4 gun geciktim bhcg 260

annahtar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
121
1
96
Balıkesir
Doktor progestan igne 50 mg,coraspin 100 mg,zinco 220 ve folidoce verdi.ne kadarlik hamileyim soylemedi,2 hafta sonra goruselim dedi ben hic bisey anlamadim iki gundur uyurken burnumda kan kuruyor.son adetim 17 nisan karisik oldu biraz ama durumumla ilgili bilgisi olanlar bilgilerinizi benimle paylasirmisiniz..

hamilelerde burun kanaması,diş eti kanaması falan görülebiliyo cnm.coraspin genelde kan sulandırıcı özelliğinden dolayı veriliyo.Progestanda bebeğin tutunmasını falan sağlıyo diye biliyorum.4 gün geçikmede daha ultrasonda pek bişiy görünmez ama 2 hafta sonra bi çok şey netleşir.Doktor ondan 2 hafta sonraya çağırmıştır.İçini ferah tut.Dinlen bolbol.Dikkatli davran ağır falan kaldırma ve biryere uzanmaya falan çalışma.

Doktor degerin firlamis ikiz olabilir dedi alttan usg ile gorebiliriz ancak dedi bende istemedim pazartesi tekrar bakalim o zaman dedi ok dedim ayrildim .Kafami karistiran sey progestan ignesi bhcg yi arttirmis olabilirmi ? Acaba..

Doktor degerin firlamis ikiz olabilir dedi alttan usg ile gorebiliriz ancak dedi bende istemedim pazartesi tekrar bakalim o zaman dedi ok dedim ayrildim .Kafami karistiran sey progestan ignesi bhcg yi arttirmis olabilirmi ? Acaba..

Yok canim o igne rahim duvarini kalinlastirip bebegin tutunmasini ve dusuk riskinin onune gecmek icin veriliyor kan degerini yukseltme olasiligi yok ...
Hayirli olsun allahim tamamina erdirsin...

Allah razi olsun senden canim gercekten cok merak ediyodum.Rabbim isteyen herkeze versin insallah aratmasin eylemesin o yollarda cok zor..Cok tesekkur ederim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…