Transfer öncesi bekleyişteyim… Benzer süreçte olanlar var mı?

Ben de aynısını sordum 2 embriyo oluştu o da ilk kez olduğu için gerek yok dedi . sonraki denemelerde genetiğe gidiyormuş senin gibi ben de ne derse tamam dedim ilk olduğu için.sanırım herkes yaşayarak öğreniyor.
evet kesinlikle öyle zaten maddi olarak baya bir yüke giriyoruz yani ne varsa imkan yapabiliriz dedik hazır başlamışken ama istemedi doktorumda emb. benim zaten tanıdığımız biri ona da ısrarla sormama rağmen gerek yok zaten gebe kalınca yaptıracaksın dedi.

Merhaba. Hayır diğer reglm ile transfer hazırlığına başlıycaz bekliyorum siz oldunuz mu
hayır bende bekliyorum opu sonrası 8 temmuzda yani 6 gün sonra oldum opudan 3 gün sürdü o şimdi asıl olanı bekliyorum bu arada yumurta takıbi de yapayım dedim ovulasyon kitleriyle ama henüz olmadı yumurtlama bekliyorum chatcpt belki yumurtlama olmadan da adet olabilirsin olağan bir durum dedi ama ben en azından adet günümü tespit edebilirim diye yapmaya devam edeceğim.

hayır bende bekliyorum opu sonrası 8 temmuzda yani 6 gün sonra oldum opudan 3 gün sürdü o şimdi asıl olanı bekliyorum bu arada yumurta takıbi de yapayım dedim ovulasyon kitleriyle ama henüz olmadı yumurtlama bekliyorum chatcpt belki yumurtlama olmadan da adet olabilirsin olağan bir durum dedi ama ben en azından adet günümü tespit edebilirim diye yapmaya devam edeceğim.
Bende 3 temmuzda opu oldum 9 temmuzda regl oldum. Ağustos reglmi bekliyorum transfere başlamak için heyecanlıyım 😊 ben hiç bir takip yapmıyorum ama opu sonrası 2.reglde gecikme olabilirmiş umarım gecikmez

Merhaba transferimi oldum ben bugün 3. Gündeyim. Şuan herşey yolunda şükürler olsun inşallah bebeğim benimledir. 4 ağustos test günüm

Selam canım ben de transfer sürecindeyim şubatta 2 tane dondurdum araya çok fazla seyahat girdi erteledim.15 gündür neredeyse transfer hazırlığındayım salı günü transfer olacağım Allah kısmet ederse.Maddi manevi yorucu bir süreç ilaçlardan yüzüm gözüm şişti gerçekten çok zor benim de yaşım 36 .Bir an önce olsun bitsin istiyorum.Kısmetimizde varsa olacak diyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum.İlk denemem senin ?
Ben daha transfer aşa gecemedim regly bekliyorum ama ben de de acayıp bir şişkinlik var okdar az ve sağlıklı beslenmeme rağmen hayatımda hiç olmadığım kadar kendimi şiş ve kilolu hissediyorum. regly sonrası hazırlıkda ki ilaçlar da odem yapıyor ozaman dediğinize göre şimdiden bu ödem gitmiyorsa ozaman ne olacak acaba neyse sağlık olsun da geçer hepsi...

Merhaba transferimi oldum ben bugün 3. Gündeyim. Şuan herşey yolunda şükürler olsun inşallah bebeğim benimledir. 4 ağustos test günüm
hayırlı olsun sizinledir allahın izni ile . bizi sonuçtan haberdar edin güzel hayırlı sağlıklı bir süreç olsun .

Bende 3 temmuzda opu oldum 9 temmuzda regl oldum. Ağustos reglmi bekliyorum transfere başlamak için heyecanlıyım 😊 ben hiç bir takip yapmıyorum ama opu sonrası 2.reglde gecikme olabilirmiş umarım gecikmez
herşey yolunda giderse aynı zamanlarda transfer olabiliriz duruyor.

hayırlı olsun sizinledir allahın izni ile . bizi sonuçtan haberdar edin güzel hayırlı sağlıklı bir süreç olsun .
İnşallah çok amin. Haberdar edeceğim hatta yaşadığım tüm süreci ve yaptıklarımı uzun uzun anlatıp paylaşıcam burda

Back
X