4. Etap Kilo Alma Yarışması (Şubat Ayı)

aynenn:16: tiramisu yaptım yalancı mantı,muzlu pasta,kek,fırında tawuk,gözlemeler ohooo daha neler neler yapıorum :56::9:

Tiramisuyu bende yapiyorum..
Baska seyler icinde cok tembelim..

Sabahları iştahım olsa, ya da daha doğrusu, doğru düzgün yiyebilsem günün geri kalanı geliyor. Ama sabah aç olsam da yiyemiyorum midem bulanıyor:14: Yediğimi de abartmıyorum 30- 40 dakikada yiyorum. Uff, bir önerisi olan var mı?

Sabah benimde istahim kapali yaa..
ZOrla en az 1 dilim ekmek yiyorum..

Hangi yemeği istersen yardımcı olabilirm de öyle çok pratik tarifler yok. bu akşam kapuskayla salata yaptım yarın da barbunya pilav salata yapcm

Aslinda guzel makarna soslari biliyorsaniz cok makbule gecer.
Birde bitane kucuk kurabiye tarifi vardi,
Boyle nutellaya bunuyosun sonrada uzerine cornflakes.
tadi cok guzelde nasil yapilir...

yazılarınızı okudum da imrendim hepinize yaaa
benim bu ara nişan hazırlıklarım var o yüzden iyice zayıfladım
kilo almaktaki ümidimide kaybettim sanırım
olayı kafamda bitirdim artık
ben alamıyorum ya bunalıma girdim artık
haftayada nişan alışverişine çıkılcak benim için
üzerime hiç birşey olmucak rezl olucam kayınvalidemin yanında offfff
ay sonu nişanım var bari ozamanakadar biraz toparlansam siniroluyorum artık ya

Bağyanlar kolay gelsin size. :)
Ben de ilk etaptaydım ama ders programımın düzensizliğinden kendime bir yeme düzeni yaratamadım.
Bu dönem ders programım daha iyi.Dört gün ders var.Üç günü 12'de çıkıyorum.Salı günü 4'te çıkıyorum.
Kendime kilo almam için program hazırlamak istiyorum ama nasıl yapsam bilemedim.:26:

Sabahları iştahım olsa, ya da daha doğrusu, doğru düzgün yiyebilsem günün geri kalanı geliyor. Ama sabah aç olsam da yiyemiyorum midem bulanıyor:14: Yediğimi de abartmıyorum 30- 40 dakikada yiyorum. Uff, bir önerisi olan var mı?

30-40 dakikada yemek yeme durumu bütün öğünler için geçerli bende.Dışarıda yemek yiyemez oldum benden sonra gelenler bitirip gidiyorlar ben kalıyorum.:5:
Akşam yemekten sonra meyva,bazen meyvadan sonra yoğurt yiyorum.
Acaba şu bebe bisküvisini de mi denesem.:43:

Nessy aynı beni anlatmışsın bende senin gibiyim.Bir de hemen doyuyorum azcık yemek yiyorum.İştah açıcı şuruplardan mı denesem ne yapsam acaba ya :(

Nessy aynı beni anlatmışsın bende senin gibiyim.Bir de hemen doyuyorum azcık yemek yiyorum.İştah açıcı şuruplardan mı denesem ne yapsam acaba ya :(
Denedim.İçtiğimde ''Getirin tüm tabakları, yok mu yemek, acıktım,hepsini bitireceğim!'' gibi bir durum olmadı.
Tıkanmıyorum yemek yerken o iyi.Hani bir lokma daha yesem hepsini çıkaracağım,diye hissetmiyorum.
Geçen Pazar başladım sadece sabahları içiyorum.Günde 3 kere içilecek normalde.Öğlen nasıl yapacağım onu koca şişe çantada?
Neyse.39,5 idim hafta ortası tartıldım 40.9 olmuşum.
Bu sabah yine tartıldım 40.3:26:

Denedim.İçtiğimde ''Getirin tüm tabakları, yok mu yemek, acıktım,hepsini bitireceğim!'' gibi bir durum olmadı.
Tıkanmıyorum yemek yerken o iyi.Hani bir lokma daha yesem hepsini çıkaracağım,diye hissetmiyorum.
Geçen Pazar başladım sadece sabahları içiyorum.Günde 3 kere içilecek normalde.Öğlen nasıl yapacağım onu koca şişe çantada?
Neyse.39,5 idim hafta ortası tartıldım 40.9 olmuşum.
Bu sabah yine tartıldım 40.3:26:

Günde 3 kez mi? Ama uyku yapıyormuş o galiba. Tüm gün leyla gibi gezmiyimbide :) Ben de bugün tartıldım 46 kiloyum 52-53 olmak istiyorum

Çok uyku yapıyormuş evet.Fakat çoğu kullananın aksine ben yaşamadım bu durumu.

Hmm anladım. Ben 1 haftadır bebe bisküvisi yiyorum 500 gr aldım tekrar vermem inşallah.Ben balık yağı hapı da kullanıyorum ama o bir işe yaramıyor sanki

Tekrar yarışma yapılsa mart ayında ben de katılmak istiyorum.Bu sayede kilo alırım belki

Kizlarr, bu konu ile niyetimiz birbirimizi motive etmek.
Yarisma organize ettigimiz zaman 15 kisi katilirim derken ay sonunda sadece 3-5 kisi kilo bildirimi yapiyor.

