Gebeliğe Hazırlık 4 gebelik kaybı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zeze2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeze2

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2020
30
13
8
30
Merhaba arkadaşlar 4 gebelik kaybım var. Rahim filmi temiz. Mtfhr heterozigot. Ana lupus testleri pozitif ancak 1.20 falan düzeylerinde. Son 2 gebeliğimde iğne ve corasprine rağmen beta düzenli artmadı ve düşük yaşadım. Benim gibi olan var mı ve sağlıkla çocuk sahibi olabişdiniz mi olduysanız nasıl oldunuz lütfen yardımcı olabilir misiniz

Çok geçmiş olsun canım .benimde üç kaybim var biri iğneye rağmen kayıp.. kızımda dokuz ay kan sulandırıcı kullandım..şu anki gebeliğimde de kan sulandırıcı kullanıyorum

AFS tanisi aldiysaniz bir romatologa gorulun. Kadin dogum ve romatolog tedavisiyle ayni anda ilerleyin. AFS (antifosfipid antikor sendromu)

Arkadaslar selam bende ilk bebegimi 32. Haftada dogurdum coraspin kullanirken .Dr afs riski nedeni ile romatolojiye yonlendirdi su an 8 haftalik hamileyim sade antikor testlerden bir tanesi yuksek geldi. Romatoloji ilac kullanmaniz lazim dedi. Su an ilaca baslamak icin gec kalmis oluyor muyum sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…