- 9 Ağustos 2020
- 570
- 217
- 103
- 29
- Konu Sahibi Tugraderya
Arkadaşlar beta hcg değerlerim 10 , 79 , 198 olarak düzenli arttı 198 çıkan değerden iki gün sonra yani cuma günü lekelenme yaşadım burda post açmıştım hatta ogün acilde beta 536 çıktı yani yine düzenli artış olmuştu cumartesi kanama olmaya başladı özel klinik doktoru buldum ogün öğleden sonraya hemen randevu aldım ve gittim ultrason ile baktı değerin küçük zaten kese gözükmez dedi rahim duvarı kalınlığı var 11 mm dedi ben kanamam olduğunu söyledim sağlıksız gebelik olduğunu söyledi ama arada böyle sürpriz gebelikler olabiliyor dedi beta hcg ve progesteron değerine bakacağız dedi kan alındı ama bugün öğleden sonra çıkacak haftasonu girdiği için progestan verdi kullanıyorum cumartesiden beri. Kafama takılanlar şunlar kanama hala devam adet kanaması gibi yoğun ve adet sancısı gibi ağrım var yani bildiğimiz adet oluyor gbiyim bende sağlıksız gebelik olduğunu düşünüyorum sizce progestan bu düşüşü erteler mi nette bi kaç şey okudum eğer düşük oluyorsa progestan bunu erteliyormuş bu şekilde sağlıklı bi gebelik yaşayan varmı