4 gün regl gecikmem var hamile olabilir miyim

Ben de cuma gününe randevu aldım inşallah o zamana ya adet olurum ya da pozitif çıkar böyle belirtsizlik daha zor. Siz de İzmirlisiniz sanırım?
Aynen bu durum daha kotu bende diyorum artık biri olsun psikoloji alt üst oluyor ne kadar sakin olmaya çalışsan da olmuyor . Evet bende izmirdeyim hatta konakta bı aktar var herkes olumlu sonuç almış bizde onu verdiklerini kullanıyoruz şuan 2 ncı kür bitti yarın sperm testi vereceğiz bakalım sonucuna göre ya devam edicez yeni şeyler verecek yada tüp bebek diyorum ben bilmiyorum artik

Aynen bu durum daha kotu bende diyorum artık biri olsun psikoloji alt üst oluyor ne kadar sakin olmaya çalışsan da olmuyor . Evet bende izmirdeyim hatta konakta bı aktar var herkes olumlu sonuç almış bizde onu verdiklerini kullanıyoruz şuan 2 ncı kür bitti yarın sperm testi vereceğiz bakalım sonucuna göre ya devam edicez yeni şeyler verecek yada tüp bebek diyorum ben bilmiyorum artik
Ben de Bornovadayım, neresiymiş o aktar ve nasıl bir kür yazabilir misiniz? Gerçekten belirsizlik çok can sıkıcı. Doktora gitmeye de korkuyorum, başka bir sıkıntı olma ihtimali bile insanın çok canını sıkıyor :(

Net çizgi miydi peki. Benim de bu sabah 5. Gecikme günümdü 10-15 dk sonra çok silik çizgi çıktı daha önceki günler negatif ne yapsam bilemedim. Adet olacak gibi kasık ağrım ve gögüs ağrım var o kadar.
Canım ben bı kaset bi erken gebelik yaptım damlatir damlatmaz ikinci çizgi belirdi belki geç döllenmedir kan testi ver bence inşallah vardır

Paylaş bakalım testi canım
ben birşey sormak istiyorum bugün de olmazsam adetim 7 gün geçmiş oluyor test yapmıştım 3 gün önce sabah negatif çıktı gece gölge oluşmuştu dün böyle çok çok açık kahve çok az akıntı geldi akşam da böyle bir nokta b gibi geldi ağrı var heran adet olcam ağrısı ama hala yok bugün hiç birşey yok pet var pette hiç leke yok ve çok kafama takıldı bilginiz mi varmi

ben birşey sormak istiyorum bugün de olmazsam adetim 7 gün geçmiş oluyor test yapmıştım 3 gün önce sabah negatif çıktı gece gölge oluşmuştu dün böyle çok çok açık kahve çok az akıntı geldi akşam da böyle bir nokta b gibi geldi ağrı var heran adet olcam ağrısı ama hala yok bugün hiç birşey yok pet var pette hiç leke yok ve çok kafama takıldı bilgi
Canım yerleşme olmuş olabilir 2 gün daha bekle olmazsan kan ver bence

Back
X