4. Gün embriyo transferi yaptırıp, hamile kalanlar yardım edin lütfen

Svtpk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
114
99
48
38
Kızlar, dün yumurta toplama işlemi yaptırdım 14 yumurta toplandı bunlardan 6 tanesi döllenmiş. Doktor cuma günü transfer işlemini gerçekleştiririz dedi fakat okuduğum kadarıyla 4. Gunü transferi yaptıran pek yok benımde kafam karıştı. Lütfen yardımcı olur musunuz Internet'ten de pek bilgi bulamıyorum bi de sizce her gecen gün kalan 6 yumurta dan ölen olur mu?

Merhaba,
Benimde 4 tane yumurtam toplandı ve sadece 2 tanesi döllendi. 2 döllenmiş yumurtamdan biri 1. kalite, diğeri 2. kalite. Ben ikisini de trasfer ettirmek istedim. 28 Ekim Çarşamba günü de trasferlerim yapıldı. Yani 4. günde yapıldı. Şuanda transfer yapılalı 4 gün oldu. 9 Kasımda test yaptıracağım, bekliyorum umutla:) Senin ne durumda? Trasferlerin yapıldı mı?

Merhaba,
Benimde 4 tane yumurtam toplandı ve sadece 2 tanesi döllendi. 2 döllenmiş yumurtamdan biri 1. kalite, diğeri 2. kalite. Ben ikisini de trasfer ettirmek istedim. 28 Ekim Çarşamba günü de trasferlerim yapıldı. Yani 4. günde yapıldı. Şuanda transfer yapılalı 4 gün oldu. 9 Kasımda test yaptıracağım, bekliyorum umutla:) Senin ne durumda? Trasferlerin yapıldı mı?

benim de dediğim gibi 4. günü transferi gerçekleştirildi iki tane birinci kalite embriyo transferi yapıldı. ben artık 8. gundeyım stres yapmadan beklemeye çalışıyorum hayırlısı ile bakalım ınsallah guzel haberlerımız olur bırbırımıze. diğer açılan konularda 4. gun embrıyo transferı yapılıp hamıle kalan cok insan gördüm o zaman insaan umutlanıyor. bakalım neler beklıyor bizi=)

gördüm o zaman insaan umutlanıyor. bakalım neler beklıyor bizi=)
Evet 4. gün embriyosunda hamile kalan çok sayıda insan var. İçimizi ferah tutmamız lazım:) Hem ben bir kaç araştırma yaptım, 3. yada 4. gün transfer edilen embriyolar labaratuar ortamından alınıp ana rahmine yani doğal ortamına koyulduğu zaman uyum sağlaması ve gelişmesi daha iyi oluyormuş. Çok fazla embriyosu oluşmuş kadınlarda en kalitelisini tespit edebilmek için 5. ve 6. güne kadar bekleyip, kalitesizleri eleme şansları oluyormuş. Bu sebeple 4. gün transferin aslında embriyoların tutunması yada tutunmamasında olumsuz bir sebebi bulunmuyor. Bilimsel olarak ta 4. gün transferlerinin gebelik oluşturma şansları yüksekmiş.
Rabbim nasip ettikten sonra kaçıncı günün transfer edildiğinin pekte bir önemi kalmıyor. Ben tutacağına inanıyorum, sende inan canım. Moral ve motivasyon bu süreçte çok önemli. Eşinde sana bu süreçte umarım destek olur.
Benden önce güzel haberi alacaksın sen:) Mutlaka bilgilendir beni olur mu?

Kızlar meraba benimde 4. Gün embriyom transfer oldu sizin gecen sene olmuş ama ne durumdasınız acaba ben çok korkuyorum yardımcı olur musunuz lütfen

Kızlar, dün yumurta toplama işlemi yaptırdım 14 yumurta toplandı bunlardan 6 tanesi döllenmiş. Doktor cuma günü transfer işlemini gerçekleştiririz dedi fakat okuduğum kadarıyla 4. Gunü transferi yaptıran pek yok benımde kafam karıştı. Lütfen yardımcı olur musunuz Internet'ten de pek bilgi bulamıyorum bi de sizce her gecen gün kalan 6 yumurta dan ölen olur mu?
Bebisiniz kacinci gun embriyosu benimde 4.gun transferm olacakta

arkadaşlar benimki de 4. gün embriyosu olacak. fikir ve görüşlerinizi alabilir miyim 4.gün embriyosu hakkında?

arkadaşlar benimki de 4. gün embriyosu olacak. fikir ve görüşlerinizi alabilir miyim 4.gün embriyosu hakkında?
Benimde 4.gun embriyosu olacak arastirdim biraz sagolsun bana umut veren arkadaslar cok oldu :) umutlu olalim canim insallahhh tutacak bizim bebislerdee

Benimde 4.gun embriyosu olacak arastirdim biraz sagolsun bana umut veren arkadaslar cok oldu :) umutlu olalim canim insallahhh tutacak bizim bebislerdee

ahh inşallah canım benim ya. senin transferin ne zaman? bir de seninki de dondurulmuş transferi mi?

Back
X