- 29 Mart 2010
- 506
- 317
- 123
İnşallah canım ya genelde 5. Gün daha iyi diyorlar ya insan panik yapıyo ne zaman test gününCanım Merhaba benim de cumartesi oldu transfer 4. Günü embrıyo inşallah olmuştur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ya genelde 5. Gün daha iyi diyorlar ya insan panik yapıyo ne zaman test gününCanım Merhaba benim de cumartesi oldu transfer 4. Günü embrıyo inşallah olmuştur![]()
Benim de büyük ihtimal yarın canım beraber olacağız galiba inşallah bunlar son tedavilerimizdir2 kimyasal gebelik oldu bahceci umut ta eurofertil de yaptırdım önceden şimdi eskişehir acıbadem de yaptırıyorum transfer yarın öğlene kaldı bu arada şimdi çıktık doktordan öyle uygun gördü bakalım
Bana da 4. Gün embriyo transferi yapılacak sizin ki tuttu mu merak ettim
Tşkler canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah bizlerde yaşarız o duyguyututtu cnm çok şükür. darısı başınıza inşallah.. 3. gün çözüldü iki tane. 1 gün beklendi ve iyi durumda olan transfer edildi. doktorların bir bildiği vardır, güvenin ve rahat olmaya çalışın.. Dualarım sizinle...
Benim transfer yarın olacak doktor gece gittiğimizde yarın deyince ben bugün olacak diye düşündüm ama ç.tesi den bahsediyormus rabbim hayırlısini versin inşallah hepimizeTşkler canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah bizlerde yaşarız o duyguyu
Merhaba canim bu bebis 4.gun embriyosumu :) insallah bana umut olursunSelam kizlar bende 4.martta 4.gun dondurilmus olan embriyomu çözüp transfer oldum. Bugun transferde n sonraki yani cumayi saymazsak 2.gun :) bakalim ins tutar bebisim
Bal hatunun dogumuna 2 hafta kalmis darisi başına artikMerhaba canim bu bebis 4.gun embriyosumu :) insallah bana umut olursun
İnsallah dun transferim iptal oldu cok canim skkın o yuzden ama 2tane 4.gun embriyom var dondurulmus obur ay onlari transfer edicez bakalimBal hatunun dogumuna 2 hafta kalmis darisi başına artik
Geç olsun güç olmasınİnsallah dun transferim iptal oldu cok canim skkın o yuzden ama 2tane 4.gun embriyom var dondurulmus obur ay onlari transfer edicez bakalim
Haklisin canim benimde onceki 5.gundu dusuk oldu bunlarda 4.gun bakalim hakkimizda hayirlisi olsunnGeç olsun güç olmasın
2. Gün embriyosu olup hamile kalanlar var benim son transferimde 5. Gün embriyosu 2 tane idi ama düşük oldu nasipte olursa 3 e 4 e bakmıyor ..
Hiç belli olmaz rabbim nasip etmek istesin yeterki .. hem 4. Gün embriyosuda kaliteli kiHaklisin canim benimde onceki 5.gundu dusuk oldu bunlarda 4.gun bakalim hakkimizda hayirlisi olsunn
Kalitelide bizim 5tane 4.gundu 3tanesini cozduler ertesi gune transfer edeceklerdi 3ude ertesi gune ulasamadiHiç belli olmaz rabbim nasip etmek istesin yeterki .. hem 4. Gün embriyosuda kaliteli ki
Canım ben dondurulmuş 4. gün tek embriyo ile hamile kaldım, darısı başınaMerhaba canim bu bebis 4.gun embriyosumu :) insallah bana umut olursun
Iyiki varsinizz dunden beri cok kotuydum sizlerin sayesinde umutlaniyorum allah bagislasin bebisini allah kucagina almayi nasip etsin insallahhhhhh canim benim peki coZdurdugun gunmu transfer ettiler 1gun beklettilermiCanım ben dondurulmuş 4. gün tek embriyo ile hamile kaldım, darısı başına![]()
aminn , allah isteyen herkese nasip etsin, evet çözdürdüğümüz gün transfer ettilerIyiki varsinizz dunden beri cok kotuydum sizlerin sayesinde umutlaniyorum allah bagislasin bebisini allah kucagina almayi nasip etsin insallahhhhhh canim benim peki coZdurdugun gunmu transfer ettiler 1gun beklettilermi