülkedesin peki?

ben hollandada yasiyorum canim.
Aslinda doktorlarin yaptiklari bir yere kadar dogru.
Insan usuttukten hemen sonraantibiyotik kullanip iyilesirse vucud savasmadan viruslere karsi galip oluyo.
Ilac kullanmayansa mecburen vucud savas etcek guclenecek bir dahaki hastaliginda avantaji olur.
Bu arada ben cocukken cok bronsit olurdum. Cigerlerimden ses cikinca doktor ilac yazardi.
Bir kac defa cikmadan gittim doktora kadin bisey vermedi. Hirilti olmadan yazamam dedi.
Bu sefer usutmeyi tam bronsite ceviremedim. Gittikce daha direnisli oldugumun farkindayim cunku artik senede 1 en fazla hastalaniyorum. Oda yani yataklara dusmuyorum sadece oksuruk yuzunden uyuyamiyorum.
Bu arada vitamin takviyesini iyiki hatirlattin. Ben uzun zaman adam gibi meyve yemedim.
Sanirim bunyem bu yuzden zayif dustu..senin ablan nerde yasiyor?

offf sinir oluyorum artık
kilo alsam bile birtek yüzümden alıyorum
yanaklarım vücudum göre 10 kilo önden gidiyor
ama vücutta tık yok
çıldırıcam ya
yüzden de alınır ama bukadar çok alınmazki canım
yedikleirm resmen yüzümde toplanıyor
ne kalçada ne bacakta gıdım yağ yok
bıktım valla
ne yapsam olmuyo vücuttan alamıyorum ben birtek yüzden şişiyorum balon gibi
:43:

1. kutu bebe bisküvisi bitirdim banamısın demedi yinede devam edicm bu kutuyu saymıyorum ..birz üzüntülerde yaşadıme tkisi olablr ama annem toparlanmışsn sanki birz dedi bilemyrm artık..

Back
X