• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 gün adet gecikmesi beta <2

luckWoman

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
93
Puanlar
13
Yükselme ihtimali varmı bugün de erken gebelik testi yaptım novacheck silik çizgi çıktı 3. Dakikasında yalancı çıkarıyormuş zaten öyle okudum bide dün kanda düşük çıkan idrarda nasıl çıksın değil mi sizce bu değer yükselir mi
Testleri de ekledim sağdaki normal hali soldakini azıcık kararttım net olsun diye

Eklentiler

• IMG_9716.webp
    IMG_9716.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_9717.webp
    IMG_9717.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 55
adet gecikmesinden sonra kanda az da olsa çıkması lazımdı bence. normalde adetleriniz düzenli mi?

Kanda çıkması lazımdı lazımdı canım senin ikiden düşük çıkmış

adet gecikmesinden sonra kanda az da olsa çıkması lazımdı bence. normalde adetleriniz düzenli mi?
2 3 aydır düzensizleşti açık sarı akıntım var diye doktora gidince bazı belirtilerimi sordu 4 gün adet gecikmesi ağızda metal tat ve sarı akıtım var diye gittim aslında ama doktor şüphelendi kan testi yapalım dedi ama sonuç negatif akıntım devam şeffaf olarak

Yanlış bilmiyorsam 12 sonra çıkıyor
Herkes farklı yazınca size de sormak istedim kimisi 7. Günde çıkar demiş kimisi 10 diyor kafam karışık 🤔 yarın da test yaparım yine çizgi çıkarsa tekrar kan veririm

Sonuc ne oldu acaba bende adete 4 gun kala silik cizgi gorup kan verdım beta 2 cıktı benımde adetim bu pazar gelcek mi diye beklemedeyim

Back
X