- 4 Aralık 2024
- 27
- 5
- 1
- 21
- Konu Sahibi meleklerkorusun
Kasıklarımda hafif adet sancım var göğüs uçlarım ağırıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bu durum daha kotu bende diyorum artık biri olsun psikoloji alt üst oluyor ne kadar sakin olmaya çalışsan da olmuyor . Evet bende izmirdeyim hatta konakta bı aktar var herkes olumlu sonuç almış bizde onu verdiklerini kullanıyoruz şuan 2 ncı kür bitti yarın sperm testi vereceğiz bakalım sonucuna göre ya devam edicez yeni şeyler verecek yada tüp bebek diyorum ben bilmiyorum artikBen de cuma gününe randevu aldım inşallah o zamana ya adet olurum ya da pozitif çıkar böyle belirtsizlik daha zor. Siz de İzmirlisiniz sanırım?
Ben de Bornovadayım, neresiymiş o aktar ve nasıl bir kür yazabilir misiniz? Gerçekten belirsizlik çok can sıkıcı. Doktora gitmeye de korkuyorum, başka bir sıkıntı olma ihtimali bile insanın çok canını sıkıyorAynen bu durum daha kotu bende diyorum artık biri olsun psikoloji alt üst oluyor ne kadar sakin olmaya çalışsan da olmuyor . Evet bende izmirdeyim hatta konakta bı aktar var herkes olumlu sonuç almış bizde onu verdiklerini kullanıyoruz şuan 2 ncı kür bitti yarın sperm testi vereceğiz bakalım sonucuna göre ya devam edicez yeni şeyler verecek yada tüp bebek diyorum ben bilmiyorum artik
Özelden yazdım sizeBen de Bornovadayım, neresiymiş o aktar ve nasıl bir kür yazabilir misiniz? Gerçekten belirsizlik çok can sıkıcı. Doktora gitmeye de korkuyorum, başka bir sıkıntı olma ihtimali bile insanın çok canını sıkıyor![]()
Canım ben bı kaset bi erken gebelik yaptım damlatir damlatmaz ikinci çizgi belirdi belki geç döllenmedir kan testi ver bence inşallah vardırNet çizgi miydi peki. Benim de bu sabah 5. Gecikme günümdü 10-15 dk sonra çok silik çizgi çıktı daha önceki günler negatif ne yapsam bilemedim. Adet olacak gibi kasık ağrım ve gögüs ağrım var o kadar.
Bendede hamilelik adına belirti yoktu tek göğüs hassasiyeti vardı ve kasık bölgemde anlık batmalar oluyoduSimdi yaptım negatif çıktı ama dediğinden başka ne hamilelik ne adet belirtisi var![]()
Kaset testte de mi hemen çift çizgi belirdiCanım ben bı kaset bi erken gebelik yaptım damlatir damlatmaz ikinci çizgi belirdi belki geç döllenmedir kan testi ver bence inşallah vardır
Sabah yaptım negatif ve hala adet olmadım sabah 12 buçukta yaptığım test gölge var galiba kuruma çizgisi dedikleri olayBendede hamilelik adına belirti yoktu tek göğüs hassasiyeti vardı ve kasık bölgemde anlık batmalar oluyodu
Evet canım hemen belirdi ikinci çizgi ama eğer idrarda beta yeterince yukselmediyse silikde cikabilirKaset testte de mi hemen çift çizgi belirdi![]()
Paylaş bakalım testi canımSabah yaptım negatif ve hala adet olmadım sabah 12 buçukta yaptığım test gölge var galiba kuruma çizgisi dedikleri olay
Regl oldum kahverengi akıntım geldiPaylaş bakalım testi canım
ben birşey sormak istiyorum bugün de olmazsam adetim 7 gün geçmiş oluyor test yapmıştım 3 gün önce sabah negatif çıktı gece gölge oluşmuştu dün böyle çok çok açık kahve çok az akıntı geldi akşam da böyle bir nokta b gibi geldi ağrı var heran adet olcam ağrısı ama hala yok bugün hiç birşey yok pet var pette hiç leke yok ve çok kafama takıldı bilginiz mi varmiPaylaş bakalım testi canım
Canım yerleşme olmuş olabilir 2 gün daha bekle olmazsan kan ver benceben birşey sormak istiyorum bugün de olmazsam adetim 7 gün geçmiş oluyor test yapmıştım 3 gün önce sabah negatif çıktı gece gölge oluşmuştu dün böyle çok çok açık kahve çok az akıntı geldi akşam da böyle bir nokta b gibi geldi ağrı var heran adet olcam ağrısı ama hala yok bugün hiç birşey yok pet var pette hiç leke yok ve çok kafama takıldı bilgi
Tamam dir çok teşekkür ederim cevabın içinCanım yerleşme olmuş olabilir 2 gün daha bekle olmazsan kan ver bence
Ne desem yanlış olur canım ben şuana kadar herhangi kanama yaşamadım yerleşme kanaması o yüzden pek bilgim yok sende olmuş olabilirTamam dir çok teşekkür ederim cevabın için![]()
Mesajları şimdi gördüm biraz sağlık sorunları yaşıyorum kusura bakmayınYok canım daha yapmadım eşim işte onu bekliyorum test için
Amin canım geçmiş olsun neyin varMesajları şimdi gördüm biraz sağlık sorunları yaşıyorum kusura bakmayıngebe olduğunuzu söylediğiniz postunuzu da gördüm
çok sevindimmm Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
![]()
Rahmimde sıvı birikmesi ve rahim duvarı incelmesi olabilir dedi doktor bu yüzden düşüğüm olmuş ve gebe kalamıyormuşum ocağın 6 sına Mr randevusu verdilerAmin canım geçmiş olsun neyin var