- 29 Aralık 2022
- 206
- 73
- 28
- 27
- Konu Sahibi aleynatlms
-
Aralık ayında regliye bi gün kala test yapmıştım pozitif gelmişti 2 gün sonra kan verdiğimde 22 küsür çıkmıştı beta hcg sonrasında kimyasal geçirdim işte. Biraz daha bekleyeceğim kan vermek için. Dediğiniz gibi de olabilir. Bu arada çok teşekkür ederim o sizin güzel bakan gözlerinizin güzelliğiGecikmenin birden cok sebebi olabilir. Stres bile cok etkiliyor.Siskinlik falan gebe bile olsaniz suan erken yani o baska sebeptendir.Adet olacaginzi ve olamadgnz icin bile olabilir.
Bu arada masallah cok guzelsiniz
Ama anonim takılmak istiyorsaniz profilinizi kaldirin.Sorun yok diyorsaniz siz bilirsiniz tabi.
Hayirlisi olsun hakkinizdaAralık ayında regliye bi gün kala test yapmıştım pozitif gelmişti 2 gün sonra kan verdiğimde 22 küsür çıkmıştı beta hcg sonrasında kimyasal geçirdim işte. Biraz daha bekleyeceğim kan vermek için. Dediğiniz gibi de olabilir. Bu arada çok teşekkür ederim o sizin güzel bakan gözlerinizin güzelliği
Çok teşekkür ederim inşallahHayirlisi olsun hakkinizda
Yani belirtilerim de var ama negatifliği anlayamadımBirazdaha bekleyip testi tekrarlayin bence pozitife donme ihtimali var daha 4 gündür gecikiyorsunuz
Geç dollenmedir belki inşallah güzel haberler alırsınızYani belirtilerim de var ama negatifliği anlayamadım
Aynı şeyleri yaşamışız, yani size gözüküyor mu bilmiyorum ama ben daha 1 saat önce falan yaptım silik bir çizgim varBende aynı durumdayım bende aralıkta kimyasal gebelik geçirdim hatta 6 gün önceden öğrenmiştim
Şimdi 4. Gün adetim gecikti ama idrar testi hep negatif
Kafayı yiyorum nasıl yani diye
Sizde durum nedir test yaptınız mı tekrar
Hayırlı olsunnn :) Allah analı babalı büyütsünAynı şeyleri yaşamışız, yani size gözüküyor mu bilmiyorum ama ben daha 1 saat önce falan yaptım silik bir çizgim var
Bende de aynısı var ama olsaydı çıkardıŞişkinlik hissi kasıklarda ağrı bir anda gelen sancı akıntı
Ah bebeğim ben 3. Gün gecikmesinden beri yapıyorum bi dün akşam silik çıktı bugün tekrar yaptım yaptığımda yoktu ama bayramdan sonraya kadar bekleyeceğim beta hcg içinBende de aynısı var ama olsaydı çıkardı
Silik dahi çıkmadı bendede
Başka sebebi var ben hamileliğe yorup durdum
Sizin için çok sevindim :)
Evet silik çizgi gözüküyor. Allah'ın izini ile insaAllah sağlıklı bir gebeliktir..Aynı şeyleri yaşamışız, yani size gözüküyor mu bilmiyorum ama ben daha 1 saat önce falan yaptım silik bir çizgim var
Az önce yaptığım testte silik çizgiyi geçin çizgi bile çıkmadı iyice psikolojim bozuldu yemin ederimEvet silik çizgi gözüküyor. Allah'ın izini ile insaAllah sağlıklı bir gebeliktir..
Ben de aynı durumdayım. Geçen mayıs ayında kimyasal geçirdim. Aralık ayında da düşük yaptım 10 hastalıktı. Ve 1 oğlum var. Hepsinde de ya adet günüm yada adetime 2 3 gün kala öğrendim. Dün regl günümdü. Test yaptım negatif. Göğüslerim ağrıyor. Normalde adetimin saati bile şaşmaz yani. Ben de pazartesine kadar bekleyip olmassa yine yapacağımAynı şeyleri yaşamışız, yani size gözüküyor mu bilmiyorum ama ben daha 1 saat önce falan yaptım silik bir çizgim var
Sizin burda bariz silik çizginiz varAynı şeyleri yaşamışız, yani size gözüküyor mu bilmiyorum ama ben daha 1 saat önce falan yaptım silik bir çizgim var
Kaç gün geçti pekiAz önce yaptığım testte silik çizgiyi geçin çizgi bile çıkmadı iyice psikolojim bozuldu yemin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?