Günaydınn. Şubat ayında da pek fazla kilo alabildiğim söylenemez, ben de bu böyle olmayacak diye düşündüm ve doktordan vitamin istedim, iştah açması için. B vitamini verdi. Ek olarak, ben internetten araştırmıştım bir takviye ne alabilirim diye bu forumda da yazılmış daha önce Ensure plus da yardımcı oluyormuş kilo almaya. Doktorla konuşmuşken onu da sordum, bir zararı yok içebilirsin dedi. Dün içtim ilk kez, vanilyalısını içtim ama çok midemi bulandırdı. Günlük olarak alınması gereken 200 ml civarı ve akşam içmek gerekiyormuş ama bitiremedim. Nasıl içeceğim de bilmiyorum. Nefesimi tutup biraz içtim de miktarı çok fazla. Daha önce denemiş olan varsa yorum yazabilir mi? Kakaolusu daha mı iyidir acaba?

Kızlar bende doktora gittim.Bağışıklık sistemim çökmüş durumda sürekli hasta oluyorum. Kansızlıkta vardı bende.Kan ilacı tüpte olanlar,İştah acıcı,vitamin birde yorgunluk ve halsizliğe karşı bir ilaç daha.Üç gündür kullanıyorum. Gelsin kilolarrrrrr. Daha öncede yazdığım gibi bebe bisküvisi yiyodum ama skıldım artık hep aynı şeyi yemekten=) öğünlerimi artırdım.Ama sakın cips abur cubur tarzı şeylerle kilo almaya çalışmayın. Çok sağlıksız yağ şeklinde orantısız bir kilo artışı olur.Bol bol karbonhidratlı beslenin krep ve kek hem besleyici hemde kalorisi yüksek mesela.Ara ara kilo durumumu sizlere bildiricem.İnş. bu forumdaki herkes istediği sağlıklı kilolarına kavuşur.

Kızlar bende senelerce kilo alamama problemi yaşadım.Ne giysem emanet gibiydi.Kilo alamamanın en büyük kaynağı stres,sinirdir.Allah'a şükür şuan çok mutluyum.Kendime mola verdim.Sonra şu internetten satılan kilo aldıran bir üründen aldım.Ama inanın bu ürünü çalışırkende kullandım ve hiçbir işe yaramamıştı.İşi bırakınca bende bir beyin rahatlaması başladı.Beyin rahatladıkça kilo almaya başladım.Akşamlarıda kalori değeri yüksek yiyecekler yedim.ve sonuç 11 kiloaldım.Kot bedenim değişti.Önceden bol gelen kotlar şuan sıkıyor.Önceden hastalıklımısın?diyenlerin çenesi kapandı.(bunu zaten genellikle kilosu çok yüksek olanlar söyler :)Çok zayıfsın diyen çevremdeki arkadaşlarım dikkat et kilona bundan sonra alırsan şişman kategorisine giriceksin diyo :) kısaca beyin rahatlığı ve hazırladıgınız program sizi sonuca götürücektir.

internetten aldığınız kilo aldıran ürünün adını özelden mesaj atabilirmisiniz acaba. ve ne kadar zamanda kilo aldırdı size

Kızlar bende senelerce kilo alamama problemi yaşadım.Ne giysem emanet gibiydi.Kilo alamamanın en büyük kaynağı stres,sinirdir.Allah'a şükür şuan çok mutluyum.Kendime mola verdim.Sonra şu internetten satılan kilo aldıran bir üründen aldım.Ama inanın bu ürünü çalışırkende kullandım ve hiçbir işe yaramamıştı.İşi bırakınca bende bir beyin rahatlaması başladı.Beyin rahatladıkça kilo almaya başladım.Akşamlarıda kalori değeri yüksek yiyecekler yedim.ve sonuç 11 kiloaldım.Kot bedenim değişti.Önceden bol gelen kotlar şuan sıkıyor.Önceden hastalıklımısın?diyenlerin çenesi kapandı.(bunu zaten genellikle kilosu çok yüksek olanlar söyler :)Çok zayıfsın diyen çevremdeki arkadaşlarım dikkat et kilona bundan sonra alırsan şişman kategorisine giriceksin diyo :) kısaca beyin rahatlığı ve hazırladıgınız program sizi sonuca götürücektir.

Ben kolay kolay stress s.kinti yapmamki,
bence birazda irsi olan bir durum bu.Benim yanimda surekli yemek yemeyi seven biri olacakta belkiii o zaman 55 kilo olurum.
Ama nerdee oyle biri..

Ben kolay kolay stress s.kinti yapmamki,
bence birazda irsi olan bir durum bu.Benim yanimda surekli yemek yemeyi seven biri olacakta belkiii o zaman 55 kilo olurum.
Ama nerdee oyle biri..

Valla canım bizimde ırsi idi.Annem benim yaşımda 42 kiloyu zor bulurmuş.Ama Allah a şükür ben başardım.Kardeşimde çok zayıf.Küçük ama.Onada bebek maması veriyorum bakalım :)

Back
X