Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet malesef erken en az 12 ve 14 diyorlar çatlama sonrası bende 11 gün yaptım varla yok arası ama muhtemel negatifti beklicem artıkArkadaşlar adetime 4 gün kaldı yumurtalama sonrası 10.gündeyim bugün test yaptım negatif çıktı sadece meme ucum ağırıyor başka belirtim yok sizce çok mu erken yaptım testi
Erkendir bilmem kiArkadaşlar adetime 4 gün kaldı yumurtalama sonrası 10.gündeyim bugün test yaptım negatif çıktı sadece meme ucum ağırıyor başka belirtim yok sizce çok mu erken yaptım testi
Yaa inşallah öyledir geçen ay çok fazla belirtim oldu kesin hamileyim dedim adet oldum malesef bu ay hiç belirti yok göğüs ağrım dışında ama 10.gündeyim diye de hemen umudumu kırmak istemiyorumErkendir bilmem ki
Benim göğüs ucum çok acıyordu
Yumurtlama gününün ertesi saymaya başlayarak 11.gün silik çizgi görmüştüm
Biraz daha bekleyin
Ay inşallah sizde güzel haberler alırsınız bende isteyen herkesteEvet malesef erken en az 12 ve 14 diyorlar çatlama sonrası bende 11 gün yaptım varla yok arası ama muhtemel negatifti beklicem artık
Erken tabiki….Arkadaşlar adetime 4 gün kaldı yumurtalama sonrası 10.gündeyim bugün test yaptım negatif çıktı sadece meme ucum ağırıyor başka belirtim yok sizce çok mu erken yaptım testi
Hangi gün çatlama olduYaa inşallah öyledir geçen ay çok fazla belirtim oldu kesin hamileyim dedim adet oldum malesef bu ay hiç belirti yok göğüs ağrım dışında ama 10.gündeyim diye de hemen umudumu kırmak istemiyorum
19 temmuz geceye doğruHangi gün çatlama oldu
Ayın kaçında
Bugün tam 10.gün19 temmuz geceye doğru
Aonucunuz nedir19 temmuz geceye doğru
Malesef negatif yarın adet olacam ama hala belirti yokAonucunuz nedir
Adet dönemi olabilir erken yapmısda olablırsın canım bıraz bekle 15 gün falan ondan snra adetın gelmezse tekrar yap ama kan versen daha ıyıArkadaşlar adetime 4 gün kaldı yumurtalama sonrası 10.gündeyim bugün test yaptım negatif çıktı sadece meme ucum ağırıyor başka belirtim yok sizce çok mu erken yaptım testi