- 4 Aralık 2024
- 27
- 5
- 1
- 21
- Konu Sahibi meleklerkorusun
Kasıklarımda hafif adet sancım var göğüs uçlarım ağırıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birkaç gün bekleyip test yapın olmadı kan verin olabilirsinizKasıklarımda hafif adet sancım var göğüs uçlarım ağırıyor
4 gün regl gecikmesine kaset testte falanda çıkar bence test yapınKasıklarımda hafif adet sancım var göğüs uçlarım ağırıyor
Açıkcası korkuyorum çünkü bir kez stresten 4 gün gecikmem olmuştu negatif görmek yordu4 gün regl gecikmesine kaset testte falanda çıkar bence test yapın
Yarınla beraber olmazsam 5 gün olacak test yapmayı düşünüyorum dua edin banaBirkaç gün bekleyip test yapın olmadı kan verin olabilirsiniz
4 gün çok uzun süre değil. Stres çok etkiliyor emin olmak için kan testi yaptırınKasıklarımda hafif adet sancım var göğüs uçlarım ağırıyor
Biliyorum bir kez oldu stresten ama bu ay stres yapmadım anlamadım açıkcası hafif kasıklarımda ağrı var ve bazen batma oluyor tuhaf hissediyorum sanki her an olacak gibiyim4 gün çok uzun süre değil. Stres çok etkiliyor emin olmak için kan testi yaptırın
İnsallah vardir gönlünüzce olsunAçıkcası korkuyorum çünkü bir kez stresten 4 gün gecikmem olmuştu negatif görmek yordu
İnşallah gönlünüzce olurYarınla beraber olmazsam 5 gün olacak test yapmayı düşünüyorum dua edin bana
Amin dua edin bana inşallah vardır bebişimİnsallah vardir gönlünüzce olsun![]()
İnşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah gönlünüzce olur![]()
Merhaba canım benimde bugün 4.gün gecikmemdi bütün belirtilerim vardı ki ovulasyon testine göre değerlendirdik geçen ay göğüs uçlarında ve göğüslerimde ağrı kasıklarda doluluk kasık batması sağ bacaktan kalçama vuran ağrı mide bulantısı kusma koku hassasiyeti , ama gel gelelim dün gece önce kahverengi sonra hafif pembeye çalan 1 2 damla kanama gördüm dedim yerleşme kanaması olabilir sonradan bi günlük pedi doldurdu ama su gibi pembe pembe geliyor kan kırmızısı değil şuanda da kesildiKasıklarımda hafif adet sancım var göğüs uçlarım ağırıyor
Canım Eğer regl kanaması gibi yoğun değilse yerleşme kanaması olabilir bende de sadece sarı akıntı var 4 gün oldu ne gelen var ne gidenMerhaba canım benimde bugün 4.gün gecikmemdi bütün belirtilerim vardı ki ovulasyon testine göre değerlendirdik geçen ay göğüs uçlarında ve göğüslerimde ağrı kasıklarda doluluk kasık batması sağ bacaktan kalçama vuran ağrı mide bulantısı kusma koku hassasiyeti , ama gel gelelim dün gece önce kahverengi sonra hafif pembeye çalan 1 2 damla kanama gördüm dedim yerleşme kanaması olabilir sonradan bi günlük pedi doldurdu ama su gibi pembe pembe geliyor kan kırmızısı değil şuanda da kesildi![]()
Vallahi bilmiyorum canım benimCanım Eğer regl kanaması gibi yoğun değilse yerleşme kanaması olabilir bende de sadece sarı akıntı var 4 gün oldu ne gelen var ne giden
Evet ya yaşayan varmı gecikmeden sonra sarı beyaz akıntı yaşayanVallahi bilmiyorum canım benimbekicez mecbur bide sarı akıntı acaba böyle bişey yaşıyan varmı aramızda acaba ? Görenler yazsın bi zahmet
![]()
Ya şimdi internetten baktım canım ama enfeksiyondan kaynaklı olabilir diyorEvet ya yaşayan varmı gecikmeden sonra sarı beyaz akıntı yaşayan
Çok az vardı doktor gebeliğe engel olacak kadar yok dedi ama bilmiyorum ve aşırı gaz problemim varYa şimdi internetten baktım canım ama enfeksiyondan kaynaklı olabilir diyor![]()
Enfeksiyon için Belini sıcak tut ayaklarını da keza öyle bide o gaz olayı çok kötü aşkım süt içiyorsan laktozsuz olanı tercih et yoğurtta da diyet olanı şuan hormonların tavan yaptığı için tetikliyor gaz yapan şeylerden uzak dur gebelik durumun netleşene kadarGünümden 10 gün önce gittiğimde
Çok az vardı doktor gebeliğe engel olacak kadar yok dedi ama bilmiyorum ve aşırı gaz problemim var
Yarın cesaretimi toplayıp test yapıcam dua et canım bana inşallah bebiş benledirEnfeksiyon için Belini sıcak tut ayaklarını da keza öyle bide o gaz olayı çok kötü aşkım süt içiyorsan laktozsuz olanı tercih et yoğurtta da diyet olanı şuan hormonların tavan yaptığı için tetikliyor gaz yapan şeylerden uzak dur gebelik durumun netleşene kadar![]()
Canım mesajını yeni gördüm kusura bakmaYarın cesaretimi toplayıp test yapıcam dua et canım bana inşallah bebiş benledir