• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce nedir (kanama beta hcg)

Benim ekim ayında 1 gun gecikme ile baktırdığım beta değerim 300'lerde idi. 2 gun sonra lekelenmeler başladı, sonrasında beta 650 ve 980 oldu ama lekeler devam ediyordu, SAT'a göre 6 haftalik ama USG'de 4.5 haftalik ile uyumlu bulundu, beklemekten başka çare yoktu, bekledikçe gecen günlerde karin ağrım ve kanamalar o kadar şiddetlendi ki düşsün diye yalvardım:( bir kaç gün sonra düşük oldu kucuk bir parça şeklinde muhtemelen onun ağrısını yaşadım, sonrasında tüm ağrılar geçti. Bunun öncesinde de 2 kez kürtaj oldum. Olacak olan oluyor canım kızlar
Bu ay aşılama yaptık heyecanım yok elime alıp bebeğin yüzünü görene kadar sevinemeyecegim galiba. Rabbım tüm bekleyişlerimizi kolaylaştırsin insallah🙏

Merhaba benim bugün beta 23.775 çıktı 7 haftalık hamileyim ama bugün kalp atışlarını duyamadık doktor duyulması lazım dedi sıkıntı olabilir dedi ama betam hep düzenli arttı ağrım yok kanamam yok korktum baya birkaç gün sonra duyulur mu acaba

mtx iğne vermedi mi doktorunuz genelde o iğne ya da ilaçla düşük yaptırılıyor gayet düşmüş bence kendiniz yapabilirsiniz
Merhaba ben 7 aralıkta regl olmam gerekiyordu olmadım testler negatifti 18 inde kan verdim 0.50 bekledim adet olmadım 26 sında tekrar verdim 6.73 çıktı dün bugün ise adet oldum başta pembe peçeteye bulaştı şimdi açık renk adet gibi geliyor pembe kırmızı arası sizce

Back
X