kızlar sizden destek bekliyorum.
1 haftadan az bir zamanım kaldı. randevum yani doktorumla ilk görüşmemden sonra ertesi güne ameliyat olucam.
çok heyecanlıyım.
ve istediğim sonucu elde eder miyiz diyede inanılmaz korkuyorum.
ilk randevuda çizim oluyor mu?
neler yaşadınız, ameliyat öncesi ya da randevu öncesi bana ne tavsiye edersiniz???
lütfen yorumlarınızı bekliyorum...
Hic aci hissetmiyosun .benim 3. Gunum .rahat bir ameliyat.korkma hersey goz acip kapayincaya kadar gecmis bitmis olcak.bi de dusun yani benimki cok teferruatli ve 2 saatten fazla suren bi ameliyatti.ameliyat sonrasi kusman olabilir korkma hemen dikislerin patlamaz rahat rahat kus:) birde doktoruna yada hemsirene toza alerjim var deeeee bak bu cok onemliiii sonra bana dua edecen.cunku oyle dersen sana delikli tampon yaparlar nefes alman mumkun olur.vedeee delikli tampon silikon ve kaygan oldugu icin cikarilmasida kolay olur...degilse pamuk doldururlar oyle tampon cikarken biraz aci verir.unutma.alerjin var.....
gerçekten çok tşk ederim cnm.
fotoğraflarına baktım, açıkcası biraz korktum :) ameliyat çıkışın güzel de sonradan çok şişip morarmış, ama sıfır acı demen de biraz rahatlattı açıkcası.
zorlu bir süreç ama sonrası için inş. değer diyoruz. istediğin gibi bir buruna kavuşırsun inş. ucu güzel görünüyor bence :)
takip edicem seni fotolarını eklemeui unutma :)
kızlar sizden destek bekliyorum.
1 haftadan az bir zamanım kaldı. randevum yani doktorumla ilk görüşmemden sonra ertesi güne ameliyat olucam.
çok heyecanlıyım.
ve istediğim sonucu elde eder miyiz diyede inanılmaz korkuyorum.
ilk randevuda çizim oluyor mu?
neler yaşadınız, ameliyat öncesi ya da randevu öncesi bana ne tavsiye edersiniz???
lütfen yorumlarınızı bekliyorum...
kızlaaarrrrr,
ameliyatımı oldum.
bugün 3. günüm salı günü oldum.
yardımlarınız ve yazdıklarınız bana inanılmaz yardımcı oldu
destekleriniziçin çok tşk ederim.
ikinci gün gözlerim tamamen kapalıydı,
bugün açıldı biraz ama yüzüm şiş hala.
yrn tampon çıkacak. heyecanla bekliyorum bakalım nasıl olucak.
sizin burunlarda yeniydi nasıl oldunuz???
bende de allerjik rinit var. delikli burun tamponunu da ilk burda okudum. ben de ameliyat sonrası ilk zamanlar rahat nefes alamamaktan endişe ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?