4 gun embryosu

Evet tatlim transfer oldum eve gidyrm
hayırlısı olsun arkadaşım ama birkaç arkadaş var 4. gün embriyosu ile transfer olup pozitif gören hamileliği devam eden
pozitifte yetmiyor ben onu gördüm hayırlısı ile ilerlesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Transferden 5 gun snrami tutunmaya baslio cnm

Canım 5. Gün kabuğundan çıkıp rahme tutunma aşamasına geçiyor 6. Gün tutunuyor diye biliyorum. 4. Denemem olunca biraz araştırıp kurcalıyorsun her şeyi. Sen kendine özen göster çok eğilme çok kollarını yukarı kaldırma ağır taşıma zaten doktorun söylemiştir. Ama yedi yirmi dört saatte yatma evin için de arada küçük adımlarla yürü . Ve hep güzel düşün.
Cnm cok saol ben hocaya sordm kac hucreli embryo diye hocada baya bolunduler dedi cok hucreliler dedii iyi dedi.alahm insalh tutar
Allah gönlüne göre versin inşallah bebeğin seninle kalır ve sıkı sıkı tutunur çokkkk aminnnn

Kızlar merhaba perşemve günü yumurtalarım toplandı 4 adet embriyomuz olmuş pazar günü transfer edeceğiz dedi doktor bu kaçıncı günü transferi oluyor , döllenme oranı düşük dedi bir de bu ne demek:(

Kızlar merhaba perşemve günü yumurtalarım toplandı 4 adet embriyomuz olmuş pazar günü transfer edeceğiz dedi doktor bu kaçıncı günü transferi oluyor , döllenme oranı düşük dedi bir de bu ne demek:KK43:
Üçüncü günü transfer olacaksınız canım
Toplanan yumurta sayısı ile döllenen yumurta sayısına göre azalma vardır ondan demiştir

hayırlısı olsun arkadaşım ama birkaç arkadaş var 4. gün embriyosu ile transfer olup pozitif gören hamileliği devam eden
pozitifte yetmiyor ben onu gördüm hayırlısı ile ilerlesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Saol cnm arkdsm guzel dileklrn icin.insalh rabbim.benimde dularimi kabul eder

Canım 5. Gün kabuğundan çıkıp rahme tutunma aşamasına geçiyor 6. Gün tutunuyor diye biliyorum. 4. Denemem olunca biraz araştırıp kurcalıyorsun her şeyi. Sen kendine özen göster çok eğilme çok kollarını yukarı kaldırma ağır taşıma zaten doktorun söylemiştir. Ama yedi yirmi dört saatte yatma evin için de arada küçük adımlarla yürü . Ve hep güzel düşün.

Allah gönlüne göre versin inşallah bebeğin seninle kalır ve sıkı sıkı tutunur çokkkk aminnnn
Cok tesekr ederm.cnm.alah razi olsun

Guzel dusunuyrm evet cnm bu sefer bende 5 gun embryodan snra tutunuo sandim asilsoy asilsoy

25 adet yumurtam toplanmıştı , 3.gün embriyolarının tutma şansı daha mı az ?

öyle düşünme canım rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah ben draha çok 3. gün embriyolarının tuttuğunu görüyorum forumda

Back
X