• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti sonrasi cinsellik🔥

isils

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2025
131
27
13
21
Kisa ve oz olarak soruyorum labioplasti sonrasi kac gun sonra iliski yasadiniz ve nasildi. simdiden cevaplar icin teşekürler

Kisa ve oz olarak soruyorum labioplasti sonrasi kac gun sonra iliski yasadiniz ve nasildi. simdiden cevaplar icin teşekürler
Sadece labioplasti olsam 3.haftada herşey geçmişti. İlişkiye girebilirdim.

Merhaba ben de labioplasti olmak istiyorum.. acaba ameliyattan sonra neler yaşadınız nasıl baş ettiniz ve iyileştiniz??
Merhaba benim sürecim güzel geçti çok dinlenme me rağmen 3 hafta içinde artık rahat oturup kalkabildim 1 ayın sonunda artık hiçbir dikişim kalmadı normal yaşantıma döndüm 😊

Merhaba ben de labioplasti olmak istiyorum.. acaba ameliyattan sonra neler yaşadınız nasıl baş ettiniz ve iyileştiniz??
Iyi bir doktorda olduktan sonra bence de gayet rahat geçen bir süreç. Ilk 1 hafta biraz zorluk olabiliyor. Sonrasında günlük yaşantina dönebiliyorsun.

Ben labioplasti ve sarkma dan amelyat oldum 1 ay sonra ilişki yaşadım ..
Çok güzel olmuş eşimde çok beğendi
Merhaba bende olmayi dusunuyorum iliskide agri acı his azalmasi olmadi dimi ve doktor adi buradan soyleniyor mu detayli bilgi nasil alabilirim yardimci olursan sevinirim bu durumdan dolayi cok uzuluyorum ama korkuyorum da

Ya arkadaşlar bir şey soracagım. Benim vajinal doğum gerçekleştikten sonra dikişler atılırken doktorum dudakları kesmiş. Büyük dudaklar vardı doğumla beraber onuda halletmiş 😃 bu şimdi labioplasti işlemimi oluyor.

Benim perinede de dikiş vardı ve açılmıştı tekrar dikim vs oldu beni bi tık zorladı 2 ay falan sonra oldu ilişki

İlk zamanlar farketmedim kestiğini , baya toparladıktan sonra bi gün banyodayken ne olduysa bi baktım kısacıklar. İnsan bilir sonuçta neresinde neyi var :KK59: dantelli giydiğimde rahatsız ediyordu saolsun iyi yapmış :KK8:
Şu malum araya kaçan donlardan yani ne diyelim doktorun eline sağlık bir taşla iki kuş vurmuş 😅

Back
X